Şimdi Ara

ÖSYM SINAV OKUMA YÖNTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acaba defalarca mı okuyorlar ? bu yüzden mi geç açıklanıyo ?

• Yok 3-4 gün içinde okunuyor tamamen bu süre içinde optikler de hazır oluyor galiba. Sonra tatile çıkıyorlar hocam
  • 6 ayda düzgün soru hazırlamayan ösym mi 4 günde okucak Hiç mi kimse kontrol etmiyor yazılan çizilen soruları muhtemelen iptal olucak sorularda var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JungleHIV J kullanıcısına yanıt
    Orası öyle hocam :d ama yapılan örneği göstererek yorum yaptım. 2015 ygs sonuçlarının açıklanması yani gerçi tutarlı ama tam açıklamıyor örneği
  • Bence sadece bi kez okunması çok saçma olurdu. İlla ki birden çok kez okuyorlardır. Okunduktan sonra bi tatile gidip gelelim sonra açıklarız demezler herhalde. Ya okumadan tatile gidiyorlardır ya da çok kez okuyup iptal olacak sorular hakkında karara varmaya çalışıyorlardır
  • 1 hafta içinde okuyup analiz yapıyorlar, ösymnin elinde yazı fontunuzun puntonuzun bile bilgisi mevcut

• Ösym bu hocam her soru itirazı için 5 Tl alıyor(Eskiden öyleydi şuan kaç bilmiyorum) soru itirazları komisyon kararları falan derken onları bekliyorlar şuan daha sınavlar okunmadığı aşikar muhtemelen son 1 hafta okuyup lansman edicekler. Şuan itiraz sürecinde olan değerlendirmeleri takip ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JungleHIV -- 29 Haziran 2019; 16:45:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apotemi ve Ösym
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yodanın Bastonu kullanıcısına yanıt
    Aynı anda yazmışız.

• JungleHIV J kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam kolay iş değil bu kadar insanın nerede hangi mesleğini okuyacağı bu sınava bağlı. Umarım her soru hakkında en doğru kararı verirler
  • Üniversite sınavı, kurumun hazırladığı onlarca sınavdan sadece biri. Çalışan sayısı kısıtlı. Yaz dönemi işler yoğun adamların.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.