Şimdi Ara

Öss Puanım 11 puan eksikk ne yapabilrim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavdan sonra çözümleri tvden izledim,gazeteden baktım ve internetten indirip kontrol ettim sonra da yaklaşık puanımı hesapladım ve şimdi sonucuma baktım,ama say2 puanım hesapladığımdan 11 eksik geldi.Puan hesaplamada bir sorun yok,soruların cevaplarından da eminim.Kaydırma yaptığımı da düşünmüyorum.Ama puanım say2de 11 puan say1de 21 puan eksik görünüyor.Sınavdayken görevlilerden kaynaklanan kitapçık hatası olmuştu ve benim kağıdım daksillenerek düzeltilmişti.Acaba bu puan eksikliği ondan mı kaynaklanıyor?
    Nereye, nasıl ve ne kadar zaman içinde itirazda bulunabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaburak1988 -- 12 Temmuz 2008; 14:35:38 >

• Sanmıyorum bi hata olduğunu, senin de dediğin gibi kendi hesapladığın puan yaklaşık bi puan. Ama itiraz edicem diyosan ne yapman gerektiğini bilmiyorum.
  • Bazı salonlarda olmuş bu olay. Ne saçma şey ya zaten millet stres ve telaş içinde. Bir de sınavda herkesten kitapçıkları toplayıp doğru olması gereken şekilde dağıtmışlar. Ne zaman böyle basit şeyleri sorun olmaktan çıkarabileceğiz millet olarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

Sanmıyorum bi hata olduğunu, senin de dediğin gibi kendi hesapladığın puan yaklaşık bi puan. Ama itiraz edicem diyosan ne yapman gerektiğini bilmiyorum.

Tahmini puan dediğim en fazla 1-2 puan oynar.Daha önce defalarca o puanlama programını kullandım 1 puandan fazla bir farklılık olmaz ama 11 puan gibi bir eksiklik var
    bu neden kaynaklanıyordur?
  • İşaretlerken tam doldurmamış, yanlışlıkla başka bir şıkkı işaretlemiş yada kaydırma yapmış olabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardaburak1988

Sınavdan sonra çözümleri tvden izledim,gazeteden baktım ve internetten indirip kontrol ettim sonra da yaklaşık puanımı hesapladım ve şimdi sonucuma baktım,ama say2 puanım hesapladığımdan 11 eksik geldi.Puan hesaplamada bir sorun yok,soruların cevaplarından da eminim.Kaydırma yaptığımı da düşünmüyorum.Ama puanım say2de 11 puan say1de 21 puan eksik görünüyor.Sınavdayken görevlilerden kaynaklanan kitapçık hatası olmuştu ve benim kağıdım daksillenerek düzeltilmişti.Acaba bu puan eksikliği ondan mı kaynaklanıyor?

benimde 12 puan eksik gelid aynen tv de gazetede hatta şmdide ösymnn sitesinde kntrl ettm emin olmak için 334 hesaplayrm say 2 den ama 322 geldi kafayı yycemmorelim alt üst oldu daha benim 2.senem üstelik

• 1 sorunun kaç puan olduğunu nereden biliyorsunuz da hesaplıyorsunuz?
    puanını hesaplaman için size verilen formüllerdeki puanlar yaklaşık puanlardır o yüzden sizin hesaplarınız da yaklaşık olur (pek yaklaşamamışsınız ama benim için mahsuru yok)
    her sorunun puanı standart sapmayla farklılık gösterir (kolay sorular az, zor sorular çok puan gibi...)
    imza: ösym yetkisizi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezunum okuldan kaç puan gelecek?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa666

quote:

Sınavdan sonra çözümleri tvden izledim,gazeteden baktım ve internetten indirip kontrol ettim sonra da yaklaşık puanımı hesapladım ve şimdi sonucuma baktım,ama say2 puanım hesapladığımdan 11 eksik geldi.Puan hesaplamada bir sorun yok,soruların cevaplarından da eminim.Kaydırma yaptığımı da düşünmüyorum.Ama puanım say2de 11 puan say1de 21 puan eksik görünüyor.Sınavdayken görevlilerden kaynaklanan kitapçık hatası olmuştu ve benim kağıdım daksillenerek düzeltilmişti.Acaba bu puan eksikliği ondan mı kaynaklanıyor?

benimde 12 puan eksik gelid aynen tv de gazetede hatta şmdide ösymnn sitesinde kntrl ettm emin olmak için 334 hesaplayrm say 2 den ama 322 geldi kafayı yycemmorelim alt üst oldu daha benim 2.senem üstelik

benimde öyle ve 11 puan eksikle tercih veremem,zaten istediğm yerlerde gelmez bu kadar az gelince
    Nereye, nasıl ve ne kadar zaman içinde itirazda bulunabilirim? bilen yok mu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa666

quote:

benimde öyle ve 11 puan eksikle tercih veremem,zaten istediğm yerlerde gelmez bu kadar az gelince
    Nereye, nasıl ve ne kadar zaman içinde itirazda bulunabilirim? bilen yok mu

herhalde en yakın meb şubesine başvuracaz lanet olsun ya

• bildiğim kadarıyla meb e değil direk ösymye dilekçe yazılıyo
    sonuç kağıdı gelince sorulara bakarsın atıyorum mat2 den 2 tane fazla yanlış gözüküyor sınav kağıdımın tekrar kontrol edilmesini talep ediyorum gibisinden bir dilekçe yazıyorsun ya tercih kılavuzunda ya da elinde olan kılavuzda var dilekçe örneği..ziraat bankasına 5 ytl civarında bi para yatırılıyordu galiba.. tam olarak ne yapman gerektiği de yazıyor kılavuzlardan birinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.