Bende 9 . sınıfım ama hedefim Bilgisayar Mühendisliği okumak istiyorum. Şöyle bir söylenti var tüm 9 lar yani bizler 10 , 11 ve 12 . sınıfta şimdiki 10 ' lar 11 ve 12 ' de sınava gircekmiş ve bizden sonrada böyle olcakmış doğruysa okulu bırakmayı düşünüyorum Bu arada pazartesi okullar tatil mi ???
9 lar 10, 11 ve 12 de sınava girmeyecek.. Bizim sistemdeki gibi 2 aşamalı sınava girecek.
elektrik-elektronik müh. 2ci sınıf 1yılda hazırlık dersler dolayısıyla okulu bırakmama sebeb olan bölüm
okul nereden çıktı oyun dicektim 3gün 8:15-5 derse girince uzayda cisimlerin elektrik alanını bulmaktan kafayı yemekten olsa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: elmatadori
okul nereden çıktı oyun dicektim 3gün 8:15-5 derse girince uzayda cisimlerin elektrik alanını bulmaktan kafayı yemekten olsa gerek
Aman allahım biz bir noktanınkini bulurken beynimiz patlıyor.Allah yardımcınız olsun
11. sınıftayım ; son sınav Say-1 ham tabiiki de 288 küsür say-2 290 nokta hede hödö ; amaç boğaziçi ya da koç/bilkent onur burslu endüstri mühendisliği ; şöyle ki diğer mühendisliklere nazaran çok da hafif bir eğitimi olan endüstri mühendisliğini okurken kesinlikle ve kesinlikle hayalimde yatan klasik gitar çalışmalarına yer bulabileceğim .Bu nedenle çoğu arkadaşa da tavsiyemdir
Allah kolaylık versin...
Piskolejik açıdan şu anda göçmüş durumdayım arkadaşlar napsam bilemiyorum
Sınavlarım tam bir facia günde 2 tane sınav oluyor bugün biyo ve coğrafyadan sınavımız vardı biyo'ya girerken 5 alıp çıkacağıma o kadar inanmışdımki soruları görünce tamamen hayallerim yıkıldı hiç bir şey yapamadım nerdeyse, o morelle hemen arkasından coğrafya sınavına girdim aklım biyo'da takılı kalmışdı o morellede coğrafyanın içine etmişdim matematik deseniz öyle.
Şu anda Biyom 1 Mat 1 Coğ1 Kimya 1 allah bullak oldum napcamı bilemedim artık yarında 2 tane sınavım var tarih ve edebiyat artık napıcağım bilmiyorum her gün kara kara düşünüyorum sınıfda kalcam temmuzda sınavlara gircem ağlamak geliyor içimden kopya çekme şansımız zaten hiç yok sınıfı geçelim kopyayla sınıflarımı karıyorlar içim doldu valla boşaltıyım dedim
Sro'da oynamıyorum saten indirmedim daha oyunu ama napcamı bilemiyorum sınıfda kalırsam biterim.
Bendeki karamsarlık git gide artıyor. Bu sene olmayacak galiba
Karamsar olmayın.. Başarıya en büyük düşmandır.. Optimist olursanız başarılı oluyorsunuz tecrübeyle sabittir
Bende lise-2. sınıfım.. Dil Bölümünde okuyorum..Mütevazı olmıycam.. Tam anlamıyla dershaneler peşimden koşuyor.. Öss - Yds de de bi o kadar güveniyorum kendime.. Rakibim yok sayılacak kadar az.. Yds şimdi girsem bile bi üniversiteyi çk rahat kazanırım.. Sayısal derslerimde kötü değil.. Bölüm olarak sayısalı seçicektim.. Böyle başarılar yakalayabileceğimi bilseydim.. Aklımdan bile geçirmezdim.. Dil bölümünü herkese Tavsiye ediyorum..Az rakibiniz var ve sadece 1 dersin üzerine yoğunlaşıyorsunuz genel olarak..Hıı ama küçümsememek te lazım.. Bazen türkçe de bile anlamlarını bilmedğim kelimeler öğreniyorum.. Bu arada öğretmen olacaklara bi istatistik veriyim..Nerde okuduğumu hatırlamıyorum.. Ancak Geçen sene; Toplam 4 matematik öğr., 2 fizik öğretmeni,2 edebiyat öğretmeni ve 250 ''DİN'' öğretmeni atanmış.. Yani bilgisayar öğretmenleri olacaklar da.. Bi özel okul baksalar şimdiden kendilerine iyi olurTürkiye....
quote:
Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT
quote:
Aman allahım biz bir noktanınkini bulurken beynimiz patlıyor.Allah yardımcınız olsun
saol ne yapalım yinede sevioruz bölümümüzü
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT
quote:
saol ne yapalım yinede sevioruz bölümümüzü
Okul?
çukurova üni.(adana)
Bizde seneye giricez bakalım kısmet.Sınav sistemide değişiyor. Ea yız biz şu mat2 yi biraz daha yükseltsek süfer olucak.Keşke dil bölümüne gitseydim diyorum şimdi.Hem en sevdiğim en ilgi duyduğum ders hemde en başarılı olduğum dersti ama meslek kısıtlaması var diye gitmedik. Kısmet bakalım bu sene gireceklere şimdiden başarılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme