Bildirim
Osmanlı ocağı kullananlar bakabilir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sıcak tutuyor sadece.Isıtmak için epey zaman geçmesi lazım.Biz kullanıyorduk. -
quote:
Orijinalden alıntı: RKeles93
Sıcak tutuyor sadece.Isıtmak için epey zaman geçmesi lazım.Biz kullanıyorduk.
İçindeki jel hemen biter mi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çaycı bir milletiz.Bizim ailede 1 hafta gidiyordu. -
demlemek cok ugraştırır hocam çünkü sadece demligi sıcak tutmak için kullanılıyor. -
Laiklik ocağı kullanıyorum -
Biz 2 kisilik bir kahve yapalim dedik o suyu kaynatmasi bile cok uzun zaman aldi. Tabi ruzgar da varsa yakit biter su kaynamaz Sicak tutma konusunda iyidir ama.
Tavada sucuk kizartmisligim vardir bununla
edit: Bi de oyle kucuk kutuda degil de 1-2 litrelik pet siselerde satilan yakitlari var. Kutunun icindeki yakit bittiginde o sekilde sise alip kutuya doldurarak kullanabilirsin daha ucuza gelir.
Bir de sondurmek icin havasiz birakman lazim yoksa zor sonuyor elini falan yakabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BES- -- 5 Mart 2017; 10:55:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj
Laiklik ocağı kullanıyorum
:3
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel ama 2 kullanımda bitiyor haberin olsun. Masraflı oluyor o zaman da. En güzeli kısık ateşte ocakta kaynaması
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: musamusamusa1
Güzel ama 2 kullanımda bitiyor haberin olsun. Masraflı oluyor o zaman da. En güzeli kısık ateşte ocakta kaynaması
İş görsünde yeter, sanırım pahalı bir şey değil -
3-4 lira galiba tanesi , ben de çayı çok severim ve kaynadıktan sonra sıcağını korumak amaçlı kullandım 2-3 kullanıma bitti ama çayı kaynar vaziyette içiyorsun , güzel de oluyor. Daha çok piknik için felan daha kullanışlı gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X