Şimdi Ara

Ösym deki fotoğrafım çok farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet fotoğraf siteye sadece 1 sene önce yüklendi ama şuanki halimle arasında çok fark var
    fotoğrafta saçlar kısa - sakal yok şuan sakal var saçlar çok uzun taa o zamandan beri kesmedim saçları bağlıyorum

Kimliğimde aynı şekil sakalsız-kısa saç . Ne yapsam ? kimliğimi güncelleyebilirim kolay o ama sitedeki fotoğraf sıkıntı ya . Kimliğimi değişip yeni halimi koysam giriş belgesindeki fotoğraftan dolayı almazsa görevli kimlik bilgileri ve sınava giriş kağıdında yazan bilgileri karşılaştırıp genede almamazlık edebilir mi ? yoksa riske girmeyip 1.5 senelik saçı , sakalı keseyim mi

• Hocam seni kılık değiştirmiş kolombiyalı uyuşturucu karteli sanmazlar rahat ol yuzun andırsın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene saç uzatmak mı 1 sene sonra sınava mı girmek ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç uzatmak sınava hazırlanmaktan daha zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sakallar çok uzun ya hakeza saçlarda . inan hiç andırmıyor 1 sene içinde tel taktım burnum kırıldı ameliyat geçirdim falan
    yarın gidip nüfus cüzdanımı güncellesem yeni bir fotoğrafla . Sınava giriş belgesinde kimlik bilgilerimiz yazıyor zaten oradan karşılaştırılabilir bilgiler , fotoğrafta yeni olacağı bir sorun olmaz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misha Collins -- 3 Mart 2016; 17:15:46 >
  • 35000 kullanıcısına yanıt
    Aynen +1 . bende gelecek seneye saçımı uzatmayı düşünüyorum.Gelecek seneye kalırsam bir sıkıntı çıkmaz umarım. Ösym fotoğrafımın şimdiki halimle bile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misha Collins

hocam sakallar çok uzun ya hakeza saçlarda . inan hiç andırmıyor 1 sene içinde tel taktım burnum kırıldı ameliyat geçirdim falan
    yarın gidip nüfus cüzdanımı güncellesem yeni bir fotoğrafla . Sınava giriş belgesinde kimlik bilgilerimiz yazıyor zaten oradan karşılaştırılabilir bilgiler , fotoğrafta yeni olacağı bir sorun olmaz herhalde

Sakal değiştirmiş olabilir garantiye al bence de kes sakalı yenilet riske atma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.