Şimdi Ara

OSMANLI İMPARATORLUĞU [PC] PRO CLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Katılım Şartları:
    - Hafta içi 21:30 - 24:00 / Hafta sonu 20:00 - 24:00 saatleri arasında çevrim içi olmanız gerekmektedir.
    - Overall 70 ve üzeri olmanız yeterli.
    - Bulunduğu bölgenin görevlerini yerine getirebilecek. Görev bölgesini terk etmeyecek.
    - BU TAKIMDA OYUNUN BİR PARÇASI OLDUĞUNU BİLMELİ VE YETERLİ OLGUNLUĞA ULAŞMIŞ OLMASI YETERLİ.
    TÜM BUNLARI BARINDIRIYOR İSENİZ HOŞ GELDİNİZ...
     OSMANLI İMPARATORLUĞU [PC] PRO CLUB

• En azından bir çekirdek kadron olsaydı 3-4 kişilik talep olurdu ama tek başınaysan pek fazla kişi bekleme derim.Duruma göre ben katılabilirim eski klubum şaçba bir bahaneyle dağıldı başka klube girdiler habersiz ki daha önce girdikleri klubden beni çağırmışlardı ben satmadım ayıp olmasın diye ama neyse sen 3-4 kişi toparla bence çevrenden daha sonra burada adam ara.Cdm-amc-rm-rw hepsinde oynarım 84-86 arası değişiyor pozisyona göre overall.Kaleci özellikelrimi de biraz geliştirirsem kaleyede geçebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

En azından bir çekirdek kadron olsaydı 3-4 kişilik talep olurdu ama tek başınaysan pek fazla kişi bekleme derim.Duruma göre ben katılabilirim eski klubum şaçba bir bahaneyle dağıldı başka klube girdiler habersiz ki daha önce girdikleri klubden beni çağırmışlardı ben satmadım ayıp olmasın diye ama neyse sen 3-4 kişi toparla bence çevrenden daha sonra burada adam ara.Cdm-amc-rm-rw hepsinde oynarım 84-86 arası değişiyor pozisyona göre overall.Kaleci özellikelrimi de biraz geliştirirsem kaleyede geçebilirim.

balotelli nin klübünde değil miydin?ben mi yanlış hatırlıyorum.dağıldı mı o klüp?
  • Kaleye veya orta sahada herhangi bir yere geçebilirim.Ama takımı toplamak lazım.
  • Yok başka takımdaydım.Ama onlar çağırdığında gitmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miayke -- 2 Kasım 2011; 18:37:47 >
  • senle bi takımda kısa bi süre oynadığımızı hatırlıyorum da o yüzden sordum.anladım şimdi dağılan takımı tamam
  • http://www.ea.com/soccer/creation-centre# dan takım oluşturdum. Bookmark Team kırmızı buton aktif değil my teams' te takımım draft yani taslak olarak görünüyor kaydetmiştim üstelik onu nasıl oyun içerisine download edebilirim. Ben yine de oyun içerisinden virtual prodan OTTOMAN PORTE ADINDA CLUB oluşturdum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok başka takımdaydım.Ama onlar çağırdığında gitmemiştim.

Biz seni çağırmadık güzel kardeşim sen kendin yer varsa oynarım dedin biz doluyuz dedik yanlış bilgilendirmeyelim insanları...

Bu arada yeni klüp hayırlı olsun kardeşim başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lespaldinho

quote:

Yok başka takımdaydım.Ama onlar çağırdığında gitmemiştim.

Biz seni çağırmadık güzel kardeşim sen kendin yer varsa oynarım dedin biz doluyuz dedik yanlış bilgilendirmeyelim insanları...

Bu arada yeni klüp hayırlı olsun kardeşim başarılar...

Hatırlamıyorsun herhalde balotelli snmisin bilmiyorumda bana pro oynuyormusun oynuyosan rm lazım demiştin gelirmisin dmeiştin sonrada ben dh den başka klubdeyim diyince sende dün yendiğimiz deyip dalga geçmiştin.Bu klub dağıldıktan sonra ben sana sordum yer varmı diye sende yok dedin.Sen insanları yanlış bilgilendiriyorsun burada ne diye gelip yalan söyleyeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.