Şimdi Ara

Osym kavurma yemeden açıklamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bugun de aciklamayacagini dusunuyorum.Osym ogrenci dostu degilmis sinav resmen eylulde aciklanacak bunun hazirlik atlama kurslari var, kazandigin şehri gidip gezmek ev tutmak var ama osym nin umrunda mi tabiki deil.
    Kavurmaci cizbizci OSYM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak canım çekti neyse yarın yeriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afiyet olsun gardaşiommm

• tenefüseÇıkanMüdür kullanıcısına yanıt
    Sağol gardaşım:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Bak canım çekti neyse yarın yeriz
    Hayvanin cani yancak amaaaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çabuk vejeteryanlar gelmeden
  • Hocam öyle düşünmek bana saçma geliyor biz kendi kurbanımıza ( dedemgil) 2 3 ay bakıyoruz. Diğer hayvanlardan daha çok saygı görüyor ona yaklaşamaz ya da vuramazlar bile krallar gibi yaşatıyoruz

Ama aslan ceylanı avlıyorsa insan da hayvan sınıfına girdiğine göre bizim de yememizde sıkıntı yok bence

Ne kadar uzun yazmışım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadar kuruyemiş yenmeli
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Hocam öyle düşünmek bana saçma geliyor biz kendi kurbanımıza ( dedemgil) 2 3 ay bakıyoruz. Diğer hayvanlardan daha çok saygı görüyor ona yaklaşamaz ya da vuramazlar bile krallar gibi yaşatıyoruz

Ama aslan ceylanı avlıyorsa insan da hayvan sınıfına girdiğine göre bizim de yememizde sıkıntı yok bence

Ne kadar uzun yazmışım :)
    Ya bizim burda , Samsun'da bir köy , hayvani arabanin arkasina baglamislar. Goturuyorlar. Hayvan da yorulmus yurumeye hali kalmamis , dizlerinin ustune cokmus , araba hala devam ediyor gitmeye... Hayvanin dizleri yere surtmekten tamamen yirtilmis. Neyse ki bizim cevre soyledi de hayvani kamyona yuklettiler. Yazik ya hayvanin dili yok ki konussun...

• Onlar pismiş o zaman hocam hayvana eziyet edince sanki o kurban kabul olacak

Neyse hayvanı kurtarmışsınız en azından bizim burada öyle bir şey görmedim inşallah da olmamıştır hiçbir yerde böyle olay:(

• hocam video alıp polise verseydiniz yada adamı indirip ağzını yüzünü dağıtın ya şerefsiz evladına bak
  • Özelfenliseli Ö kullanıcısına yanıt
    Aga ben anlamıyorum bu vejeteryanları. Lan bitkinin canı yok mu? Hayvanın da canı var bitkinin de canı var. Ne yani onlar aktif hareket edemiyor diye mi yiyiyorsunuz anlamadım ki

• Ula ne adamsiniz konu vejeteryanliga gitmis kurban kesiyonuz mu beyler sonuclardan sonra mangal yakak Ankaralilar

• matrakcinasuh M kullanıcısına yanıt
    Vejeteryan değilim ama bahsettiğiniz konuyu yanlış biliyorsunuz.Bitkilerin acıyı hissedecek bir sinir sistemi yok fakat hayvanların acıyı hissedecek bir sinir sistemi var.

Gidip her yere “ yA BiTkİLeRDe cAnLı yHaaa” yazmayın komik oluyor :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehaberr

hocam video alıp polise verseydiniz yada adamı indirip ağzını yüzünü dağıtın ya şerefsiz evladına bak
    Ben de cok sinirlendim hocam olay aninda orda degildim babam anlatti bana olan biteni. Orda olsaydim agizlarinin payini verirdim zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.