Şimdi Ara

Osym lahmacun teorisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bildiginiz uzere millet olarak hepimiz yogun oldugumuz zamanlarda veya yemek yapamayacak durumdaysak lahmacun siparis etmek isteriz. Evet bunun ne anlama geldiğini tahmin ediyo olmalisiniz: Bu demek oluyo ki sinav sonuclarinin aciklanacagi tarih oncesinde osym binasindan gelen lahmacun siparisi yogunlugunun artmasi beklenir. Bu durumda sorulacak tek soru var: Lahmacuncu olan veya lahmacuncu tanidigi olan var mi? Osym lahmacun teorisi Osym lahmacun teorisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-489CF28C2 -- 16 Temmuz 2025; 0:11:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• pentagon pizza

• verstappen33 V kullanıcısına yanıt
    İlk basta anlamadim sonra internette aratinca fark ettim hocam, evet benim teoriye cok benziyo.

• SonuclR buguj aciklancak kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylenen acılı lahmacun sayısının artması yığılma olacağına işarettir. Derin analiz

• Imamoglu davasi, dem gorusmeleri, meb'in lgs'deki tartismali durumlarini dusununce bugun aciklanip tum konularin dagitilmasini bekliyordum olmadi :// belki yarin?

• pidecimiz var ösym’den ayrı ayrı 7 8 telefondan yirmişer bol acılı lahmacun söylendi yanında da şalgam (o da acılı) ekstra cin biber de rica ettiler btw

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikail hoca AYT/Kaynak/Apotemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt

Yarin sabah aciklanir mi hocam?

• hocam kuşbaşılı kaşarlı pide bile söylenmeye başladı yarın açıklanacaktır.

sınav 21 ya da 22 temmuzda açıklanacak cuma günü falan beklemeyin kesin bilgi

• restoranda calisiyorum son 1 haftadir cok yogun lahmacun siparisi aliyoruz 19 temmuzda aciklanabilir

• lahmacun teorisi dogru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.