Şimdi Ara

'ÖSYM AİS > Aday İşlemleri Sistemi' Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
16.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç gündür girmeye çalıştığım"http://ais.osym.gov.tr/ " adresine bir türlü giremiyorum.Sorun bilgisayar veya internet kaynaklı değil, sitede sıkıntı var.

Her seferinde değişik ileti alıyorum, genelde "The HTTP service located athttps://adaykayit.osym.gov.tr/OSYM/IAdayUyelikBilgisi.svc is too busy." iletisi geliyor. Server meşgulse banane anlayamadığım gecenin 3'ünde veya 5'inde nasıl meşgul olabiliyor.O zaman serverın kapasitesini düzeltsinler muhattaplar.

Şimdi merak ettiğim daha öss sonuçları açıklanmadan böyle bir aksaklık vardı(ayın 10'undan beri deniyorum), şimdi bir de öss açıklandı daha yoğun nasıl düzeltecekler. Ben üniversite öğrencisiyim girdiğim en son kpss için tercih yapacağım ama müsade ederse site tabi.

Son tercih de ayın 15'i artık her deneyişimde sövüyorum hükümete de ÖSYM'ye de...Aynı problemi yaşayanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

• Tercihler en son ayın 15 inde mi hocam ?
  • evet site çökmüş durumda ve hiçbir yetkili açıklama yapmıyor. şaka gibi ya
  • Normal bisey. Güzel vatanımın heryerinde olmassa olmazlardan biri idi zaten. Mutlak bir yerden arıza vermeli yani. umarım o sistemin basında oturan bilgisayarı kullanmyı biliyordur.
  • 3-5 günden beri böyleymiş site muhtemelen tercih süresini uzatıcaklar...
  • Evet bizde de öyle düzeltirler sorun olmaz.
  • site açılmış arkadaşlar...

edit: The HTTP service located athttps://adaykayit.osym.gov.tr/OSYM/IAdayUyelikBilgisi.svc is too busy. uyarısı veriyor şifre girince...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 13 Temmuz 2009; 21:35:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ne ya.. süreyide kısıtlı tutuyorlar
  • arkadaşım uzatırlar zaten o zamana kadar yapsaydınız diyecek halleri yok ya...
  • bunlar der arkadasım o lafıda soyleyebilirler. ustune ustluk bizim sistem mukemmel calısıyor derler siz girmeyi beceremiyorsunuzda derler. osym merkezlerimiz girebiliyorda sizmi giremiyorsunuz derler. gidin ordan yaptırın derler. 3 ytl verecek paranız yokmu da derler. yani kendilerini haksız cıkarmamak icin elllerinden geleni yaparlar. derler de derler. 3-4 gundur bir allahın kulu resmi bir acıklama yapmadıgına gore uste cıkacaklar demektir. Diyecegim tek sey var oda; hadi cumartesi,pazar tahtildi be kardesim p.teside calısmadı nerde bu gorevli yahuu. nasıl olsa memur. mesaisi saat 5 bitti.
  • bu olduğu sürece hiç bir halt edemezler demek ki sistem toptan gidik...

'ÖSYM AİS > Aday İşlemleri Sistemi' Sıkıntısı
  • valla yapacak tek sey var yarın OSYM burosunun kapısının yolunu tutmak, umarım ordada sıra olmazda kitlenmez. hadi hayırlısı bakalım. daha acıklama yapmazlar bunlar, ne tv ler yaptı nede gazeteler yaptı. cok onemsiz bir haber nede olsa. o kadar aptalca haber varken.
  • bu yaşıma geldim, daha devletle bi işimi vaktinde halledebilmiş değilim bu tür sınavlarda para yatırırken işlemler yine internetten oluyor fakat ne hikmetse asla sistem çökmüyor
  • Kaç gündür uğraşıyorum. Bu kadar da olmaz. Bir siteyi düzeltmek bu kadar mı zor. Başka bir şey demiycem.Eğer süre zarfında tercihlerimi yapamazsam ÖSYM'yi mahkemeye vereceğim. Kararım kesin.Kamu yönetimi okudum kanunları az çok biliyorum. Bu kadar insanı mağdur etmeye kimsenin hakkı yok.İnternet hızlıdır diye kafeye gidiyorum yok, olmadı bilgisayarımı alıp alışveriş merkezine gidiyorum ordada sıkıntı aynı...Buna bir an önce çare bulunmalı.
  • Ben baktım siteye girilebiliyor sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 14 Temmuz 2009; 11:00:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vivera2

Ben baktım siteye girilebiliyor sorun yok

evet az önce zor da olsa tercihleri yapabildim. 100-150 kere yenilemişimdir heralde sayfayı
  • Arkadaşlar sitede yoğunluk hata vermiyor ama
    TC Kimlik No / YU Numarası ya da Şifre Hatası diyor..
    Ama Össye başvururken okulun verdiği beyaz kağıtta yazıyor şifre ama şifreyide kabul etmiyor...
    Gerçi birkere girmiştim acaba ilk girdiğimizde şifremi değiştirdik zorunlu olarak eğer öyleyse yapmış olabileceğim şifreleri deniyeceğim..Cevaplarınız için teşekkürler

Hocam tercihler başlamadıki ne sonu yahu tvler 23 tmmuzda başlıyor diyordu nasıl yaptınız ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metin*

Arkadaşlar sitede yoğunluk hata vermiyor ama
    TC Kimlik No / YU Numarası ya da Şifre Hatası diyor..
    Ama Össye başvururken okulun verdiği beyaz kağıtta yazıyor şifre ama şifreyide kabul etmiyor...
    Gerçi birkere girmiştim acaba ilk girdiğimizde şifremi değiştirdik zorunlu olarak eğer öyleyse yapmış olabileceğim şifreleri deniyeceğim..Cevaplarınız için teşekkürler

Hocam tercihler başlamadıki ne sonu yahu tvler 23 tmmuzda başlıyor diyordu nasıl yaptınız ki?

kpss bu yav

• Sisteme öss içinde girilebiliyor. Ama tercih kısmı aktif değil sadece bilgilerinize bakabiliyorsunuz.
  • tercihler başladımı beyler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.