Şimdi Ara

ÖSS'ye Yaklaşık 5 Ay Kaldı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hala çalışamıyorum
    Yapmam gereken puana çok uzağım

Benim durumumda olanlar varmı

ve bana önerileriniz neler hiç çalışamıyorum son 1 haftadır 20 soru bile çözemedim

• sen yine 1 haftadır ben 7. sınıftan beri hiç ders çalışmadım. Sadece bazı yazılılardan önceki ders az bişey.. Notlarım fena değldir denemelerde 2. bölümde 210 puan falan çıkartıyorum, 1. bölüm 230 falan oluyor ( bölüm söz) herkes çalışsan yaparsın diyo ama benim içimden gelmiyor hiç çalışmak.. nolcak bilmiyorum
  • Bilgisayardan vazgeç
  • sanki cok calısıyoruz insanın calısası gelmiyor yaw bukadar sıkılmazki uyuz uyuz dersler sorular

360 puanlazım en fazla 320 ile 360 arası pc nekadar değerli bölümmüş bişi ögretseler gam yemiycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 17 Ocak 2008; 23:58:15 >
  • ÖSS'e girerken yemin ederim 15 dakika bile çalışmamıştım.
    Sallamak dünya'nın en iyi duygusu herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 18 Ocak 2008; 14:58:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

sen yine 1 haftadır ben 7. sınıftan beri hiç ders çalışmadım. Sadece bazı yazılılardan önceki ders az bişey.. Notlarım fena değldir denemelerde 2. bölümde 210 puan falan çıkartıyorum, 1. bölüm 230 falan oluyor ( bölüm söz) herkes çalışsan yaparsın diyo ama benim içimden gelmiyor hiç çalışmak.. nolcak bilmiyorum

Benimde bölüm söz
    Benimde içimden çalışmak gelmiyor

• adama çalış diyincede çalışmaz ki ama bizde girdik bu merete 5 ayda neler neler yapılır aklınız almaz az bi süre değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    200 gün kaldı sınava
    3 ay önce açıldı
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DGS'ye de 6 ay kaldı.
  • Söz 210 alan adam bir yere giremez ki. 70'te okuldan gelse kaba hesap. 280 ile azerbaycanda 1-2 bölüm tutuyor.

Çalışmak için ne yapmak lazım? Adsl'i kesmek lazım benim geçen sene yaptığım gibi.
  • başvurular ne zaman öss için?
    4.kez gircemde
  • bu arada kayıtlar ne zman yahu
  • Birazda şans işi sınav günü başına birşey gelir,belgelerini unutursun yada sınavda rahatsızlanırsın belli mi olur?
  • Öss'yi geçen sene kazandım.Bu aralar insan çok stressli olur eğer kendisinden bir beklenti varsa denemelerin asıldığı kağıtlarda kendinden önce sınıf arkadaşları ne yapmış ona bakar.En azından ben böyleydim.Geçende yine geçen sene kazanan arkadaşımla sohbet ederken"Ya geçen sene bir sürü problemim vardı Öss falan insan üniversiteye girince çözeceği sorunu bile kalmıyor,çok monoton. demişti

Kendinden emin insanlar için tatlı bir telaş sadece,zaten kaşla göz arasında,bir anda kendinizi o sabahta bulucaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

ÖSS'e girerken yemin ederim 15 dakika bile çalışmamıştım.

sonuç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Birazda şans işi sınav günü başına birşey gelir,belgelerini unutursun yada sınavda rahatsızlanırsın belli mi olur?

Hocam sen ne diyosun ya Anneler unutmaz sen unutsanda belgeleri , babalar pek takmaz genelde ama anneler baska moda giriyor sinav haftasi
  • vallah ben 4 kere girdim. 300ün üstünü tutturamadım.dedim bu böyle olmayacak. baska yola yöneleyim dedim. ve şimdi sistem uzmanıyım.
  • Kendime 15 tatilden sonra format atıcam
    Herşeye baştan başlıcam sağlam çalışıcam
    inş çalışıpta hakeden herkes istediği yerleri kazanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

ÖSS'e girerken yemin ederim 15 dakika bile çalışmamıştım.

sonuç?

Error!

• quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Kendime 15 tatilden sonra format atıcam

amin

bende seneye giricem mutsuzum ya bir yeri kazanarım gibi geliyor ama ya kazanamazsam diye düşünmüyor da değilim , mutsuzum

neyse ya bende çok çalışıcam bu ara özellikle geometri

niye üzlüyorumki ya mutluyum

ulan kafayı sıyırdım

• quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Kendime 15 tatilden sonra format atıcam

böyle diyen adam bir yere gidemez.senin yaşlardayken bende öyleydim. zaten öyle diye diye insan kazanamıyor.

ben en çok öss ye 48 saat çalısmısımdır toplamda.aldıdıgım puanlar 280-300 arası.sözelciysen dahada zor işin .bazen kendi kendime diyorum... 6-7 ay çalısmıs olsaydım acaba derece yaparmıydım diye.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HorBakmaSenTopraga -- 18 Ocak 2008; 0:38:03 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.