Şimdi Ara

ÖSYM fotoğrafımı değiştirebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım bu fotoğraf öğrenci kartları üzerine basılacakmış ve benim fotoğrafım çok kötü. Değiştirmem mümkün mü?

Bir de tercihleri yapıp onayla tuşuna bastıktan sonra bir şey yapmamız gerekmiyor değil mi? Saçma bir soru olduğunu belirtmenize gerek yok, sadece atladığım bir nokta vardır diye önlem olarak soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • fotograf degiştirme tarihi var hemen fotografın altında görmüşsündür. ama onu beklemem dersen osym bazı okulları belirliyo oralarda 10 tl karsılıgında fotografını degiştirebilirsn
  • Ösym fotoğraflarının kartlara basılacağını nerden çıkardınız hocam?

Kayıt olurken fotoğraf istiyorlar, o fotoğrafı kullanırlar.
  • Hayir kardesim bende arkadasin dedigi gibi osymnin fotosu oluyor diye biliyorum. Universite okuyan arkadaslarin kartinda da osym fotolari var. Ama belki univden unive degisiyordur
  • upup
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaronBaghdassariann

Hayir kardesim bende arkadasin dedigi gibi osymnin fotosu oluyor diye biliyorum. Universite okuyan arkadaslarin kartinda da osym fotolari var. Ama belki univden unive degisiyordur

Benim fotoğrafı müdür yardımcısı ygs zamanı şey kadar webcam ile çekti. Rezilliğe bak.

İstanbul Üniversitesi'nde de onu mu basıyorlar? bilen biri yardımcı olsun lütfen.

Rezillik yoksa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya öğrenci kartında kötü çıkmışsın iyi çıkmışsın ne olur allah aşkına en büyük derdiniz bu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

Ya öğrenci kartında kötü çıkmışsın iyi çıkmışsın ne olur allah aşkına en büyük derdiniz bu olsun

Hocam, benim fotoğrafı görseniz böyle demezdiniz.
  • Ösym sistemindeki resminiz akıllı karta basılır. Resmi değiştirmek için ösym başvuru yerlerine gidip, belli ücret karşılığında, yeni fotoğraf çektirerek değiştirebilirsiniz.
  • FOTOĞRAFINI DEĞİŞTİRMENİN TEK YOLU ; SINAV BAŞVURULARI ZAMANI İÇERİSİNDE(YGS-LYS BAŞVURULARI)ÖSYM YE DİLEKÇE YAZIP DİLEKÇE İÇİNE EK OLARAK 3 ADET GÜNCEL FOTOĞRAFINI EKLEYİP GÖNDERİYORSUN.SINAV KAYIT SÜRESİ İÇERİSİNDE ÖSYM YE ULAŞMASI LAZIM. ULAŞSA BİLE ORDAKİ GÖREVLİNİN CANI İSTERSE DEĞİŞTİRİR.BUNUN DIŞINDA HİÇ BİR YOLU YOKTUR.BAŞKA YOLU VAR DİYENLERE İNANMA.ÜNİVERSİTE KARTINDA İSE BU FOTON BASILACAKTIR.
  • arkadasla ankara osym bolge koordinatorlugune gitmistik ygs basvurusu icin. orada bile degistirmemislerdi. suresi dolmadan degismezler arkadaslar. bosuna umutlanmayin.
    hele bi kazaninda fotografiniz maymun gibi ciksin. ama kazanin once.
  • EDİT 2 KERE GÖNDERİLMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbuilder -- 9 Temmuz 2015; 1:36:49 >
  • quote:

Ya öğrenci kartında kötü çıkmışsın iyi çıkmışsın ne olur allah aşkına en büyük derdiniz bu olsun

en büyük derdim bu değil malesef, ama ne olacağı konuyla alakalı değil, sadece değiştirmenin mümkün olup olmadığını soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repentless

quote:

Hocam, benim fotoğrafı görseniz böyle demezdiniz.

Ben de eline numara tutuşturulup yan yana dizilen katiller gibi bakıyorum fotoğrafta hayırlısıyla kazanın da fotoğraf iyiymiş kötüymüş çok önemli değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.