Şimdi Ara

ÖSYM FİNAL FOUR '14 TURKEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm adaylara 4 lü finallerde başarılar...

LYS 4 - 14 HAZİRAN CUMARTESİ 10.00
    LYS 1 - 15 HAZİRAN PAZAR 10.00
    LYS 2 - 21 HAZİRAN CUMARTESİ 10.00
    LYS 3 - 22 HAZİRAN PAZAR 10.00

2015 YGS 22 MART PAZAR 10.00 Bu tarihe mecbur kalmayın yeterince taliplisi oldu.

İmtihanda Başarılı Olmak İçin Okunacak dualar:

* 1 Bardak suya 184 kere ( Yâ Mukaddim ) İsmi Şerifini okuduktan sonra içmeye devam eden,Allahü Teala’nın izniyle imtihanda başarılı olur.

* İmtihana girerken İsra suresinin 80. ayeti kerimesi okunur:
    (Rabbi edhilni müdhale sıdkın ve ehricni muhraca sıdkın vec’al li min ledünke sultânen nesirân)
    ”Ey Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla.Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.”

* İmtihana oturunca Tâhâ suresinin 25-26. ayetleri okunur:
    (Rabbişrah li sadri.Ve yessir li emri.Vahlul ukdeten min lisani.Yefgahü kavli)
    ”Rabbim! Yüreğime genişlik ver,işimi bana kolaylaştır,dilimden bağı çöz ki, sözümü anlasınlar”

* İmtihan gecesi İsrâ suresinin 21. ayeti kerimesi 2970 kere okunur:
    (Keyfe feddalnâ ba’zahüm alâ bâz)
    ”Nasıl bazılarını bazılarına üstün kıldık”

*Kalemi eline alınca Besmele çekip şu dua okunur:
    (Ya Hayyü ya Kayyümü birahmetike esteğisü)
    ”Ey Hayy ve Kayyüm (ölmeyen diri ve her şeyi ayakta tutan)Allah’ım! Rahmetine sığınırım”

*“Bismillahirrahmanirrahim.Ya Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu”
    “Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum”

DUA EDELİM BİRBİRİMİZE ALLAH KABUL ETSİN AMİN

• Umarım emeklerimin karşılığını alırım...
  • Yararlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

Tüm adaylara 4 lü finallerde başarılar...

LYS 4 - 14 HAZİRAN CUMARTESİ 10.00
    LYS 1 - 15 HAZİRAN PAZAR 10.00
    LYS 2 - 21 HAZİRAN CUMARTESİ 10.00
    LYS 3 - 22 HAZİRAN PAZAR 10.00

2015 YGS 22 MART PAZAR 10.00 Bu tarihe mecbur kalmayın yeterince taliplisi oldu.

İmtihanda Başarılı Olmak İçin Okunacak dualar:

* 1 Bardak suya 184 kere ( Yâ Mukaddim ) İsmi Şerifini okuduktan sonra içmeye devam eden,Allahü Teala’nın izniyle imtihanda başarılı olur.

* İmtihana girerken İsra suresinin 80. ayeti kerimesi okunur:
    (Rabbi edhilni müdhale sıdkın ve ehricni muhraca sıdkın vec’al li min ledünke sultânen nesirân)
    ”Ey Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla.Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.”

* İmtihana oturunca Tâhâ suresinin 25-26. ayetleri okunur:
    (Rabbişrah li sadri.Ve yessir li emri.Vahlul ukdeten min lisani.Yefgahü kavli)
    ”Rabbim! Yüreğime genişlik ver,işimi bana kolaylaştır,dilimden bağı çöz ki, sözümü anlasınlar”

* İmtihan gecesi İsrâ suresinin 21. ayeti kerimesi 2970 kere okunur:
    (Keyfe feddalnâ ba’zahüm alâ bâz)
    ”Nasıl bazılarını bazılarına üstün kıldık”

*Kalemi eline alınca Besmele çekip şu dua okunur:
    (Ya Hayyü ya Kayyümü birahmetike esteğisü)
    ”Ey Hayy ve Kayyüm (ölmeyen diri ve her şeyi ayakta tutan)Allah’ım! Rahmetine sığınırım”

*“Bismillahirrahmanirrahim.Ya Hayyu,Ya Kayyum,Birahmetike estegisu”
    “Allahım! Hayy ve Kayyum isminle ve rahmetinle yardımını talep ediyorum”

DUA EDELİM BİRBİRİMİZE ALLAH KABUL ETSİN AMİN

Güzel konu olmuş

• Hey Allahim ya kardes sinav sonrasi hemen bir psikologa danis bence :) namazini kil duani et suya dua etmek nedir ya :/

• sen o zaman bunları uyguluyormusun.bak bfc ayetlerin hepsine katılıyorum ama yok efendim neymiş bardak suymuş falanmış bunlar kocakarı işleri
    (AYRICA DİNE KARŞI BÜYÜK BİR SAYGIM VAR BUNU BİLİN)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

sen o zaman bunları uyguluyormusun.bak bfc ayetlerin hepsine katılıyorum ama yok efendim neymiş bardak suymuş falanmış bunlar kocakarı işleri
    (AYRICA DİNE KARŞI BÜYÜK BİR SAYGIM VAR BUNU BİLİN)

Ben yazdım inanan yapar inanmayan yapmaz boşuna laf çevirmeye gerek yok.İsteyen faydalansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEnd1928 -- 7 Haziran 2014; 22:21:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak şimdi boşuna kim laf çeviriyormuş.birde ayrıca bardak su meselesinde PEYGAMBER EFENDİMİZ böyle bir şey söylemişmi.bak eger söylememişse LYS sınavından sonra YAZ KUR AN KURSUNA kaydını yaptır.
  • suya okumanın amacı içinde gezmesi falan diye biliyorum bence çok hoş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın, Allah razı olsun. İnşallah gönlündeki hedefe ulaşırsın.

• quote:

bak şimdi boşuna kim laf çeviriyormuş.birde ayrıca bardak su meselesinde PEYGAMBER EFENDİMİZ böyle bir şey söylemişmi.bak eger söylememişse LYS sınavından sonra YAZ KUR AN KURSUNA kaydını yaptır.

Tamam İmam bey anladık lütfen çekilin de bakan istedğine baksın
  • insanları yanlış yere yönlendirmenin bir anlamı yok ALLAHIN HURAFESİ.artık benim sözlerimi nerden anladıysan neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

bak şimdi boşuna kim laf çeviriyormuş.birde ayrıca bardak su meselesinde PEYGAMBER EFENDİMİZ böyle bir şey söylemişmi.bak eger söylememişse LYS sınavından sonra YAZ KUR AN KURSUNA kaydını yaptır.

Tamam İmam bey anladık lütfen çekilin de bakan istedğine baksın

arkadaşlar yararlı konu.hepsini okuyup mat deneme çözdüm 51 net çıktı

• eline saglik kardes hatirlatman iyi oldu

• 51 net yararlı konuda AMA biraz HURAFE GİRMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oneworld -- 7 Haziran 2014; 23:06:33 >
  • Dostum mesaja bakmayarak ayıp edıyorsun...
  • adam insan gibi konu açmış beğendiysen teşekkürünü edersin beğenmediysen çıkarsın konudan, neden eleştiripte bir tartışma ortamı yaratıyorsunuz, batan bir şey mi var ?

• Dovakhinn kullanıcısına yanıt
    batan şey bir bardak su.söylediklerine hepsine katılıyorum ama bir bardak su............saçma bir şey.hhhaaaa bu arada insan bir bardak su yerine zemzem su deseydi ben bu yorumları atmayacak ve belkide güzel bir konu olmuş diyerek teşekkür edecektim
  • Pm bak
  • Suyun hafızası var internetten bakın arkadaşlar suya dua okunması saçma bi olay değil suyun moleküler yapısı etkileniyo duadan ve bu mutlaka bize de yansıyodur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.