Şimdi Ara

ÖSS Tercihleri Ne Zaman Yapılcak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki gibi ne zaman tercihleri veriyoruz? Bu hafta demeyin lütfen. Bakındım ösym sitesine bulamadım hiç sevmiyorum ösym sitesini.

• 23 Temmuz 4 Ağustos arası yapılacak.
    Bu adresi kullanarak tc kimlik ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

http://ais.osym.gov.tr/
  • siteden yapabiliyorsan siteden yap ben bugün kılavuz almaya gittim kalabalıktı yani sıra bekliyorsun sana gelince tercihlerini geçiriyorlar bilgisayara
  • arkadaşlar benimde bi sorum var tercih yapçam ama tc kimlik no ve şifre istiyo şifreyi bilmiyorum öss başvurusu sırasında bana verilen kağıtta aday internet şifresi yazı ama karşısında var olan şifrenizi kullanın yazıyo. Ben geçen senede girmiştim öss ye acaba o zaman verilen şifreyimi kullancam ama o kağıtta kayıp şifreyi öğrenmemin bir yolu varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurci

arkadaşlar benimde bi sorum var tercih yapçam ama tc kimlik no ve şifre istiyo şifreyi bilmiyorum öss başvurusu sırasında bana verilen kağıtta aday internet şifresi yazı ama karşısında var olan şifrenizi kullanın yazıyo. Ben geçen senede girmiştim öss ye acaba o zaman verilen şifreyimi kullancam ama o kağıtta kayıp şifreyi öğrenmemin bir yolu varmı acaba

Bu sene basvuru yaptığın formda yazıyor şifre,gecen seneki değil.
  • sorun değil yeni şifre alabilirsin
    quote:

arkadaşlar benimde bi sorum var tercih yapçam ama tc kimlik no ve şifre istiyo şifreyi bilmiyorum öss başvurusu sırasında bana verilen kağıtta aday internet şifresi yazı ama karşısında var olan şifrenizi kullanın yazıyo. Ben geçen senede girmiştim öss ye acaba o zaman verilen şifreyimi kullancam ama o kağıtta kayıp şifreyi öğrenmemin bir yolu varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

quote:

Bu sene basvuru yaptığın formda yazıyor şifre,gecen seneki değil.

hocam bu seneki kağıtta:

aday internet şifre: var olan şifrenizi kullanınız diyor

@SaKaLTıraşı nasıl yeni şifre alabilirim

EDİT: geçen seneki formuda buldum ordaki şifrede olmuyo ney benim şifrem yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurci -- 25 Temmuz 2008; 16:52:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.