Şimdi Ara

Osmanlı Hanedanlığından bir bayanla tanıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşlerim ben foruma 2006dan beri üyeyim şuan erasmusla fransadayım gitmeden şifremi değiştirmiştim yeni üyelik açtım kusura kalmayın.

Ben ankara üniversitesi veterinerlik fakültesi öğrencisiyim şuan erasmusla kısa bir süreliğine fransadayım. Bu gün çok ilginç bir insanla, daha doğrusu bayanla karşılaştım bizim arkadaşların tanıdığı daha doğrusu benim tanışmamada vesile oldular.

Aşık falan olmadım sadece anlatmak istedim, bu hanım kızımız osmanoğulları bizim bildiğimiz osmanlı hanedanlığına mensup sultanlardan birinin torunu.

Ben aslında bu konuyu bu hanedanlığın fanatiği olan günümüz arkadaşlar açısından açtım gerçi bunların bir kısmını ilber ortaylı programına çok konuk etti, dediğim tip hepsi aşşağı yukarı.

Bende başta inanmadım, bana aile resimlerini gösterdi ancak bu şekilde inandım.

Hanımefendimiz çok asil bir kız zaten görünüşten anlaşılıyor, çok zarif güzel ve ince ruhlu bir bayan ama dikkatimi çeken şu hanımkızımız hristiyan ve ailesinde müslüman olanların sayısının az olduğunu söyledi ve tamamen açık kendisi kumral yeşil gözlü aile resimlerinde gösterdiği insanlar hep sarışın mavi gözlü çok şaşırdım. Hatta bir soru sordum hiç Türkiyeye geldin mi? bana verdiği cevap şu oldu "hayır gelmedim gelmeyide düşünmüyorum, Türkiyeyi sevmiyorum fransada her türlü imkanı bulabiliyorum, Türkiye güzel bir ülke ama yaşanacak koşullarda bir ülke değil."

Bizim atalarımız olarak gördüğümüz padişahları ki kendisi dedesi olur sordum onada şunu dedi: "Dedelerim zamanında iyi işler yapmışlar ama açıkcası ilgilendiğim söylenemez, sizin ülkenizde ders kitaplarında okutulan bilgi kadar bilgim yok açıkcası osmanlı tarihiyle ilgili, tarihle pek ilgilendiğim söylenemez"

Hanımefendimiz osmanlıyı türk devleti olarak nitelendirmiyor hatta türklerin tekeline almasına çok kızıyormuş osmanlı türklerin olduğu kadar bir ermeni,sırp,arap,rumunda devleti dedi.

Bir diğer tepki gösterdiği konu Türk toplumunun osmanlıyı kendi dedesı gıbı görmesiymiş o konudada şunu dedi: "Tarihe bağlılık tabiki güzel birşey ama abartmamak gerek toplumunuzdaki insanlar hakkında bilgi sahibiyim, osmanlıyı kendi soylarından görüyorlar bu yanlış birşey biz bile bu kadar sahiplenmiyoruz ki gerçekte olan o kişiler benim kan bağım olan dedelerimdir, Yani bu kadar abartılmaması lazım bazı kişiler utanmasa ailemizin soyundan geldiklerini savunacaklar."

Atatürk'üde çok sevdiğini ve şuan burda olmasının sebebinin Atatürk:e ait olduğunu söyledi", eğer sürgün edilmeseydik hanedanımız avrupalı devletler yada türk halkı tarafından büyük ihtimal soykırıma uğrardı çünkü son dönemlerde hanedanımıza karşı ülkede büyüklerimizin anlattığına göre büyük bir tepki vardı."

Not:Burada yanlış bildiğiniz bir durumu düzelteceğim vahdettin ingiliz gemisine binip kaçmadı Atatürk ve TBMM'nin kararıyla padişahında soykırım korkusu sebebiyle hem rejimin hemde hanedanın güvenliği için sürgün yasası çıkarılıp avrupaya gönderildiler çünkü o dönemde halktan seven kadar nefret edende vardı, ve bunu tabiki tbmmnin bilgisiyle ingiliz gemisine binerek yaptılar. Halk seni bulsa öldürecek başka nasıl gideceksin ülkeden.

Borçlara karşılık taşınmaz mallarada el konulmuştur topkapısarayı vs.

Özet gerekirse hanımefendimiz ve ailesi tamamen açık büyük bir kısmı hristiyan kızımız hariç ailesinde türkçe bilen insan az ki oda yarım yamalak biliyor. Tarihleri hakkında çokta bilgi sahibi değiller, Türkiyeyi seviyorlar ama dönme düşünceleri yok Atatürküde çok seviyorlar,zenginde değiller bizim gibi fransada yaşayan her gün evden okula işten eve giden insanlar,cihan imparatorluğundan ellerine kalan sadece bir dolu hatıra resim ve birkaç mücevher.

Zengin kısımda illa var ama o kısım daha çok ilgiltere ve amerikada yaşıyor ilgilteredeki hanedan mensupları bir tık daha iyi toplumda tanıyanlar saygı gösteriyor ve hala özel gecelere olsun çağrılırlar kıymetleri az çok var ama fransadan bahsedıyoruz burdakı ınsanlar aşırı ırkcı ve kimse iplemiyor osmanlıymış falan diye.

Not: Bunda neden bu kadar abartılcak bir durum görüyorsunuz ki zamanında bu hanedanın dünyaya hükmetmesi bu gün bu kızı özel mi yapar? Kız gayette normal hatta zengin bile değil onuda söyleyeyim mallarının çoğuna cumhuriyet kurulduğuna el koyuldu sizin benim gibi her gün okul ve ev hayatı olan insanlar. Hatta hanedanın bir kitabı vardı okumanızı tavsiye ederim, sürgün zamanlarında çoğunun kasiyerlik bile yapmışlığı vardır.

Belki hayallerinizdeki osmanlı şehvetini kırmış olabilirim ama bunu gözlerimle gördüm,düşündüğünüz gibi hanedan %100 türk 7/24 namazında kadınların kapalı olduğu bir yapıda değil ki bana 100 yıl önce telefonundan gösterdiği fotoğrafta babanesinin annesi açık ve dekolteliydi.

Kızda yanımızda dar pantolon giymiş, omuzları göbeği açık kendiside açık bir şekilde gezdi.

Bu videoyu bulabildim kız aşşağı yukarı böyle işte

https://youtu.be/z3YMnBdqZbk

Videodaki hanedan resimlere bakın sultanlar hep açık.

Kızın konuşmasıda böylehttps://youtu.be/UIaYARKfcns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademisyenbey3 -- 9 Mart 2016; 2:09:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer bizi keklemiyorsan kısaca bir kaç kelime söylemek isterim ühü ühü huuuytt tü .

Evet Osmanlı hanedan mensuplarının çoğu avrupada ve gerçekten baktığınızda adamlar bildiğin sarı sarı mavi gözlü avrupa ırkına resmen karışmış asimile olmuş yanı bu asimile olma olayı sadece sarışın mavi gözlü olmakla kalmaz dusunceyede yansır ister böyle desin ister demesin kendi keyfi bilir hanimefendinin kendince de haklı olabilir ama benim gibi dusunenler için tek gerçek var biz Osmanlıdan değil Asya Hundan beri kendimizi Türk bildik ve öylede devam edecektir ...
  • Csb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

Csb

Kardeşim ben inanmanız için zorlamıyorum Allah var yukarda yalan söyleyecek değilim bana inanmıyorsan youtube açıp 3 dakikanı ayırıp ilber ortaylının konuk ettiği hanedan üyelerine bakarsan dediklerimin doğru olduğunu anlarsın iyi forumlar :)

• katılım zamanı 8 mart 2016

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb değilse kellesini vuraydın o ne demek var ya karşımda olsa sümsüğü çakardım çok sinirlendim
  • Okumadım
    Bize ne (Bu başlık içindi)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bay Small B kullanıcısına yanıt
    Yukarda yazdığımı okumadın heralde hata bende sanırım konu dışı özele açmalıydım buranın yaş kitlesini unuttum kusura bakmayın hayatında evden çıkmamış bilgisayar oyunları oynayan liselilerin erasmus yurtdışı yada bu tür durumlardan bilgisi olacağını sanmıyorum konuyu silebilirsiniz paylaştığıma pişman oldum :)

• Su anki osmanogullarinin bir espirisi yokki. Yani adam senin benim gibi 1980-1990 dogumlu yurt disinda dogmus buyumus standart bir vatandas. Yasadigina bakiyor umrunda degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: akademisyenbey3

Yukarda yazdığımı okumadın heralde hata bende sanırım konu dışı özele açmalıydım buranın yaş kitlesini unuttum kusura bakmayın hayatında evden çıkmamış bilgisayar oyunları oynayan liselilerin erasmus yurtdışı yada bu tür durumlardan bilgisi olacağını sanmıyorum konuyu silebilirsiniz paylaştığıma pişman oldum :)

buraya yazanlar konu dışı özele de yazabiliyor.

• Csb değilse söylediği her şey doğru ve çok mantıklı.

• Emir timurun resmini gösterseydin

• "gitmeden şifremi değiştirmiştim yeni üyelik açtım kusura kalmayın" dan sonrasini okumadim daha gercekci yalanlar bulmalisiniz csb yazmak ciddiyet isteyen bir istir

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Su anki osmanogullarinin bir espirisi yokki. Yani adam senin benim gibi 1980-1990 dogumlu yurt disinda dogmus buyumus standart bir vatandas. Yasadigina bakiyor umrunda degil.

Kardeşim keske hepsi senin gibi düşünse kız gözlemlediğim kadarıyla zengin değil, mallarının çoğuna cumhuriyet kurulduğunda el koyulmuş. Her gün evden işe yada evden okula bizim gibi sıradan insanlar. İllaki zenginleride vardır ama onlar ingiltere bir çoğu amerikaya gitmişler yani hanedanın bir kısmı zengin kalanlar sürünüyor açıkcası.

• Osmanlı Hanedanı zaten Türk değil sadece Müslüman. Padişahların kaçı Türk kızlarıyla soylarını devam ettirmiş acep ? Artık Müslümanlıkları kalmamış zaten.
  • gece gece
  • İsmi ne?
  • o kadından çocuk yapın, küçük küçük cem sultanlarınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 8 Mart 2016; 23:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

İsmi ne?

Elena hocam kız 20 yaşlarında falan güzel kızdı allah var çok asil konuşması bile insanı mesh eder soylu bir aileden geldiği belli ama konu osmanlı olunca öz torunlarının bu şekilde olmasına biraz üzüldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: akademisyenbey3

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

İsmi ne?

Elena hocam kız 20 yaşlarında falan güzel kızdı allah var çok asil konuşması bile insanı mesh eder soylu bir aileden geldiği belli ama konu osmanlı olunca öz torunlarının bu şekilde olmasına biraz üzüldüm

Üzülecek bir mevzu değil. Kendi tercihleri.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.