Şimdi Ara

OSMANLI KILICI !!önemli!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bir osmanlı - türk kılıcı almak istiyorum ama fiyatları çok yüksek acaba uygun fiyata bulabilirmiyim vrya yapabilen varmıdır .
    Not: yatağan değil bu tarz bir şey istiyorum

• Senin bu resmini koyduğuna eğri kılıç derler(Bilmiyorsan diye diyorum). Yurdışında da "kılıch" diye geçer.

Eğer eski bir şey alacaksan ucuza bulamazsın. Kapalıçarşı'da Cevahir Bedesteni'nde her türlüsünden kılıcı bulabilrsin eski olarak.

Eğer yeni yapılmış bir tane alacaksan eskilerinin kalitesinde olmasını bekleme. Olmaz. Ucuz olur ama kaliteli olmaz.

Neyse ben sana bir site söyleyeyim. "Cebehane.com". Oraya gir. Onlar bu işte oldukça ustalar. Yardımcı olurlar.

Ha bir de bu Osmanlı'ya has bir kılıç değildir. Türk Kılıcıdır, bilgin olsun.
  • Bİr dakika şimdi dikkat ettim de bu kılıçlarda yalman yok. Türk kılcı değil bunlar. Yalman dediğim şu namlunun ucunda keskin olmayan taraftaki çıkıntı. Eğimi biraz fazla gibi. Şemşir olabilir bu ikisi. Yani İran kılıcı. Sen en iyisi dediğim siteye bir bak ayrıntılı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaheBabil -- 30 Nisan 2012; 18:59:45 >
  • Ben duvarıma asmak istiyorum yeni yapılmış olacak . o çıkıntılı resmi bulamadığım için bunları koydum yalman güzel duruyor . girdim siteye bakıyorum teşekkürler :)
  •  OSMANLI KILICI !!önemli!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen135 -- 12 Haziran 2013; 19:31:12 >
  • ortalama kaç para bunlar acaba
  • İstediğiniz Model Ve Boyutta Kılıç Yapabiliriz. Sizin İstediğiniz Tarzda Yapılmış Örnek kılıçlarımızda Mevcuttur.
    www.yatagankilic.com
    www.yataganelaletleri.com
    Sitelerinden Hidayet Beye Ulaşın Size Yardımcı Olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

ortalama kaç para bunlar acaba

Bu antika işlerinden fazla anlamam ama antika istiyorsan en aşağı 1000 tlden başlar gibime geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbtj

İstediğiniz Model Ve Boyutta Kılıç Yapabiliriz. Sizin İstediğiniz Tarzda Yapılmış Örnek kılıçlarımızda Mevcuttur.
    www.yatagankilic.com
    www.yataganelaletleri.com
    Sitelerinden Hidayet Beye Ulaşın Size Yardımcı Olacaktır.

Neredeyse tüm resimlere baktım ve Türk sanatından yoksun, odun gibi, bir şeye benzemeyen, Türk kılıçlarıyla alakasız şeyler yaptığınızı gördüm. Ya sanata saygın yok, ya da tembelsin yapamıyorsun, ya da yeteneksizin önde gidenisin. Bakarken tiksindim valla. Turist falan gelirse "bunlar Türk kılcı işte" deyip de rezil etmeyin bizi. Bir işi ya adam gibi yapın ya da yapmayın. Allah biliyor ya ömründe bir Askeri Müzeye ya da Topkapı Sarayı'na bile gitmemiş incelememişsindir.

Buradan alacaklara söyleyeceğim; kendinizi kandırmayın. Bunlar Türk kılcı değil. Ne idüğü belirsiz şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-Nazmi -- 11 Haziran 2013; 14:58:05 >

• bu devirde artık döner bıçağı kullanıyorlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.