Nasıl bilirsiniz? |
Osmangazi Tıp

-
-
Hocam ben de iyi bir yer sanıyordum ama iyi değilmiş tek özelliği Eskişehir’de olması diyorlar pek tercih edilesi bir yer değilmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocaları iyi mi bilmek isterim ama teker teker 140 prof inceleyecek halim yok
-
erzurumda olsaydı 19k ile kapatırdı
-
Hocam genel olarak söylemleriniz biraz fazla iddialı, siz burada mı okuyorsunuz burada bir tanıdığınız mı var?
-
burda tanıdığım var
-
Hocam peki ortalama kasıp yatay geçiş yapmak için uygun mudur? Sınav zorluğu nasıl?
-
Hocam senin sıralama kaç
6.4k hocam, nereyi önerirsiniz?
-
AYBÜ öneririm o sıralamada
Hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itsclobberintime -- 9 Ağustos 2021; 22:16:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam AYBÜ'dense medeniyet daha iyi bence.
-
Yani sen bilirsin hocam orasını da ikisi de esogüden iyidir
Hocam yapmayın ya, o kadar da kötü değildir bence
-
Hocam daha iyi üniler varken sen niye Eskişehir yazma derdindesin Eskişehir’de yaşıyorsan tamam da başka şehirde yaşıyorsan amaç nedir?
Hocam başka şehirde yaşıyorum ama Eskişehir öğrenci şehri olması hasebiyle çalışmaya daha elverişli olur diye düşünüyordum.
-
Bizzat bu forumda okuyan 2Uludagli söyledi senedene 40kisi falan kaliyormus artik.Zorlugu abartiliyor.Yarisini da cikmis soruyorlarmis.Uludag Aybu Medeniyet Eskisehir hepsinden iyidir.
pandemi sürecinde yataş geçiş yapabileceğinizi sanmıyorum ziraa online eğitimde yüzlerce 4.0 ortalama yapan insan olucaktır
-
bence eskişehir değil ankara düşünmelisiniz tıp okumak için ankara türkiyenin en iyi şehri. ybü ve gülhane yazabilirsiniz. Tercihim gülhane olurdu
-
En iyi tıp kendi şehrindeki tıp
yokatlas.yok.gov.tr
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ - Tıp (102910376) | YÖK Lisans Atlasıhttps://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=102910376
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bilgi sarmal turkce brans deneme cevaplari 2025
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- reader at work 2 pdf
- yönetim bilişim sistemleri en iyi üniversiteler
- işin içinde bir kahbelik olabilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X