Şimdi Ara

OSRAM H4 Bilux OffRoad SuperBright

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce Osram Night Breaker Plus kullanıyordum ama yeterince memnun kalmadığım için geçen ay far ampullerimi değiştirdim

Markasız ve kalitesiz birşey almaktansa yine Osram'ın Bilux Serisi Offroad SuperBright modelini aldım.

Özelliklerihttp://www.osram.com/osram_com/products/lamps/vehicle-and-bicycle-lighting/cars/halogen-headlight-lamps-for-cars/offroad-super-bright/index.jsp

Genel olarak eskiye nazaran daha güel bir aydınlatma sağladı.

Kısalarda özellikle aydınlatma alanı biraz uzadı ve genişledi.

Farlarım ayarlı ve far lensi şeffaf olduğu için de kesinlikle hiç göz almıyor.

80/100W olmasına rağmen aracın elektrik sistemine bir sıkıntı vermedi. İnternette elektrik sistemine zararı olabileceğini okudum ama bir sorun çıkarmadı. Bunda Osram marka olmasının da payı büyük sanırım.

Buna alternatif olarak Philips Rally serisine de bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 7 Şubat 2015; 17:28:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Offroad mi yapiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OffRoad yapacağımdan değil de, daha güçlü aydınlatma sağladığı için tercih ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Bendede dizel cruze var.ampüllerimi epey önce osram nb plus ,le değiştirmiştim genel olarak eskiye göre daha iyi aydınlatma.ama aman aman bir farkda olmadı açıkcası..daha önceki aracım era ya taktığımda epey farketmişti ama bu aracımda çok fazla bir fark oldugunu söyleyemeyeceğim...
    ....Sizce plus ı çıkarıp bunu takmaya değermi yoksa patlayıncaya kadar bekleyip o zamanmı bunu denemeli fiyatı ne kadar benim istediğim aslında çok güçlü bir aydınlatma..
  • bile bile lades demeyin bence; şimdi elektrik aksamında sorun çıkarmıyor diye ilerde çıkarmaz denilemez. kaldı ki 80/100 wattlık ampuller far reflektörlerini karartır zamanla... Osram NightBreaker Unlimited veya Philips Xtreme Vision %130 serisini denemenizi tavsiye ederim...
  • mortarxl kullanıcısına yanıt
    Unlimited kullanıyorum, yolu görmek için ön cama uzanıyorum resmen aracım pug 407 mercekli far, çıkan da osramdı ama daha iyi aydınlatma yapıyordu, güya en iyisi diye taktım, hele yağmurda siste görüş sıfır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

bile bile lades demeyin bence; şimdi elektrik aksamında sorun çıkarmıyor diye ilerde çıkarmaz denilemez. kaldı ki 80/100 wattlık ampuller far reflektörlerini karartır zamanla... Osram NightBreaker Unlimited veya Philips Xtreme Vision %130 serisini denemenizi tavsiye ederim...

Bu araştırmaları yapıp karar verdim.

Elektrik sistemi ile ilgili eğer bir sorun olursa, bunun maliyetini göze alıyorum. Konuyla ilgili birkaç OTO ELEKTRİKçi tanıdığım ile görüştüm.

Far kararması da olursa çok sorun olmaz. O zamana kadar arabayı da belki satmış olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Unlimited kullanıyorum, yolu görmek için ön cama uzanıyorum resmen aracım pug 407 mercekli far, çıkan da osramdı ama daha iyi aydınlatma yapıyordu, güya en iyisi diye taktım, hele yağmurda siste görüş sıfır

Mercekli far ile kullanırken farın temiz, çamursuz olmasına dikkat edin. Kia Cee'd aracımızda aynı durumu yaşadık. Farda kurumuş çamuru temizleyince tam performans alabildik.
    o zaman bize hayırlısı olsun demek düşer
  • nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    valla şaşırdım açıkçası; unlimited kullanan biri değilim ama methini çok duydum... enteresan bir durum sizinkisi...

yalnız şöyle bişey var; unlimited standart ampullere göre daha beyaz ışık verir, beyaz ışık da yağmurda/siste daha zayıf görüş sağlar... aradaki fark buradan kaynaklanıyor olabilir... ama kuru hava performansı standart ampule göre fark etmiştir herhalde?
  • Skyblade S kullanıcısına yanıt
    Farın dış kısmını tarif ediyorsunuz değil mi? Yoksa mercek de ya da iç kısımda kararma yok, ciddi hayal kırıklığı oldu benim için, bi dünya para verdik iki ampule, bununla birlikte farlar kirli değil anlayamadım bu durumu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 7 Şubat 2015; 19:31:31 >
  • mortarxl kullanıcısına yanıt
    Hayır kuru havada da görüş çok çok az, yanarken beyaz görünüyor ama yola sarı ışık veriyor, açıkçası memnun değilim 10-15 liralık Philips alıp takasım var..

• Night Breaker tarzı ampuller standart ampullerden çok az iyi. Bu nedenle bu ampulü araştırdım ve aldim.

Hocam ürünü nereden temin ettiniz? H7 modelini araştırıyorum ben de. Ömür sorunu olmasa NB Unlimited düşünüyordum ben de ama, alternatiflerini araştırıyorum bir süredir. Bu ürün ilgimi çekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden sitesinden aldım. Alternatif olarak Philips Rally de bakin eğer Osram bulamazsaniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.