Şimdi Ara

OSYM DİPLOMA NOTU ONAYLANMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar osym aday girisinden girip solda egitim bilgisinden kullanilacak diploma notunu onaylayip teyit etmeniz gerek. Ancak benim diploma notum dusuk gosteriyor. 12. Sinif 1. Ve 2. Donem ortalamalarim doğru ancak yil sonu notum dusuk e okulda. Bunu bi kontrol edin. Ben de ne yapmaliyim ? Yil sonu notunu e okul kendisi yapmiyor mu niye dusuk çıkti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• notunuzun yanlış olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin diyor zaten açıklamada ösym'ye ulaşın
  • Lisenin 4 yılının ortalaması görünür. 4 yılın yıl sonu ortalamalarını toplayıp 4'e böl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozelciyks

Lisenin 4 yılının ortalaması görünür. 4 yılın yıl sonu ortalamalarını toplayıp 4'e böl
    Hocam 12. Sinif yil sonu notum yanlis ama 1. Ve 2. Donem ortalamasi doğru. Bunu sistem hesaplamiyor mu

• Çok ilginç, böyle olması imkansız yanlış bakıyor olmayasınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozelciyks

Çok ilginç, böyle olması imkansız yanlış bakıyor olmayasınız
    Yok hocam dogru bakıyorum ilk donem 89.7 ikinci donem 90.4 ama yil sonu notum 87.54

• ÖSYM bizim yapacağımız birşey yok demişti. Mezun olduğun okulla görüşmen lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖSYM Başvurusu Hk.
    5 ay önce açıldı
    ÖSYM Sınav Tutanağı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Meslek veya sağlık meslekten mi mezunsun ? Benim 12.sınıf ilk dönem ortalama 93 2.dönem 91 ama yıl sonu ortalaması 80 çünkü meslek liselerinde 12.sınıfın yıl sonu puanını staj staj defteri ve bölüm sınavları belirliyormuş benim bu yüzden diploma puanım 3 puan düştü. Eğer anadolu fen veya imam hatipten mezunsan o zaman sorun vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuffyus

Meslek veya sağlık meslekten mi mezunsun ? Benim 12.sınıf ilk dönem ortalama 93 2.dönem 91 ama yıl sonu ortalaması 80 çünkü meslek liselerinde 12.sınıfın yıl sonu puanını staj staj defteri ve bölüm sınavları belirliyormuş benim bu yüzden diploma puanım 3 puan düştü. Eğer anadolu fen veya imam hatipten mezunsan o zaman sorun vardır
    Tesekkur ettim hocam. Aradigim cevap buydu

• Meslek lisesi mezunumusun ? Ben karne günü yıl sonu puanını 91.5 değilde 80 olarak görünce şok oldum sistemin böyle olduğunu bilsem yıl sonu yapılan yetenek sınavına çalışırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuffyus

Meslek lisesi mezunumusun ? Ben karne günü yıl sonu puanını 91.5 değilde 80 olarak görünce şok oldum sistemin böyle olduğunu bilsem yıl sonu yapılan yetenek sınavına çalışırdım
    Evet hocam

• Şimdi bizim okulun rehberlik hocası mesaj attı e okulda 1.dönem ve 2.dönemin ortalaması 12.sınıf yıl sonu puanından farklıysa okula gelin adınızı yazdırın e okul yanlış hesaplamış düzelticez dedi. Ben okuluma gidip düzelticem sen de istersen okula git bana e okulun yanlış hesaplaması saçma geldi ama yinede gidicem okula sonra boşu boşuna diploma notum düşmesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.