Şimdi Ara

Osman Pamukoğlu Sahaya İnmiştir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
1
Favori
6.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaşantımızdaki en kötü şeylerden beri garibanın garibanı ezmeye çalışmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zteska

diyorum anadil hakkı ile ülkeye bir şey olmuyor bölünmüyor

biz bu konularla zaman kaybetmekten gelişemiyoruz sen anla bunu

Anadil hakkı diye birşey yok diyorum bizim ülkemizde.

Zaten Kürtçe konuşmalarına kimse birşey demiyor. TV kanalları felan da açıldı .Daha dertleri ne ? Benim de bir çok arkadaşım , dostum KÜRT ! Ama adamlar ben TÜRKÜM diyebiliyorlar. Türkçe konuşuyorlar her yerde.

Görende sanıcak ki hiç Kürt yok iyi mevkilerde.

Şunu artık anlayın bizim Kürt kardeşlerimizle sorunumuz yokki.

PKK-HDP ile sorunumuz var.
  • egemi kullanıcısına yanıt
    isviçre hollanda kanada belçika gibi ülkelerde AZINLIK DİLLERİ EŞİT STATÜTEDİR BAK ONLARA BİR ŞEY OLDUMU BİZDEN 1000 KAT DAHA İYİ YAŞIYORLAR BİZDE DİYORUZ GELİN HERKES İSTEDİĞİ DİLDE EĞİTİM ALSIN TÜRKİYEDE IRKÇILIK BİTSİN VE BİZDE BİLİMİ GELİŞTİRELİM BİZİMDE AMACIMIZ SACECE BİLİM OLSUN İNSANLIK OLSUN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

isviçre hollanda kanada belçika gibi ülkelerde AZINLIK DİLLERİ EŞİT STATÜTEDİR BAK ONLARA BİR ŞEY OLDUMU BİZDEN 1000 KAT DAHA İYİ YAŞIYORLAR BİZDE DİYORUZ GELİN HERKES İSTEDİĞİ DİLDE EĞİTİM ALSIN TÜRKİYEDE IRKÇILIK BİTSİN VE BİZDE BİLİMİ GELİŞTİRELİM BİZİMDE AMACIMIZ SACECE BİLİM OLSUN İNSANLIK OLSUN

Irkçılık diye birşey yok ülkemizde. Kürt kardeşlerimizi bağrına basmayı da biliriz biz. Ki basmışızki şu anda çoğu iyi mevkilerde meslek sahibi.

Doğuda zaten herşey Kürtçe , herkes kürtçe konuşuyor.
  • egemi kullanıcısına yanıt
    EĞİTİM HAKKI YOK DEVLET KENDİ ELİYLE KÜRTÇEYİ GELİŞTİRMELİ DEVLET TÜRKÇE KADAR KÜRTÇEYE DE EŞİT STATÜ TANIMALI AMA YOK İŞİNE GELİNCE VATAN MİLLET İŞİNE GELİNCE BİZ AVRUPA İLE YARIŞIYORUZ BİZ BU GİDİŞLE 3. dünya ülkesi grubundan çıkamayacağız.

• quote:

Oradaki durum farklı yalnız. Hollanda ya doğudan göç edip orda yaşıyor insanlar normal insanların arasına karışıyorlar. Türkiye'de doğuda kürt milliyetçisi gruplar türkiye'den tamamen kopmaya çalışıyor oraya gitmeden bunu anlamanı beklemiyorum zaten. Adamlar devleti istemiyor orda polise askere saldırıyor. Yol yapımını engelliyor ne barisindan bahsediyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek başına etkili muhalefet yapamasa bile gelecek seçimler için çok etkili reklam olur. Seçim dedin mi en önemli şey reklamdır. Akp'nin milletin geneline hitap eden tek bir icraatı olmamasına rağmen sırf reklamla ardarda seçim kazanmıştır. Tabi Osman paşa gibi harbi adamlar din sömürüsü gibi şerefsizce argümanlar kullanamazlar, bu yönde eksiklik var.
  • AsasinoDePulgas kullanıcısına yanıt
    ben şuan doğuda yaşıyorum zaten (Tunceli) hiçte öyle değil

• Hdpnin derdi toprak değil diyen pkk trollünü takmayın. Hdpnin seçim beyannamesinde özerklik olduğunu biliyoruz. İsviçre'deki azınlıklarla ülkemizdeki pkklı k*rtler bir değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

quote:

Oradaki durum farklı yalnız. Hollanda ya doğudan göç edip orda yaşıyor insanlar normal insanların arasına karışıyorlar. Türkiye'de doğuda kürt milliyetçisi gruplar türkiye'den tamamen kopmaya çalışıyor oraya gitmeden bunu anlamanı beklemiyorum zaten. Adamlar devleti istemiyor orda polise askere saldırıyor. Yol yapımını engelliyor ne barisindan bahsediyorsun.

Tam da anlatmak istediğim bu işte. İlk kürtçe mevzunusu çıkardılar . Yavaş yavaş kopmaya çalışıyorlar. Ancak bu ülkede Milliyetçi , Atatürkçü gençler olduğu sürece bizden 1 karış toprak alamayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Tek başına etkili muhalefet yapamasa bile gelecek seçimler için çok etkili reklam olur. Seçim dedin mi en önemli şey reklamdır. Akp'nin milletin geneline hitap eden tek bir icraatı olmamasına rağmen sırf reklamla ardarda seçim kazanmıştır. Tabi Osman paşa gibi harbi adamlar din sömürüsü gibi şerefsizce argümanlar kullanamazlar, bu yönde eksiklik var.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Çok ama çok haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

HDP nin derdi toprak değildir 1500 lerdemi yaşıyoruz hala toprak diyorsun şuan dünyada büyüklük ölçütü toprak değildir.

HDP nin amacı yaşanılası bir türkiye özgür herkesin eşit olduğu bir türkiye bu bölücülükmü oldu şimdi hdp nin pkk ya yakın görünme nedeni sorunu çözmek istiyorlar şimdi pkk ile hiç konuşulmasa bu sorun silahla çözülürmü birileri ölür birileri gelir 100 yıl devam eder sonra ömür biter dünyadan bir şey anlamayız biz bu dünyaya yaşamaya geldik iyi yaşamaya bunun içinde ne gerekiyorsa yapılmalı bu direk bölücülük denmemeli biz niye bir abdli bir avrupalı gibi değilde bu kutuplaşmanın içinde yaşayalım

Siz insanları iyiye ahmak yerine koymaya başladınız . Doğu Anadolu için " Buralar PKK nın inanmayan varsa gelsin götüreyim " diyen hain.

Osman Pamukoğlu Sahaya İnmiştir

Osman Pamukoğlu Sahaya İnmiştir

elinize sağlık
    şimdide bu hdp çok iyi ona vereceğim diyenler türedi.milleti kandırmaya çalışıyorlar.

• quote:

Biraz dışarı çıkıp insanlarla iletişim kurmanızı öneririm o halde. Hakkari'de polislerin resmi kıyafetle dışarı çıkması yasak böyle bir olağanüstü durumun olduğu bir yerde barıştan söz etmem. Sırf oy toplamak için barış diye ortalıkta gezen şaklaban ırkçılar da ayrı bir komik.

• AtakanTT kullanıcısına yanıt
    eleman Türk değil hdp li zarf atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

eleman Türk değil hdp li zarf atıyor.

Kesin öyle zaten. Sinirimi hiç bozamam. Size de öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

quote:

Biraz dışarı çıkıp insanlarla iletişim kurmanızı öneririm o halde. Hakkari'de polislerin resmi kıyafetle dışarı çıkması yasak böyle bir olağanüstü durumun olduğu bir yerde barıştan söz etmem. Sırf oy toplamak için barış diye ortalıkta gezen şaklaban ırkçılar da ayrı bir komik.

Elinize , yüreğinize sağlık.
  • HEPAR Türkiyenin umudu değil, ama Pamukoğlu düzgün bir insan, iyi bir asker ve dürüst bir siyasetçi.Mecliste o kadar şeref yoksunu varken onlara bir Pamukoğlu lazım.İstanbul 3.bölgedeki arkadaşlar bu fırsatı değerlendirsin.

• teröristin cirit ettiği meclise umarım girer ortalığı boş bulan kan emicilerle mücadele eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

teröristin cirit ettiği meclise umarım girer ortalığı boş bulan kan emicilerle mücadele eder.

Çok haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitestone58

Böyle parti müsvettelerinin seçime girmesi yasaklanmalı.

Postalı siyaset sahnesinden postalayalı millet rahat nefes aldı. Bunlarıda marsa postalamak lazım.

Siyasal islamcı dayatmacı zihniyetçi ve türkçü karşıtı hepar düşmanlarıda gelmiş asıl siyasal islamcı partilerin seçime girmesi yasaklanmalı bide hepara laf atarkende kendini çok cool zannediyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.