Arkadaşlar meraba başlığın cevabı çoğu kaynakta var ama özel olarak aklıma takılan bazı hususlar ve bilgi edinmem gerektiğini düşündüğüm şeyler var.
Şimdi ben ilkokul ve lise döneminde gram ders çalışmayan biriyim lise birde bir sefer kaldım ve açık lise ye başladım. İlk yıllarda pek fazla tınlamıyordum son bir yılda çalışmaya karar verdim askere gitmektense okuyup bişeyler yapmak istiyorum. Önümüzdeki ösym ye katılabileceğimi öğrendim lisenin bitmesine 36 kredim kaldı haziran 2015'de lise kesin biticek. Şimdi ben son bir yıldır ders çalışıyorum ama matematik fizik kimya gibi derslerde gram bilgim yok. Üniversite bölümlerine baktım ve ilgimi bir tek bilgisayar mühendisliği çekiyor. Bu bölüme girmem içinde baya çalışmam gerektiğimin farkındayım.
Kafamda bazı soru işaretleri var 1 bu bahsettiğim dersleri kendim evde çalışıp başarabilirmiyim yapabilirsem nasıl ? 2 Bu ösym'ye tam hazırlanamadım diyelim bu matematik konusunda 2016 ösym ye kadar yeterli zamanım olur mu matemetiği öğrenebilmek için.
Kafam çok karışık sormak istediğiklerim aklıma bile gelmiyo şu an.
Matematik için dershaneye gitmeli veya özel ders almalısın. Ayrıca diğer dersler için tavsiyem Meb'in sitesinden 11. Sınıf ders kitaplarını indirip o kitapları çalışman olacaktır.