quote:Orijinalden alıntı: AnotheRDie quote:Orijinalden alıntı: Ata quote:Orijinalden alıntı: AnotheRDie Soğuk soğuk terleyenler buraya Hocam senin tercihlere baktım ben hayırlısıyla girersin Hangisine girerim onuda söyle be hacu
quote:Orijinalden alıntı: metrixcafe xxxxxxxxxxxxxxxxx olarak gönderilen T.C. Kimlik Numarası kayıtlar arasında bulunamadı. T.C. Kimlik Numaranızı kontrol ediniz. YARIN DA BÖYLE DERSE NE YAPARSINIZ BEYLER. Kazanamayınca hiçbir bilmem neye yerleştirilemedi yazıyor sanırım.
http://osys.osym.gov.tr http://osys2009.osym.gov.tr Bu siteler şimdiden kitlenmiş herhalde. Sayfaya girebilen var mı?
@Ata Hocam kahin değilim ama yanlış hatırlamıyorsam KKK'lardan biri gelicek gibiydi Kaç saat kaldı ki
Oldu da bitti maşallah.... Diyeceksin artık bu vakitten sonra quote:Orijinalden alıntı: güzellik91 yardım... say2 53 bin için ne kadar üstten yazmalıydım
quote:Orijinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M:: quote:Orijinalden alıntı: Eh®imeN Birşey beklememe rağmen heyecanlandım. Aynen. Sen neden bir şey beklemiyorsun Seneye kalma konusunda kararsızdın tercih yapmadın mı yoksa ?
quote:Orijinalden alıntı: ArkandayIM quote:Orijinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M:: quote:Orijinalden alıntı: Eh®imeN Birşey beklememe rağmen heyecanlandım. Aynen. Sen neden bir şey beklemiyorsun Seneye kalma konusunda kararsızdın tercih yapmadın mı yoksa ? Online değil sanırım ben cevap veriyim yapmadı. Hatta dersaneye kaydınıda yaptırdı
quote:Orijinalden alıntı: AnotheRDie quote:Orijinalden alıntı: ArkandayIM quote:Orijinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M:: quote:Orijinalden alıntı: Eh®imeN Birşey beklememe rağmen heyecanlandım. Aynen. Sen neden bir şey beklemiyorsun Seneye kalma konusunda kararsızdın tercih yapmadın mı yoksa ? Online değil sanırım ben cevap veriyim yapmadı. Hatta dersaneye kaydınıda yaptırdı Hayırlısı olsun inş. Umarım kazanır istediği yeri.
quote:Orijinalden alıntı: ArkandayIM quote:Orijinalden alıntı: AnotheRDie quote:Orijinalden alıntı: ArkandayIM quote:Orijinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M:: quote:Orijinalden alıntı: Eh®imeN Birşey beklememe rağmen heyecanlandım. Aynen. Sen neden bir şey beklemiyorsun Seneye kalma konusunda kararsızdın tercih yapmadın mı yoksa ? Online değil sanırım ben cevap veriyim yapmadı. Hatta dersaneye kaydınıda yaptırdı Hayırlısı olsun inş. Umarım kazanır istediği yeri. Sağol.
9.30'da abanalim da server dayanmasin. *temper has reached critical level* ..ya su forumda roman gibi alinti yapip altina kucucuk cevap yazmak yasaklansin artik, ulasim problemi yasiyorum.
Turkcelliler yerleştirme sonuçlarını cepten öğrenebilirler, kimlik numaranızı yazıp 2244 mü öyle bir yere gönderiyorsunuz cebe geliyor.