Şimdi Ara

ÖSYM VS TÜM YAYINLAR ANALİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ösym kesinlikle tüm yayınlardan daha kaliteli sorular hazırlıyor. Kimse birbirini kandırmasın. En yaklaşan yayın olan 345 bile ösym'den daha kötü. Ösym aslında hep belli kalıpta sorular hazırlıyor. Bu kalıplar birbiri ile benzer. Kesinlikle çıkmış sorular 2 kere çözülmeli. Özellikle türkçe soruları 2-3 kere çözülmeli. farklı zamanlarda. Bunun sonucumda ufkunuz değişecek ve ösym tarzını yakalamış olacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bayağı detaylı bi analiz olmuş hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •    

• Kimsenin birbirini kandirdigi yok hocam osym zaten daha kaliteli

• üss sorularına kadar inilmeli konular kaldırılmıssa bile öğrenmek lazım max verimi almak için.ek olarak diğer ösym sınavlarınıda en az 1 kere çözülmeli

-kpss

-ales

-tus(tıpcılar şimdiden baslar iyi olur )

-yds

-dgs

-dus

-eyds(yılda 12 kez yapılıyormus cok faydalı olur )

• Katılıyorum özellikle tyt mat da ösym nin sorduğu soruların mutlaka kısa yolları da oluyor kafası bu sorulara basan 10 sn okuyup işaretleyebiliyor ama 345 hariç hiç bir denemede böyle bir şeye rastlamadım soruların tek çözümü oluyor kuru kuru mantık muhakemeden uzak işlemli sorular bulunduruyor

• Yektuğ matla kapışacak bir analist

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesela tyt 2021 katı cisim sorusunun uzun bir işlemi vardı soruyu uzun bir süre incelediğimde çok basit mantıkla soru çıkıyordu (verilen alanları toplayıp 5x=60 x=12 toplamda 6 prizma verilmiş çakışan alanların toplamı 1 prizma yapıyor onu çıkarınca alanlar toplamı 5 prizmanın alanına denk geliyor)

• hocam bence de ösymnin soruları çok kaliteli ama sizin kalite kriteriniz nedir onu bilmiyorum sadece zorluk açısından mı kaliteli diyorsunuz yoksa 2020 için de kaliteli sorular mıdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.