Şimdi Ara

^^Osmanlı Cumhuriyeti^^ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlar genelde olumsuz. Ben de gitsem mi diye dü_ünüyordum ama vazgeçtim.

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB

ADANALIYIK ALLAH'IN ADAMIYIKK ...
  • Şimdi sinemadan geliyorum..
    Film seyretmekten büyük zevk alan biri olarak açık yüreklilikle söylüyorum:
    Bugüne kadar izlediğim en iyi türk filmi!

Bu film komedi filmi falan değil zaten. Ata Demirer'i görüp gülmek için gidecekseniz gitmeyin!
    Şu an Türkiye Cumhuriyeti'nin bariz bir şekilde Amerika ve AB tarafından işgal edilmiş olduğunun farkında değilseniz gitmeyin.
    Dünyada işgallerin sadece topla tüfekle yapıldığını, Türkiye'min şu an "iyi durumda" olduğunu düşünüyorsanız da gitmeyin bu filme!
    Hele hele bu filmi ivedikle arogla falan karşılaştıracaksanız sakın ola gitmeyin. Sakın...

Salonun neredeyse yarısı hıçkıra hıçkıra ağladı film boyunca. Ama diğer yarısı da tuhaf tuhaf ağlayanlara bakıp neden ağlıyor bu insanlar diye baktı.

Ben ömrümde böyle bir senaryo böyle bir Türk filmi görmedim. Gani Müjde'yi yolda görsem ellerinden öpmek isterim.
    Şu an yurdumun ne hale getirilmiş olduğunun azcık farkında olan herkes filmi yürekleri parçalanarak seyretti.

Şu forumda yukarıda yazılan pek çok yorumu görünce bile kalbim sızladı. Yazıklar olsun bu kahpe medyaya, yalancı düzene... Yazıklar olsun Burger King gençliğine...

• Yorumlar çok çelişkili.
  • Forumda toplumsal mesaj vermek moda olmuş anlaşılan. Herkes ülkenin nasıl bi durumda oldugunu, kuruluşundan beri en b.ktan yönetimle yönetildiğini biliyor ama böyle bir filmi izlediği en iyi Türk filmi sayanlarla bunu tartışma gereği duymuyor o kadar...
    ama verilen paraya da deydi

Sana sadece .Kimse filmi yerden yere vurmadı insanlar daha güzel birşey bekliyordu ve benim gibi çoğu insanında bu filmin komedi olmadığını ve konuyu idrak edip gittiğine eminim.Birden ortaya çıkıp yorum yapanlara saldırmanın bi manası yok!Kendi beyendiğin şeyi başkalarına beyendiremezsin ve saygı duymak zorundasın zevkler tartışılmaz
    Happiness only real when shared!!!
  • Film aman aman güzel olmasada kötü değildi çok güzel anlatmışlar Atatürk olmasa Türkiye'nin halini.
    Konusu bence dram'dı sonu güzeldi.
  • bende yeni izledim ama güleceğimi düşünerek gittim ve gördümki acıklı biraz drama bi film.gene de hosuma gitti.konusunu arklar zaten güsel bi biçimde özetlemişler.aslında var olan durumu biraz anlatmıs film..gidilmese de dvd olarak tercih edilebilir bence
  • ya şunu anlamıyorum arkadaşlar filmi izlemeden neden önyargı veriyorsunuz ki şöyle düşünüyorsanız ben gidiyim de param o adama gitmesin siz gidin beğenmezseniz arkadaşlarınıza söyleyin gitmesinler ama belki film güzel neden böyle düşünmüyorsunuz ki bazıları o kadar da olmaz Osmanlı o kadar da küçük düşmez demiş ama galiba Şu Çılgın Türkler de vardı bilen arkadaşlar tamamen doğrusunu yazarlar zamanın padişahı vahdettin ve tevfik paşa arabada giderken bir ingiliz yüzbaşı (yüzbaşı, çavuş benzeri birşey) aracı durdurmuş araca elkoymuş ve vahdettin ile tevfik paşayı zamanın büyük Osmanlısının padişahını dinlemeden bir süre bekletmiş düşünün o zaman bir yüzbaşıya karşı gelemeyen bir padişah bu ülke 100 yıla yakın daha sömürülseydi ne olurdu birde onu düşünün padişah ne kadar güçsüz düşerdi birde ayrıntılara takılmayalım geneline bakalım lütfen yoksa her filmde aranırsa bulunabilecek bir sürü mantık hatası vardır son olarak lütfen önyargılı davranmayın gidin görün izleyin yorumlarını öyle yapın diyorum

Dizlerimin üstünde yaşamaktansa, ayaklarımın üstünde ölmeyi tercih ederim.

• Filmi yeni izledim. Beğenmedim. Verdiğim paraya değmedi valla. İndirip izlesem uykumun geleceği türden bi film. Sadece sonu çok güzeldi. Vermesi gereken mesajı güzel veriyor ama ne tür olduğu belirsiz bir film. Komedi desek değil, dram desek değil. Belaltı espriler dışında komik bir şey yoktu. Millet para verdiği için güldü o sahnelerde. Hiç komik değil bence. Son olarak dvd'sini alsam izlerken sıkıntıdan kapatacağım bir filmdi...
  • açıkcası ben filmi begendim.ama filme gidecek arkadaslar kendilerini komedi ya da dram filmine gidecegz diye sartlamasınlar.cunku filmi bir komedi filmi diye izlemeye kalkarsanız zevk alamazsınız, aynı sekilde dram diyede izlememek gerekir.Gani Müjde "ortaya bi karısık" yapmıs bence.bir tutam komedi bir tutamda dram katmıs icine..ama sırf filmin sonundaki o mesaj için bile defalarca "Osmanlı Cumhuriyeti" filmini izleyebilirim.
  • Filmin ne filmi olduğu belli değil. Filmin fragmanlarına bakıldığında komedi filmi izleyeceğinizi düşünüyorsunuz ama asla komedi değil. Aşk filmi gibi ama değil. Politik desen değil tarih desen değil. Bir şeyler anlatıyor ama çok basit , çok yüzeysel. Aralara ve filmin son 10 dakikasına serpiştirilen milliyetçilik. Ama çok basit , çok klişe , kısaca "Vatan , millet , Sakarya" edebiyatı.
    Sonuç: Mükemmel malzemelerden yapılmış bir salata. Ne tadı var , ne tuzu ne de yağı. Yedikten sonra ağzınızda hiçbir tat kalmıyor.
    bi babayiğit çıksada geldikleri gibi giderler de

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
  • filme bugün gittim ve 2. yarısını beğendim ilk yarısında uyuyodum az daha
    filmin komedi filmi olmadığı belliydi zaten sadece bir kaç sahnede güldürdü ama ata demirer beni
    biraz daha konusu sağlam bir film olabilirdi bana göre yani malzeme iyi işleyememişler
  • Mizah yönunden biraz sizi hayal kırıklıgına ugratacak ama konusu osmanınlınun bugun Atatürk olmamıs halini anlatıyor filmde bazı olaylar zoruma gitti utanmasam sinemada aglayacaktım ama Güzel oLmuş
    Mizah bekleyen bir çok arkadaş begenmemiş sebebi Bizim Bugunu Anlatması mı oldu acaba

Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
    Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.

• Ben hayatımda böyle film görmedim !!! diye girmek isterdim ama filmi izlemedim.. O yüzden ben şöyle bir giriş yapıyorum ; "Ben hayatımda böyle film başlığı görmedim."

Yahu arkadaş birisi diyor ; "Komikti fragmandan çok daha fazlasıydı 50 ayrı yerde koptuk kırıldık, film arasında salona baktım koltuklar kadıköy deplasmanına dönmüştü, millet gülmekten koltukları kırmış hep yaa"

Bir diğeri diyor ; "Fragmanda 3-5 espri var ya, hepsi o lan işte. Daha da bi şey yok, kimse gülmedi zaten öf gülüncek film de değil ki bu. Bırakın netten indirmeyi fragmanına bile kota harcanmaz ! Yok yok AROG nerdee bu film nerde bırak allaasen."

Ve bir diğeri ; "Ya siz malsalak mısınız ya ? Film resmen yozlaşmamızı anlatıyoor yaaa ! Sinemada sağıma döndüm 4 kişinin mendilini sümük kaplamış, soluma döndüm 3 kişi bayılmış ya ! Siz hala ülkemizin işgal edilmediğini mi zannediyosunuz ya ? Yazık valla ! Gitmeyin siz ya gitmeyin ! Bence insanlık tarihinin gördüğü en mükemmel harikulade mütthişş film buu !"

Neler oluyor bize ?
    Bize neler oluyor gülüm ?
    Neler oluyor sana ?
    Bana neler oluyor ?

şeklinde bitiriyorum mesajımı. Filmi de izlemeyeceğim. Bu kadar birbiriyle alakasız yorumun benim psikolojim üzerinde etkisi negatif yönde oldu maalesef.Issız Adam'a mı gitsek n'apsak...

Dipnot : O birisi diyor ki diye başladığım cümlelerde kimseciklere hakaret falan etmek istemedim, yani ne var ben öyle dedim nolmuş diye çıkmasın alıntı canavarları aman aman.. :)

DonanımHaber "Yenile" Fan Club

XBOX 360 "Ntsc-U Military Pack"

GTA IV - FAN

• quote:

Orjinalden alıntı: q0kh1

Bugun izleme fırsatım oldu
    Film berbattttttttt uykum geldi
    Atamızın önemini anlattığı bölüm harikaydı
    bi babayiğit çıksada geldikleri gibi giderler de

Filmin her saniyesinde Atamızın önemi anlatılıyor?Nasıl izledin acaba çok merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Film komedi filmi olarak yapılmamış.Genel olarak bakıldığında vasat,neydüğü belirsiz acaip bir film olarak gözüküyor ama sonunda anlatılmak istenen mesaj çok güzel.Bence gidip izlenilecek bir film.Sinemaya gidipde yarısında çıkmak gibi bir aptallık yapmayın sonunu bekleyin.

Filmim sonunda söylenen ve yaratıcı olmayan bir cümle için, bu saçma filme gidilmez.
    Eğer dünyanın bu güne kadar kurulmuş cümlesi bile olsa o filme gidilmez.
    Sadece amerikan askerlerine edilen küfürlerle milliyetçilik duygusunu kabartmak üzerine kurulu bir film.

Filme okulumuza yeni gelen bi amerikalı arkadaş ile gittim
    habire sorup duruyo ne oldu ne oldu diye

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.