Şimdi Ara

ostim teknik nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
13.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt

Zaten ostim de tabandaki ünilerden biri olduğu için neye dayanarak böyle diyorsunuz diye sormuştum.

• Ostim kalburüstü olmasa da tabanda bir okul değil, zaten vizyonu farklı. Burayı tercih etmek nişantaşından daha iyidir mantığıyla söyledim ve öyle zaten. En azından elinin altında işin ve stajın oluyor.

Ve hocam okuyan öğrenciden fikir almayacaksam kimden alacağım? Okulun broşürüne göre tercih etmek daha mı mantıklı?

Ostimi pek araştırmamıştım staj ve iş imkanlarını bilmiyorum şimdi sıralamalarına baktım forumda taban diye bahsedilen bazı ünilerden daha kötü sıralamaları var. 

Benim okuduğum okulda sırf tembelliği yüzünden aynı kurda +3 defa kalıp okula bk atanlar var hocam. Özellikle böyle sıralaması çok yüksek olmayan okullarda öğrencilerin fikirlerini alırken dikkat etmek lazım. Bence tercih yaparken ders programına, seçmeli derslere, akademisyenlere, akademisyenlerin makalelerine bildirilerine üni dışı deneyimlerine vs, okuldaki kulüplere ve aktif olup olmadıklarına, mezun öğrencilerin nerelerde çalıştığına, erasmus exchange imkanlarına, bölümünün akredite olup olmadığına,okulun konumuna falan bakılıp en sonda da okulda okuyan öğrencilerin fikirleri alınabilir ben böyle yapmıştım en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam saydığınız kıstaslardan akademisyen makaleleri dışındaki şeyler tercih yaparken birinci kıstas alınacak şeyler değil, zaten diğer her şeyden detaylı yorum yapan bilinçli öğrenciler bahsediyor.

bir de nişantaşı üzerine bu kadar konuşmaya gerek yok. nişantaşı sınav/üniversite öğrencileri arasında olumsuza örnek verilirken ismi kullanılan bir okul, bu kadar öğrenci kötü diyorsa vardır bir bildikleri diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köprüden önce son çıkış -- 28 Mayıs 2021; 22:14:12 >
  • thenin sıralamalarında önemli bir etken bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

thenin sıralamalarında önemli bir etken bu

Hocam yanlış anlaşılma olmasın tamamen önemsizdir demek istemedim. Kaynak nedir bu arada ne kadar etkili öğrenci yorumları?

Yani hocam işin içinde olmadığınız zaman kim bilinçli kim bilinçli değil kestirmek zor. Akademiklink gibi bi youtube kanalı vardı orda bahsediyordu hoca nelere bakılıp bakılmaması gerektiğinden tercih zamanı bakmanızı öneririm. Bazı kıstaslar da kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Mesela okulun konumu gayet önemli benim için ülkenin ekonomik durumu ortada pandemi sonrasında özel yurt arayacak öğrencilerin neyle karşılaşacağı belli değil gıda fiyatları uçmuş durumda yokuş aşağı gidiyoruz.

Ben nişantaşı için konuşmuyordum zaten hocam genel olarak tabandaki üniler için konuşuyordum😄 neyse iyi forumlar

• hocam metodları yazar sitede bakabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89AE146BF -- 28 Mayıs 2021; 23:1:0 >

• Diğer özel üniversitelerden farklı bir misyonu var, başarılı olabilir. Yeni bir üniversite ilk mezunlarını verince durumu netleşir. Staj ve iş yeri deneyimleri en büyük artısı gibi.

• onun yerine odtü mat yaz. odtülüden matematik dersi diye ilan ver okurken öğretmen maaşı çıkarırsın uğraşırsan sonra bi bakmışsın mezun olup kendi dersaneni kuruyosun falan. şakasız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.