Şimdi Ara

Osmangazi Tıpta okuyorum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Tercih döneminde yararlı olabileceğini düşündüm, sorularınız varsa alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kampüs hayatı şehir ve nasıl güzel mi

• Kampüs hayatı şehir vs nasıl güzel mi
  • Koskoca OMÜ Tıp dururken neden osmangazi yazdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Kampüs hayatı şehir ve nasıl güzel mi

Kişiye göre değişir ne beklediğine bağlı. Zaten tıp kampüsün girişinde fazla işin olmuyor ilerisiyle. Kafelerin kırtasiyenin olduğu küçük bi çarşı var kampüste mühendislikler uzakta. Şehir bence güzel ama İstanbuldan gelen arkadaş küçük diyordu, kişidrn kişiye değişiyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: TıpİsteyenBiri

Koskoca OMÜ Tıp dururken neden osmangazi yazdınız ?

Koskoca?

• dostum uludağ tıp ile kıyaslayabilir misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bro dersler sizin orda akdeniz ve ya çukurova kadar zorlayıcı mı ve mekanlar öğrenciye yönelik mi yoksa elit mi? diyelim ki çok darlandın çıkıp kafanı dinleyebileceğin bir yer var mı ? bi de ortalama sosyallikte biri orda aylık ortalama kaç harcar ? bi de alınması zorunlu kitapları markalarıyla birlikte söyler misin 137 önündeyim esogü'nün büyük ihtimal seneye ordayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenNecklace

quote:

Orijinalden alıntı: TıpİsteyenBiri

Koskoca OMÜ Tıp dururken neden osmangazi yazdınız ?

Koskoca?

ağla
  • quote:

Orijinalden alıntı: domuzadam101

bro dersler sizin orda akdeniz ve ya çukurova kadar zorlayıcı mı ve mekanlar öğrenciye yönelik mi yoksa elit mi? diyelim ki çok darlandın çıkıp kafanı dinleyebileceğin bir yer var mı ? bi de ortalama sosyallikte biri orda aylık ortalama kaç harcar ? bi de alınması zorunlu kitapları markalarıyla birlikte söyler misin 137 önündeyim esogü'nün büyük ihtimal seneye ordayım

Uludağ hakkında bişey demek zor zaten geçen sene sistemi değişti bu sene zorlanmışlar diye duydum.

--—-------------------------------------

Başka fakülteler hakkında bilgim yok o kadar. Fakat çalışan birisi rahat geçer. Mekanlar genelde öğrenciye yönelik, her yer öğrenci kaynıyor. Ne kadar harcayacapın da sana göre, nerede kalacaksın yemeği kendin mi yapacaksın kendin mi nıt tutaraın satın mı alırsın vs vs. Alınması zorunlu kitap için acele etme kitaba ihtiyacın fazla yok zaten. Ben gibi acele etme, hoca söyleyince anatomi atlası alırsın. Biyoloji için Hasan Veysi Hocanın kitabını öneriyorlar, ben aldım ama ders notlarında da kitabın aynısı var zaten. Kitap güzel ama not için istiyorsan almana gerek yok çünkü aynısı notlarda var ve toplamda 3-4kurul biyoloji göreceksiniz.

• BrokenNecklace kullanıcısına yanıt
    hocam hangi anatomi atlasını kullanıyorsunuz ? bi tanıdığımda varmış da ona göre vercek yada satcakmış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: domuzadam101

hocam hangi anatomi atlasını kullanıyorsunuz ? bi tanıdığımda varmış da ona göre vercek yada satcakmış ?

Ben Netter kullanıyorum, Sobotta ve bu en çok kullanılan, ama eğer sadece anatomi atlası alacaksan yanına bir de konu anlatımlı alman iyi olur. Almasan da olut onun da fotokopisi oluyor. Sobottanın atlas+konu anlatımlı kalın kitabı var sınıfça indirimli olarak onu da alabilirsiniz ben acele ettim netter aldım. Sen acele etme okul açılsın ihtiyaç oldukça hovalar söyler. Ama dediğim sobotta daha ilk baskısını geçen sene yaptı biraz eksikleri varmış diye duydum arkadaşımda gördüm bi yerde yapıların yazması gereken yerler boştu. Duruma göre karar verirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.