Şimdi Ara

ÖSS 2008 TERCİH İŞLEMLERİ VE ÖNERİ TALEPLERİ [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
710
Cevap
0
Favori
27.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ckm bence iletişim fakültesi kazanma ihtimalin yüksek.kocaeli,konya ve kayseri olabilecek gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 4 Ağustos 2008; 2:14:39 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 4 Ağustos 2008; 2:41:26 >

01. 1421252 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği
    02. 1281058 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Elektrik-Elektronik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği
    03. 1421236 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mimarlık Fakültesi Mimarlık
    04. 1421313 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği
    05. 1281278 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mimarlık Fakültesi Mimarlık
    06. 1371097 MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Mimarlık Fakültesi Mimarlık
    07. 1281135 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği
    08. 1051323 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)
    09. 1501212 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Mimarlık Fakültesi Mimarlık
    10. 1431156 ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)
    11. 1211647 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık
    12. 1051482 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği
    13. 1501135 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği
    14. 1451191 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği
    15. 1211614 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği
    16. 1051535 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği (İngilizce)
    17. 1051356 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık
    18. 1431233 ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık
    19. 1431164 ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği
    20. 1431172 ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği
    21. 1241578 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mühendislik Fakültesi Nükleer Enerji Mühendisliği (İngilizce)
    22. 1181266 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ) Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği
    23. 1331185 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği
    24. 1491335 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık

10 tane yeri zor dolduruyordum annemin çenesinden kurtulmak için yazdım üstteki yerleri. ne işin var inşaatta diyordu

inşallah gazi inşaata gireriz
    ankarada kalmak tek amacım şuanda. askeri okulun koğuşu gibi olamaz yurt koğuşları. o sıcaklığı hayatta bulamam. yurtta kalmak istemiyorum

• hadi hayırlısı

Orjinalden alıntı: uzel71

@Mannomenax
    13-16 ağustos arası osym.gov.trden t.c vatandaşlık numaranız ile öğreneceksiniz

hayda 10 gün ortalama. çok kısa bir süre

Orjinalden alıntı: ****
    bnm say 1 0.3 lü puanım 210 küsür. 212 lik bir yer yazdım. ve 221 lik bi yer yazdım.sizce 11 puanlık bir oynma oluurmu. yada olmazsa 212 lik yere girermiyim?

hemen acıklıyolar ayvayı yedık zaman istedigimiz yerde olmuyo

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

Orjinalden alıntı: rewanius

boğaziçi işletme'yi yazacağım sonunda ama o cesareti henüz toplayamadım...

türkiyede bi insanın okuyabileceği en üst yer, niye cesaret edemiyosun

ailem illa özel okulda oku burs alırsın rahat edersin diyor. koç'a, sabancı'ya gir işin hazır olur mantığı işte.
    MSI KT4-AV Board_512MB 333MHZ DDR KINGSTON_Hıs Excalibur 128Mb RX 9250_Samsung 7200Rpm 120Gb Hdd
    Samsung SyncMaster 551V_Lexmark X1130
  • yaa ben okuldan basvuru yaptım ama basvurum onyalandıgını nerden kontrol edebılırım bırde bu ıslemler ıcın 3ytlden baska hıc bı yere para yatırma verme olayı yok dımı

Orjinalden alıntı: deadboy2

yaa ben okuldan basvuru yaptım ama basvurum onyalandıgını nerden kontrol edebılırım bırde bu ıslemler ıcın 3ytlden baska hıc bı yere para yatırma verme olayı yok dımı

çıktı vermedi mi başvuru yaptığın yer . verdiği çıktı yeterli . bu işlemler için 3 ytl dışında bir ücret alınmıyor.

Orjinalden alıntı: propesyonel

quote:

Orjinalden alıntı: deadboy2

yaa ben okuldan basvuru yaptım ama basvurum onyalandıgını nerden kontrol edebılırım bırde bu ıslemler ıcın 3ytlden baska hıc bı yere para yatırma verme olayı yok dımı

çıktı vermedi mi başvuru yaptığın yer . verdiği çıktı yeterli . bu işlemler için 3 ytl dışında bir ücret alınmıyor.

Bankaya odeme yatırılması gerekıor mu pekı tercıhlerde?
  • hmm sade bole uyduruktan bı kagıt verdı sade onla oluosa sorun yok:D

Orjinalden alıntı: ogguzko

quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

quote:

Orjinalden alıntı: baloonist

Arkadaşlar, Beşiktaş Bulunan YILDIZ TEKNİK UNİVERSİTESİ hakkında sorularınız varsa yanıtlayalım..Muhendislik konusunda İstanbulda İTÜ-YTÜ, Ankarada ODTÜdür.. Piyasa ve Meslekler hakkında, YTU olanakları hakkında tüm soruları elimden geldiğince yanıtlamaya çalaşacagım..

Tercih zamanı herşeyi sorabilirsiniz..

ytu ELEKTRIK muhendisligi hakkında bisiler soyleyebilirmisin acil sakarya elektrik elektronik yazdım onn ustune ytu elektrik i yazmalımıyımsence elktrik bolumu nasıldır dusuncelerin........

bolum hakkında bilgisi olan***

tekrar...

sole yapmayı dusunuyorum .. 5 -12 arası gelir umarım sıram tam26k

01. 17.000 GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği
    02. 18.000 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
    03. 19.000 İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği (İngilizce)
    04. 19.000 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği
    05. 22.000 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Makine Fakültesi Makine Mühendisliği (İÖ)
    06. 23.000 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği
    07. 22.000 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (İÖ)
    08. 22.000 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektronik Mühendisliği
    09. 24.000 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği
    10. 24.000 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği
    11. 27.000 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği (İÖ)
    12. 30.000 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İÖ)
    13. 29.000 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği (İÖ)
    14. 30.000 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektronik Mühendisliği (İÖ)
    15. 32.000 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği
    16. 37.000 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği

HADI HAYIRLI OLSUN ARKADASLAR HERKESE.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 4 Ağustos 2008; 14:56:35 >

• tercihlerinizi internettenmi yaptınız arkadaslar
    bir sorun çıkıyormu sizce?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.