Şimdi Ara

Ösym Türkçe soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paragrafları anlıyorum ama şıklar çok çeldirici ve doğru cevap paragrafı tam karşılamıyor sanki 2014 ten itibaren Türkçede bariz bir zorlaşma var sanki özellikle 2015 Türkçe paragraflarından hiçbir şey anlamadım siz ne düşünüyorsunuz?

• bir ara çok zor gelmişti 2014 veya 2015ti tam hatırlamıyorum ama 2016-2017 o kdr zor değildi
  • Hocam ösym'nin olayı bu zaten şıkları çok çeldirici yapıyor ve bunu gerçekten başarıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaitsev Kurbanın Olam kullanıcısına yanıt
    Hocam ÖSYM mi çeldirici soruyor? Hiç metin veya endemik çözdünüz mü hocam? ÖSYM Türkçe sınavını kolay orta arası yapıyor.
  • Yazar olsanız bile Metin in Türkçesi daha çeldirici gelir ÖSYM den, benden söylemesi :)
  • endemik çözdüm 11 tane paragraflar anlaşılır cevaplar da net buluyorsun eğer paragrafı anladıysan ama ösym türkçesi cidden anlasan bile şıklardan bulamıyorsun şıkları yorumlamak gerekiyor ve kesin çizgiyle ayrılmıyor bence cevap sonuçta matematik fen gibi kesin yorumları yok bana göre demek istediği başka bi şey öznellik oluyor yani türkçede 35 üstüne çıkmak gerçekten çok zor yapamıyorum bi türlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS Türkçe
    5 yıl önce açıldı
    Apotemi ve Ösym
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.