Şimdi Ara

Osman Pamukoğlu hakkın ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu doğru yerdedir umarım buradaki insanların fikrini almak istedim.

Sosyal medya da şu sıralar özellikle çok çok fazla denk geliyorum, herkesin dilinde bir Osman Paşam lafı var. Ne düşünüyorsunuz ?

Şahsi fikrim; Askeri alanda ülkeye hizmetleri takdire şayan kesinlikle ancak siyaset arenasında çok fazla başarılı olabilecek birisi değil gibi duruyor.

''Yetki verilsin, 365 günde kendim eğiteceğim 20.000 askerle terörü bitiririz'' gibi iddiaları var.

• Malesef ismi sadece terör saldırıları sonrası anılan değerli kişi . Askerliği sadece fiziksel olarak değil felsefi ve taktik/teknik yönleriylede bilen çok kıymetli biridir .

Herşeyden önce Türklüğüyle gurur duyan , devletine ve milletine senelerce başarıyla hizmet vermiş bir Türk evladıdır .

Tarihi boyunca savaşçılığıyla bilinen Türklerin ülkesinde , son dönemin en iyi komutanının seçim barajını bile geçememesi Türkiyede Türklerin değil arabların egemen olduğunun ispatıdır .
  • Askerine leş toplatmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasetteki tek düzgün adam şu anda .

Tek oy verilecek adam aynı zamanda

Ayrıca terörü bitirecek tek adam .
  • Hak ettiği değeri göremiyor maalesef. Parlamentoda olması gereken sayılı kişilerdendi.
  • Özel yetkili İçişleri Bakanı olması lazım, yazık askeri anlamda bir deha ama harcanıyor maalesef!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Siyasetteki tek düzgün adam şu anda .

Hocam bence de şu an ülkeye hizmet konusunda milliyetçilik değerleri altında, doğru ve dürüst bir yönetim sağlayacak bir isim.

Ancak ne yazık ki olay sadece doğru ve dürüst olmakla vatan millet sevdalısı olmakla bitmiyor. Devlet Bahçeli'de bir lokma yememiştir haksız, Fakat siyasi becerin yoksa bu millete belli başlı mesajları veremiyorsan başarılı olman mümkün değil. Bu konuda gram sevmediğimiz RTE ne yazık ki şuan ülkede en iyi siyaseti yapan adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

quote:

Hocam bence de şu an ülkeye hizmet konusunda milliyetçilik değerleri altında, doğru ve dürüst bir yönetim sağlayacak bir isim.

Ancak ne yazık ki olay sadece doğru ve dürüst olmakla vatan millet sevdalısı olmakla bitmiyor. Devlet Bahçeli'de bir lokma yememiştir haksız, Fakat siyasi becerin yoksa bu millete belli başlı mesajları veremiyorsan başarılı olman mümkün değil. Bu konuda gram sevmediğimiz RTE ne yazık ki şuan ülkede en iyi siyaseti yapan adam.

Adam süper siyasetçi ama sadece bizim gibi geri kalmış ülkelerde din ile prim yapılan ülkelerde olabilir .

Avrupa'da %5 bile oy alamazdı

Bu millet Osman Pamukoğlu'nu meclise sokmayarak ne kadar cebine düşkün olduğunu aslında vatanına gram saygı beslemediğini gösterdi .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam adam. Sdü'ye gelmişti konuşma için.

• Yaşı 68 bazı şeyler için geç değil mi ? Artık siyasete ne zaman girdi bilmiyorum ama geç kalmış bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

quote:

Adam süper siyasetçi ama sadece bizim gibi geri kalmış ülkelerde din ile prim yapılan ülkelerde olabilir .

Avrupa'da %5 bile oy alamazdı

Bu millet Osman Pamukoğlu'nu meclise sokmayarak ne kadar cebine düşkün olduğunu aslında vatanına gram saygı beslemediğini gösterdi .

Evet bu biraz da bizim seçmenin ne yazık ki cehaletinden ve mefaatinden kaynaklanıyor olabilir.

Fakat şöyle de birşey var. Osman Pamukoğlu askeri çıkışlı birisi. Yani Askeri eğitim almış diğer kişilere oranla ''konuşma, üslup, diksiyon, ikna, siyaset, anlama ve açıklayabilme'' konularında pek başarılı görünmüyor. Ne yazık ki hitap, nutuk konularında eksikleri var bence.

Ve bana göre haziranda ki seçimlerde bağımsız aday olmak hata yaptı daha öncesinde partilerle görüşmelere başlamalıydı bunu 15.000 oy alıp, 1 kasımdan önce denedi bu kezde olmadı

• Beyaz Mhp'li.
  • Ülkenin başına asla gelemeyecek siyasetçi

• Bırakın oy vereni mitinglerine bile giden olmadı makarna dağıtmadığı için böyle oluyor.Bu millete her şey müstehak yapılan anketlerde bunca olaya rağmen akp %55-57 çıkıyor.İnsanların uyanması için daha ne olması gerekiyor?Her geçen gün daha da karanlığa sürükleniyoruz sonumuz hayır olsun.
  • quote:

peki ama ları sırala
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

quote:

peki ama ları sırala

Kendisi süper bir komutandır ama Bu ülke avantasına bakar cebine giren paraya bakar dinciler gelsin prim yapsın ona bakar . Kuran-ı Kerim'i okumaz elinde kuran ile oy isteyene oy verir
  • Malesef ismi sadece terör saldırıları sonrası anılan değerli kişi . Askerliği sadece fiziksel olarak değil felsefi ve taktik/teknik yönleriylede bilen çok kıymetli biridir .

Herşeyden önce Türklüğüyle gurur duyan , devletine ve milletine senelerce başarıyla hizmet vermiş bir Türk evladıdır .

Tarihi boyunca savaşçılığıyla bilinen Türklerin ülkesinde , son dönemin en iyi komutanının seçim barajını bile geçememesi Türkiyede Türklerin değil arabların egemen olduğunun ispatıdır .
  • Severim kendisini cok dobra ve durust.Hakettigi oyu alamiyor malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHP de Bahçeli giderse yerine gelecek olanlar ne yapıp edip Osman Pamukoğlu'nu MHP'ye kazandırmalı. Bu olursa hem Türkiye kazanır hem MHP

Saçma,sapan yalakalar yerine Hak eden birisi milletvekili olur. Olur da MHP hükümet ortağı olursa Bahsettiği Anti terör bakanlığını kurulup başına da Pamukoğlu getirilmelidir.
  • Vatanseverliği tartışılmaz, askeri alandaki başarıları buna en büyük kanıtıdır. Siyasi alanda da şansı hak ediyor fikrimce, en azından güvenilir ve Atatürk ilkelerine bağlı.
  • Adam gibi Adam. Atatürk'ü anımsatıyor. ülkeyi ileriye götürecek tek kişi.

Bir eşcinsel olarak destekliyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.