Şimdi Ara

Osram NightBreaker H7 & H11 aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
34.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu kullanım ömründen dolayı sanırım philips tercih edicem.i.
  • Ben osram silverstar kullanıyorum. +%20 daha fazla aydınlata diyor gerçektende öyle olmuştu çok memnunum. Ömrü kısa olur falan dedilerde ömrüde baya uzun oldu 2 senedir kullanıyorum
  • Bu aralar üç model öne çıkıyor.Philips NightGuide,X-treme Power ve NightBreaker.NightBreaker ı ömründen dolayı biraz soğuk kalıyorum.Esas amaç aydınlatma, görüntü ikinci planda.Sanki Philips X-treme Power daha iyi gibi geldi.Philips X-treme Power kullanan var mı ? Sanırım renk olarak Osram NightBreaker ile aynı imiş. Bu ampülleri taktığımız zaman normal park ampülleri çok sırıtır mı ? Sırıtırsa M-Tech park ampülleri takılmalı mı ?Veya başka marka ? Birde uzunları da değiştirmek çok gerekli mi ? Sonuçta uzunları çok sık kullanmıyoruz.

Birde tüm araçların far tiplerini öğrenebileceğimiz bir site var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 7 Kasım 2008; 15:30:03 >
  • Bende osram kullanıyorum H4 5000K 4aydır aracımda takılı gayet memnunum yagıslı havalardada bi sıkıntı yasamadım ama bişey dikkatimi cekti yukarıda cektigin fotolarda bana çok sarı geldi renkler acaba fotograftanmı kaynaklanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

Bende osram kullanıyorum H4 5000K 4aydır aracımda takılı gayet memnunum yagıslı havalardada bi sıkıntı yasamadım ama bişey dikkatimi cekti yukarıda cektigin fotolarda bana çok sarı geldi renkler acaba fotograftanmı kaynaklanıyor

Fotoğraflar tam gerçeği yansıtamıyor malesef; fotoğraflardaki kadar sarı değil. Benim orijinal ampüllerden birazcık daha beyaz. Ürünün kutusunda Osram ömrü konsunda net bir bilgi vermiş: standart Osram halojen ampüle göre %50 yazıyor.
  • Eskişehir de nerde bulabilirim böyle orjinal kutulu acaba. Karton kutularda satılanalra hiç güvenim yokda
  • Arkadaslar ben de cok kararsız kaldım. Night Breaker mi yoksa Night Guide mi diye.
    Guide ile ilgili olumlu dusunceleri gorunce karar verdim verdim ve aldım.
    Bugun elime gecmesini bekliyorum. Fotograflarını ve goruslerimi ayrıca paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exteme_01

Arkadaslar ben de cok kararsız kaldım. Night Breaker mi yoksa Night Guide mi diye.
    Guide ile ilgili olumlu dusunceleri gorunce karar verdim verdim ve aldım.
    Bugun elime gecmesini bekliyorum. Fotograflarını ve goruslerimi ayrıca paylaşırım.

Taktıysanız fotoğrafları görebilir miyiz
  • xenon harici piyasada bulunan ampüllerden, xenonmuş gibi randıman beklemeyin. beyaz ampüllerin uzunları zaten beş para etmiyor, ben kullandım uzunlar yok gibi. yağmurda ve siste çok kötü. zaten alalı 1sene oldu, aslında tam beyaz değildi ama orjinali gibi sarı değildi hiç olmassa. 1sene kullandım ve dün akşam sağ kısa patladı

bu işten anlayan varsa banada h4 lazım. hangisini tavsiye edersiniz. arabadan çıkardığım sarı ampulleri tekrar takmak istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

xenon harici piyasada bulunan ampüllerden, xenonmuş gibi randıman beklemeyin. beyaz ampüllerin uzunları zaten beş para etmiyor, ben kullandım uzunlar yok gibi. yağmurda ve siste çok kötü. zaten alalı 1sene oldu, aslında tam beyaz değildi ama orjinali gibi sarı değildi hiç olmassa. 1sene kullandım ve dün akşam sağ kısa patladı

bu işten anlayan varsa banada h4 lazım. hangisini tavsiye edersiniz. arabadan çıkardığım sarı ampulleri tekrar takmak istemiyorum

Ben bir süre H7 NightBreaker kullandım. Aydıntla performansı olarak çok başarılı. Rahatlıkla NightBreaker tavsiye edebilirim size. Nightbreaker'ları almadan önce NightBreaker mı alsam yoksa Philips'in NightGuide ampüllerinden mi alsam diye kararsız kalmıştım. NightGuide ilginç bir ampül, incelemeniz tavsiye ederim..

Philips NightGuide H4
     Osram NightBreaker H7 & H11 aldım

NightGuide aynı anda 3 farklı renk sıcaklığında ışıma yapıyor maksimum sürüş konforu için:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparhawkisme -- 14 Şubat 2009; 0:31:04 >

• benim aklımda yatan marka aslında philips di. hangi oto aksesuarcısına gitsem yada hangi net sitesinde dolaşsam satılan markaların çoğunun çakma çin malı olduğunu görüyorum...
    bi arabada görmüştüm, sahibini tanıyodum gittim sordum, kendisi zaten oto yedek parça ve aksesuarları dağıtım işinde çalışmakta.. o da taktırdğı ampulün karşıdan geleni çok rahatsız ettiği için değiştirmek zorunda kalmıştı...
    bakalım senin tavsiye ettiğin ampulden benim dağıtımcı arkadaşta bulunuyormu
  • quote:

benim aklımda yatan marka aslında philips di. hangi oto aksesuarcısına gitsem yada hangi net sitesinde dolaşsam satılan markaların çoğunun çakma çin malı olduğunu görüyorum...
    bi arabada görmüştüm, sahibini tanıyodum gittim sordum, kendisi zaten oto yedek parça ve aksesuarları dağıtım işinde çalışmakta.. o da taktırdğı ampulün karşıdan geleni çok rahatsız ettiği için değiştirmek zorunda kalmıştı...
    bakalım senin tavsiye ettiğin ampulden benim dağıtımcı arkadaşta bulunuyormu

Hepsiburada.com'da var:

• arkadaşım saolasın,,
    da benim merak ettiğim şey şu; bu ampüller yağmurda, siste nasıllar? bu tür ampüllerin genelde ya kısaları yada uzunları pek iyi olmuyor
    evet senin işini bu görür diyosan, bunu alacam.
  • quote:

arkadaşım saolasın,,
    da benim merak ettiğim şey şu; bu ampüller yağmurda, siste nasıllar? bu tür ampüllerin genelde ya kısaları yada uzunları pek iyi olmuyor
    evet senin işini bu görür diyosan, bunu alacam.

Hem Osram NightBreaker hem de Philips NightGuide ampülleri tuning maksatlı (tuning demekle göze hitap eden ama aydınlatma performansı düşük demek istiyorum) ampüllerden değil, her ikisi de performans ampülü. Ben Philips'in ampülünü alıp kullanmadım ama aklım kaldı onda. Osram'ın NightBreaker'ından da oldukça memnunum. Eğer aradığını aydınlatmanın güçlü olması ise her iki ampülü de gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Ancak Osram Praktiker'de 38TL iken Philips online mağazalarda 50TL civarında yani Philips daha pahalı bir ampül..

• Bende aldım kullanıyorum çok çok memnunum tavsiye ederim night breaker.

Kısalar

Uzunlar

H4 night breaker resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 14 Şubat 2009; 21:58:36 >

• bende uzun farlarım için h1 ampul arıyorum.philips nightguide ve osram night breaker arasında kaldım.benim içinönemli olan beyaz ışık değil zaten kısalarım xenon,aydınlatma performansı istiyorum.
    sizce hangisi daha verimli olur yada başka önerebileceğinizbir ampul var mıdır?
  • ronin67777 philips hiç kullanmadım internetteki resim karşılaştırması ve yorumlara dayanarak şunu söyliyeyim osram night breaker biraz daha beyaza kaçıyor ve daha çok aydınlatıyor philips e göre. Aydınlatma performansıda benim yukarda gösterdiğim gibi resimler %90 aynı beyaz dengesinde.

Tavsiye ederim ben çok memnunum. Şimdi farlarımda değişti ikiside sıfır takıldı bakalım daha çok aydınlatır belki diğerleri eskiydi baya Kaza yapınca mecbur ikiside değişti.

Ampül türleri arasıda fark yaratır mı bilmem ama H4 night breakerlardan memnun kaldım diyebilirim.
  • benim yiğende osram night breaker almış, eğer philips le aynı eşdeğer aydınlatması varsa fazladan para vermenin anlamı yok değilmi. gerçi bende philips le osram arasında takıldım kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronin67777

bende uzun farlarım için h1 ampul arıyorum.philips nightguide ve osram night breaker arasında kaldım.benim içinönemli olan beyaz ışık değil zaten kısalarım xenon,aydınlatma performansı istiyorum.
    sizce hangisi daha verimli olur yada başka önerebileceğinizbir ampul var mıdır?

Kısalar için belki Philips vs. Osram karşılaştırması yapılabilir ama
    uzun farlar için kesinlikle Osram NightBreaker!
    Benim için uzunların aydınlatma performansı önemli;
    şu anda halojen ampülde bu anlamda tartışmasız NightBreaker :-)
  • hepsiburada com. da philips in dipsiz park ampulü ile birlikte olanı var, bu bizim bildiğimiz park ampulü değilmi?yoksa ben yanlış mı idrak ediyorum...
    ayrıca halojen diye birşey var, bu ampüllerin altında bi ilave kısım var, plastikle kaplı L biçiminde bi parça, bu nedir anlayamadım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.