Bildirim
ÖSYM BİLGİLERİ ONAYLAMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ais>> başvurularım ve tercihlerim>> 2017 ÖSYS>> Başvuru Eğitimi Güncelle -
Onayladım. Ygs başvuru kağıdında gözüküyor ama LYS başvuru kağıdında gözükmüyor. Neden acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorunsuz Genç -- 21 Haziran 2017; 17:8:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok saolun -
Bu nedir önemli bi şey mi illa yapılması mı gerekiyor ilk defa şuan forumda gördüm böyle bi şeyi arkadaşlarım falan da söylemedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: meb1907
Bu nedir önemli bi şey mi illa yapılması mı gerekiyor ilk defa şuan forumda gördüm böyle bi şeyi arkadaşlarım falan da söylemedi.
Okul diploma puanını el ile giriyor yani müdür yrd falan. Doğru mu diye kontrol ediyoruz biz, kontrol edilmezse direk müdür yardımcısının girdiği bilgiyi alıyor ösym. OBP 90'sa ama müdür yardımcısı 60 girdiyse OBP'n o oluyor. Hızlıca bir kontrol edilmesi iyi olur bence sonrasında mağdur olmaktansa. -
rica ederim -
e o zaman 100 gireni de 100 kabul edicek saçma değil mi sistemin ayarlaması gerekmiyor mu -
Elle falan ayarlanmıyor, verileri e-Okul'dan çekiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speronly -- 21 Haziran 2017; 17:34:41 > -
-
Sağ altta ösys başvurusunda kullan yazan yere mi basıyoruz? -
ÖSYS başvurusunda kullan diyor onu mu diyecegiz ? -
bir açıklama yapamayacağım bize böyle dediler okulda :D -
evet -
quote:
Orijinalden alıntı: überraschung
evet
Tıklamasak birşey olur mu -
Yapmazsak sıkıntı çıkar mı ? -
hocam siz hiç girmeseydiniz bile oradaki bilgiyi çekecekti zaten. yazan bilgiler doğruysa sorun olmaz bence. sistemde yazan şeyi aynen kopyalıyorum
Adaylar, ÖSYS değerlendirme işlemlerinde kullanılacak ortaöğretimdeki eğitim bilgilerini bu sayfadan onaylamak zorundadır.
Bu onay yapılmadığı taktirde, OBP işlemlerinin yapıldığı tarihte adayın aktif olan tek bir eğitimi varsa bu eğitim bilgisi kullanılacaktır.
Bu tarihte adayın birden fazla eğitim bilgisi varsa ve başvuruda seçmiş olduğu eğitim bilgisi bu eğitimler arasında ise, adayın bu eğitim bilgisi kullanılacaktır.
Adayın başvuruda kullandığı eğitim bilgisi bu tarihte aktif eğitim bilgileri arasında bulunmuyor ise adayın en son mezun olduğu eğitim bilgisi kullanılacaktır.
Not: Onay işlemi yapmayan adaylar için başvuruda kullanılan eğitimin son eğitimler arasında olup olmadığının anlaşılmasında; okul türü, alan ve dal bilgileri kullanılacaktır. -
Geçen yıl böyle bir şey yoktu mezunlar ne yapacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu sene ilk defa mezuna bıraktım yapmam gereken bir işlem var mı? LYS'ye falan da girmedim. -
Mezunum LYS ye girdim ne yapmam gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ders çalışırken uyku gelmesi
- redoks tepkimesi nedir
- alkenler agno3 ile tepkime verir mi
- tıp mı mühendislik mi
- 1996 üniversite taban puanları ösym
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X