quote:Orijinalden alıntı: Umutsuzİnsan imzanla kendin çelişiyosun anlatım bozukluğu doğrusu imzanla çelişiyorsun ya da imzanla kendin çelişiyor olmalı aynştayn dedected
quote:Orijinalden alıntı: azman çavuş quote:Orijinalden alıntı: Umutsuzİnsan imzanla kendin çelişiyosun anlatım bozukluğu doğrusu imzanla çelişiyorsun ya da imzanla kendin çelişiyor olmalı aynştayn dedected madem aynştaynsın imzanı düzelt imzan beyin yaşını 5 olark gösteriyor
+Ve kötü bir gaz kütlesi insan oğlunun sonunu getirmek için yeryüzüne doğru yaklaşıyordu -Osurdun demi lan gene
quote:Orijinalden alıntı: _Purgatory_ quote:Orijinalden alıntı: azman çavuş quote:Orijinalden alıntı: Umutsuzİnsan imzanla kendin çelişiyosun anlatım bozukluğu doğrusu imzanla çelişiyorsun ya da imzanla kendin çelişiyor olmalı aynştayn dedected madem aynştaynsın imzanı düzelt imzan beyin yaşını 5 olark gösteriyor o bir deyim
quote:Orijinalden alıntı: grn00b Pırt'a bırd dedi oğlum hiç bırd diye çıkar mı direk pırt diye çıkıyo adam gibi dinle. Bi arkadaşım osuruğunu yakıyordu bende k*çına kolanya döktüm arkasından bida yakayım dedi çaktı çakmağı osurdu tabi kolanyalı olunca pantolonda tutuştu sonra söndürdük falan.. adam korkudan bi daha yakmaktan vazgeçti
quote:Orijinalden alıntı: grn00b Pırt'a bırd dedi oğlum hiç bırd diye çıkar mı direk pırt diye çıkıyo adam gibi dinle. eeee bir de zaaart diye çıkanlar var. onlar ne peki?