Şimdi Ara

Osmangazi vs Gazi(Tek.Fak) - Bil.Müh hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Neden? Eskişehir vs Ankara şehir olarak da vs atarsanız iyi olur?

• eskisehiri tercih ederdim teknoloji fakultasi gaxi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerrahridvan94

eskisehiri tercih ederdim teknoloji fakultasi gaxi

neden böyle bir ikilimde kaldığım bazı kişilere mantıksızca gelebilir, şöyle belirteyim. Okul birinciliği ile tercihimi yapacağım, yani
    önce Çanakkale Onsekiz Mart'ta mı şansınızı denemek isterdiniz yoksa Gazi(Tek.Fak.) .. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_diferential -- 15 Temmuz 2013; 20:03:36 >
  • Kısacası araya bir yerlere sıkıştırılmayı hak etmez mi Tek.Fak? Yoksa Fırat olsun müh.fak. olsun mantığı mı?
  • Teknoloji fakultesini secme derim . TMMOB bu fakulteden rahatsiz . Eger ki detayli bilgi istersen gazi teknoloji fakultesinden arastirma gorevlilerine ulasabilirsin bizden daha cok yardimlari dokunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: rcpgnl

Teknoloji fakultesini secme derim . TMMOB bu fakulteden rahatsiz . Eger ki detayli bilgi istersen gazi teknoloji fakultesinden arastirma gorevlilerine ulasabilirsin bizden daha cok yardimlari dokunur.

Haklısın burası Türkiye ne olacağı belli olmaz, fakat boru değil geçen yıl 51bin ile kapatmış gazi teknoloji.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gazi vs hacettepe
    4 yıl önce açıldı
    GAZİ EE vs GAZİ MAKİNE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopComeBack

sorum olucak arkadaşlar teknoloji fakülteleri ile mühendlisk arasındaki fark nedir?
    not:düz lise çıkışlıyım

Kanunlar eşit kabul ediyor, ancak bazıları bunu sindiremeyip dava açıyorlar anlayacağın.
    Fakat teknoloji fakülteleri daha çok uygulamaya dönük mühendis yetiştirirken, mühendislik fakülteleri araştırma kapasitesi olan mühendislere fazla ağırlık veriyor.
  • Şimdi Fırat Müh.Fakültesine kadar yaz ama Teknoloji yazma diyorsunuz yani :) Kafam fena karıştı, ne yapsam..
  • MTOK demiyorum, Teknoloji Fakültesi'nden normal mühendislik.. :/
  • Hangisine karar verdin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lwinger

Hangisine karar verdin ?

Halen somut bir şey yok kanunsal açıdan bana göre, ancak gazi teknoloji fakültesi olarak kendisini diğerlerine göre kanıtlamış bir durumda olduğunu öğrendim; hem donanım hem eğitim olarak önde olduğu söyleniyor. Ancak diğerlerinde eksikliğin olabileceği vurgulanmakta bu yüzden ben şahsen olarak tek.fak. yazmama kararı aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.