Şimdi Ara

Osmanlı Devletinde Neden Kadın Hükümdar Yok? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OsmanliGörüşü_1453

quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

ben öyle ucuz yollara bşvurmam merak etme..

Arkadaşım bırak şunu sen bi okusana verdiğim metni
    Râsim Bey! Râsim Bey!.. Selânik demek, Istanbul'un anahtari demektir! Ordumuz nerede, askerimiz nerede?.. Ecdâd kanlariyla sulanan bu topraklari nasil terkederiz? Biz buralari birakip gidersek, târih ve ecdâd bizim yüzümüze tükürmez mi?.. Birâderim Hazretleri, buranin tahliyesine râzi mi oldular? Nasil olur? Hayir, ben râzi degilim!... Yetmis yasimda olduguma bakmayin! Bana bir tüfek verin, asker evlâdlarimla beraber Selânik'i son nefesime kadar müdâfaa edecegim..."

yok hocam olur mu padişah pis kaka..

• Tabi padişahlar kötü adam silah verin selaniki savunuyum diyo be
  • vatanını su an savuncak 70 milyon insan var ne oldu yani padisah savunayım dediyse

Atatürk padisahın dagıttıgı orduya ragmen silahları teslim etmesine ragmen savasmadı :) padisah savasayım demis yok uyuyayım diyecekti

padisah hareme 100 karı atacak kimse hesap soramayacak

toprak icin tabi savascak toprak onun topragı halkınmı kendini osmanlının sahibi olarak gormuyormu padisah onun topragını da kim koruyacak uzaydanmı gelcekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtilalin_süvarisi -- 29 Mart 2008; 22:56:12 >
  • Hayal alemindekileri buraya yazmana katlanabilirim ama onların içinde bize de laf sokmaya çalışırsan yanıt vermek zorunda kalırım.Kimse senden Atatürk sevgisini silmeye çalışmıyor, en az senin kadar ben de Atatürk'ü seviyorum ancak bu ondan öncekileri sevmediğim anlamına gelmez,Atatürk'ü sevmek müslümanlara karşı ayrımcılık yapmak da değildir!Sen hayal alemindesin uyan gel sonra tartışalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: rapimnet

tutuldu sonunda yıkıldı demekki iyi olarak tutamıyormus ne zaman dususe gectin o bir arada tutan milletler birer birer tekmeyi koydu zaten 64 ulkenin kurdugu bir imparatorluk nasıl bizim oluyor bilmiyorum

biz sadece bir varisiyiz 64 te 1 :)

ama Turkiye Cumhuriyeti ilelebet yasayacaktır. Cunku bir arada tutan sey de ATATURK

ne yaparsanız yapın bu insanlardan Ataturk sevgisini silemeyeceksiniz Unutturamayacaksınız

• quote:

padisah hareme 100 karı atacak kimse hesap soramayacak

toprak icin tabi savascak toprak onun topragı halkınmı kendini osmanlının sahibi olarak gormuyormu padisah onun topragını da kim koruyacak uzaydanmı gelcekler

dindarların içinde dolandırıcıları alırsın,padişahlar içinde sapıklık içinde zevk i sefada olanları alırsın sonra hepsini öyle diye genellersin..dediğim gibi işinize öyle geliyor..
  • Ne mutlu Türküm diyene! demekten utanan insanlarsınız

Ne mutlu türküm dersen ne mutlu kürdüm der onun icin ne mutlu turkiyeliyim diyeceksiniz diyenlersiniz siz

önce Ne mutlu Türküm demeyi ögrenin

kürtce yayın getirensiniz.

hangisini sayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtilalin_süvarisi -- 29 Mart 2008; 23:00:50 >
  • ...... element uydurma.
    quote:

Ne mutlu Türküm diyene! demekten utanan insanlarsınız

Ne mutlu türküm dersen ne mutlu kürdüm der onun icin ne mutlu turkiyeliyim diyeceksiniz diyenlersiniz siz

• Basbakanın konusması degilmi bu Haydi icinizden gelerek

Ne Mutlu Türküm diyene deyin
  • quote:

Ne mutlu Türküm diyene! demekten utanan insanlarsınız

ne mutlu Türküm diyene! oldu mu
  • yav şu dünya Atatürk düşmanı,Cumhuriyet düşmanı Türk lafını ağzına almayan kişi sıfatlarına da girdik ya bişi demiyorum size..namaz kıldık oruç tuttuk yobi olduk,Osmanlımızı sevdik anti Atatürkçü olduk bişi demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 29 Mart 2008; 23:05:44 >
  • Arkadaşım tekrar söylüyorum en az senin kadar (hatta daha fazla) Atatürkçüyüm,milliyetçiyim,vatana ve millete bağlıyım.Sen hayal alemindesin ... elementler uyduruyorsun.Ayrı ayrı düşüncelerini başkalarının davranışlarıymış gibi yorumlar yapıyorsun önce uyan sonra gel tartışalım.
    quote:

Basbakanın konusması degilmi bu Haydi icinizden gelerek

Ne Mutlu Türküm diyene deyin

• 80 yıl önce

"Ne mutlu Türküm diyene"

ATATÜRK

80 yıl sonra

"Sen ne mutlu Türküm dersen oda ne mutlu Kürdüm der. Türklük yerine Türkiyelilik bilinci yerleştirilmelidir"
    Tayyip Erdoğan

"Cumhuriyetin ilanı İstanbul un tarihi değerini ve saygınlığını düşürmüştür"
    Kadir Topbaş

"Kürtlerin geleceği ve özgürlüğü için Türk askerinin kanının oluk oluk akması gerekir"
    Leyla Zana

"Toprak tek başına bir anlam ifade etmiyor. APO Türklere Allahın bir lütfüdür.
    İnsanları öldürmek yerine Kürtlere istedikleri toprakları vermek gerekir"
    Ahmet Altan

"Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir"
    M.Ali Birand

"Atatürk öldüğünden beri hala zenginlik ve özgürlük üretemiyorsak sebebi Kemalizm'dir"
    Ahmet Altan

"Vatan sevgisi nedir ki? Vatanı seveceğinize gidin evde karınızı sevin"
    Çetin Altan

"Memleketi bir çift kadın memesine satarım"
    Ahmet Altan

"Kimse söylemiyor bari ben söyleyeyim. Türkiye'de 1 milyon Ermeniyle 30 bin Kürt katledildi"
    Orhan Pamuk

"Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı sırtımızı Amerika'ya dönmeliyiz"
    Fetullah Gülen (buda sizden di degilmi ondan abd de yasıyor kac senedir)

"Boğazlar milletler arası bir komisyona devredilmelidir"
    Rahmi Koç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtilalin_süvarisi -- 29 Mart 2008; 23:08:55 >

• eee nolmuş bunları diyenler bizi mi temsil ediyor erdoğan dışında?
  • Asla beni akpli sanma asıl buna kızarım bende erdoğanı sevmiyorum.
    Ben Müslüman-Türküm
    Yavuzun sana bi şiiri:
    Kürde fırsat verme ya Rabb, dehre sultan olmasın.
    Aayağın sıksın çarık asla iflah olmasın
    Vur sopayı al ekmeği, karnı bile doymasın
    Ol çeşmeden gavur içsin, Kürde nasip olmasın
    Türküm Elhamdülillah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanliGörüşü_1453 -- 29 Mart 2008; 23:14:08 >
  • ya hadi iyi geceler vizem var bi sürü
  • Anlayana sivirisinek saz anlamayana davul zurna az

ne demis erdogan

"Sen ne mutlu Türküm dersen oda ne mutlu Kürdüm der. Türklük yerine Türkiyelilik bilinci yerleştirilmelidir"
    Tayyip Erdoğan

Silahlı kuvvetler muhtırasında ne diyordu

Özetle, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün, “Ne mutlu Türküm diyene!” anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır.

Türk Silahlı Kuvvetleri, bu niteliklerin korunması için kendisine kanunlarla verilmiş olan açık görevleri eksiksiz yerine getirme konusundaki sarsılmaz kararlılığını muhafaza etmektedir ve bu kararlılığa olan bağlılığı ile inancı kesindir.

E anlayın artık ordu daha ne desin size Bunu goremiyormusunuz?

quote:

eee nolmuş bunları diyenler bizi mi temsil ediyor erdoğan dışında?

• Ben erdoğanıda gülenide çok sevmiyorum Necip Fazıl babamızı çok seviyorum.
    Ondan sana bi Büyük Doğu Marşı:

Büyük Doğu Marşı

Allahın seçtiği kurtulmuş millet!
    Güneşten başını göklere yükselt!
    Avlanır, kim sana atarsa kement,
    Ezel kuşatılmaz, çevrilmez ebet.

Allahın seçtiği kurtulmuş millet!
    Güneşten başını göklere yükselt!

Yürü altın nesli, o tunç Oğuz’un!
    Adet küçük, zaman çabuk, yol uzun.
    Nur yolu izinden git, KILAVUZ’un!
    Fethine çık, doğru, güzel, sonsuzun!

Yürü altın nesli, o tunç Oğuz’un!
    Adet küçük, zaman çabuk, yol uzun.

Aynası ufkumun, ateşten bayrak!
    Babamın külleri, sen, kara toprak!
    Şahit ol, ey kılıç, kalem ve orak!
    Doğsun BÜYÜK DOĞU, benden doğarak!

Aynası ufkumun, ateşten bayrak!
    Babamın külleri, sen, kara toprak

• Uçmuş adam hocam, kafada kurmuş bişeyler 10 mesajdır anlatıyorum adam gelmiş Leyla Zana'nın sözüyle beni yargılıyor.Kendini kassan ,taşı sıksan Erdoğan ile aramda bir bağlantı kurabilir (ki öyle bir durumdan da sözetmedim benim siyasi görüşümden de bihaber) öyle olsa dahi Erdoğan denen şahıs haşa peygambermidir ki her dediğinden sorumlu olalım?

Tarihine saygılı olan adamın ,hiç hazetmediği bir yazarın sözleriyle yargılandığı nerede görülmüş?

quote:

eee nolmuş bunları diyenler bizi mi temsil ediyor erdoğan dışında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

kadınların yaratılış amacının farklı olması olabilir mi?

kadın erkek eşit olsaydı kadınlar da erkeklerin özelliklerine sahip olurdu

Neymiş yaradılış amaçları...

Yazık...

Kadınlardan ne üstün özelliğin varmış ki senin,

Söyle,bilelim...

Sonra erkeğim,

Yazık...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.