Şimdi Ara

ÖSYM BİLGİLERİ ONAYLAMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
4.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kurumun her şeyi mi sıkıntı olur be abi!
  • Abartilcak bisey yok ne varki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan boş konular hakkında her şeyi bilirsiniz bi soru sorduk bir allahın kulu mu cevap vermez
  • überraschung kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • Mezun değilim hocam diplomayı daha almadım ama bu sene de tercih yapmıyorum. Zorunda mıyım? OBP flan düşmesin de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorunsuz Genç

Onayladım. Ygs başvuru kağıdında gözüküyor ama LYS başvuru kağıdında gözükmüyor. Neden acaba ?

Aynen bende de öyle görünüyor bilen biri aydinlatsin sizde de mi öyle

• arkadaşlar bende bu yıl tercih vermezsem yinede onaylmak zorunda mıyım
  • FlamengoMuhammed kullanıcısına yanıt
    Konuştuğum herkeste öyle hocam

• Sâlim kullanıcısına yanıt
    Crbruy7bruy kullanıcısına yanıt
    Sisteme girip bi kontrol edin yine de. Zaten 5 dk sürmüyor. Hata varsa gelecek sene uğraşmazsınız.

@Sidero @Crbruy7bruy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi überraschung -- 22 Haziran 2017; 8:47:49 >
  • Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt
    Aynı işlemi yapacaksınız galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi überraschung -- 22 Haziran 2017; 8:51:8 >
  • Hocam ben şimdi o sayfaya girdim, okul adı falan yazıyor sağda da diploma puanım var. 83 gözüküyor, yani herhangi bir hata yok. Onaylamasam, direk sayfadan çıksam herhangi bir sıkıntı olur mu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackRange

Hocam ben şimdi o sayfaya girdim, okul adı falan yazıyor sağda da diploma puanım var. 83 gözüküyor, yani herhangi bir hata yok. Onaylamasam, direk sayfadan çıksam herhangi bir sıkıntı olur mu hocam?

Olmaz da niye onaylamıyorsun hocam doğruysa
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Sorduğum bir arkadaş bilgilerinin doğru olduğunu, ama onaylamadığını söyledi. Bu yüzden biraz kafam karıştı. :D Hocam onaylamadan çıkınca da orada yazan diploma notunu otomatik olarak giriyor diye duydum. Doğru mudur?
  • ben sayısalım fakat orda bölüm kısmında dal yok yazıyor. devlet anadolu lisesinde okuyorum. acaba bende mi sıkıntı var herkeste mi öyle yardımcı olabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shore21

ben sayısalım fakat orda bölüm kısmında dal yok yazıyor. devlet anadolu lisesinde okuyorum. acaba bende mi sıkıntı var herkeste mi öyle yardımcı olabilir misiniz

Ben de devlet anadolu lisesinde okuyordum, bende de dal yok yazıyor. (dilciyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRange -- 22 Haziran 2017; 21:45:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackRange

Sorduğum bir arkadaş bilgilerinin doğru olduğunu, ama onaylamadığını söyledi. Bu yüzden biraz kafam karıştı. :D Hocam onaylamadan çıkınca da orada yazan diploma notunu otomatik olarak giriyor diye duydum. Doğru mudur?

Evet hocam eğer siz onaylamazsanız direkt orada yazan bilgileri alacak.
  • Bende ösys başvurusunda kulan yazıyor ona mı tıklayacaz
  • Uplayayım konuyu belki unutan görmeyen vardır

• Bi up da benden..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.