Şimdi Ara

ÖSS BİRİNCİLERİ NEDEN AYNI YERİ TECRİH EDİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tıp fakülteleri arasındaki fark nedir? ÖSS 1.'si Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi veya Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi tercih etse, fark ne olabilir? Türkiye'nin herhangi bir yerindeki tıp fakültesi ile başka bir yerdeki tıp fakültesi arasında mezun olunca fark var mıdır yani?

Eğitim kalitesi farklıdır, o kesin. TUS'ta bir fark ortaya koyuyor mu? Çünkü tıp fakültesinden mezun olunca devlette herkesin statüsü aynı. Özel sağlık kurumlarını bilemem, onlarda da üniversiteye bakar mı...

Orijinalden alıntı: Knisath

Açıkcası ben öss birincilerinin birçoğunun tam olarak sağlıklı düşünemediğine inanıyorum.Bir çok olaydan kendilerini çevreleri tarafından soyutluyorlar.bir çoğunun etrafta ve ülke gündeminde olan olayları bildiği yok,cemaatler tarafından kapılanların ise cemaat tarafından beyinlerinin yıkandığı ise bir başka gerçek.Bir oyunca gibi nereye çekilirlerse oraya gidiyorlar.benimle beraber 3-4 sene önce 290 ham puanları yapan arkadaşlarımın çevresindeki hiç bir olaydan haaberi yoktu,resmen ot gibi yaşıyordu ve fem dersanesinde olduğumuzdan onlar tarafından dolduruluyor bir çok şeyi tospembe olarak görüyordu.Etrafında olan bitenden pek haberi yok yaşının ağırlığı değilde bir orta okul öğrencisi edasıyla dolaşıyordu.Bunu küçümsemek için değil öss birincilerin genelinin aslında çok rahat olmadığını öss de ortalama yapan birçok kişiden çok fazla tecrübe eksikliği olduğunu ifade etmeye çalışıyorum.Efendim bu tecrübe eksiliği olsa ne olur ?adamlar hayatlarını kurtarıyor derseniz,üniversite hayatlarında çektikleri kişisel gelişim zorluklarını gördüğünüz de anlarsınız aslında kendinizin ne kadar şanslı olduğunu.

Çok güzel açıklamışsınız.

• çünkü puanların heba olmasını istemiyolar ama bazen de idealist davranıp puanlarından çok daha düşük yerlere girenler de oluyo.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.