< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Osman Gökçek, Mansur Yavaş hakkında ‘örgüt kurma, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet’ suçlamalarıyla

-
-
İyi yapmış.
Hazır oraya kadar gitmişken
Ruhsar pekcan hakkında da verseymiş!
Tabi amaç milletin parasını korumaksa!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar baba oğul nasıl bir kafa yapısı var. Cidden alamıyorum.
-
Muhalefet her olayı neden AMAAAA abbiiii AKPPP diye savunuyor ! Muhalefet böyle mi iktidar olacak ? Amaa abii AKP'de yapıyor demek bunları yok mu sayayacak?
Abicim siz şakamısınız ? Bu iddia doğru ise senin benim param vergilerimiz buhar edlimiş. Ankara'nın 140 milyon bardak alması imkansız 1 yıl içersinde. Belli ki sayılara takla attırılmış hayali şeyler alınmış satılmış orada. 50-60 kamyon bardok yapar diyorlar o kadar bardak nereye girdi nerde depo kayıtları nerde görüntü veya belge.
Ayrıca burada geçen para miktarı 160 milyon TL'ye yakın deniyor. Rakamın uçukluğuna gel...
Not: Bu arada bakan Ruhsan Pekcan olayında muhalefet şikayetçi oldu ve inceleme yapılmıştı. Orada hayali bir ihracat yok korona zamanı acıl alım yapılmış ve mal teslim edilmiş mi edilmiş. Piyasa fiyatınında üstünde değil mal. Sıkıntı şirketin bakanın kocasının ortağı olduğu firma.
Resmi açıklamada şu:
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a ait Nanoksia Biyoteknoloji adlı firmanın Ticaret Bakanlığına ürün sattığı, Bakanlık tarafından yapılan açıklamayla doğrulandı. Ticaret Bakanlığının açıklamasında, Pekcan'a ait şirketten KDV Hariç 507.880 TL’lik dezenfektan alımı yapıldığı belirtildi.
Yaa kos koca bakan yolsuz yapacak 500 bin TL lik iş işe mi yapacak bunu ? Bu ürünleri hadi %100 kar ile sattılar diyelim 250 bin TL firmaya kalır. Firmada 2-3 ortaklı ne yani 100 bin TL yürütecek diye mi trilyonluk sülale yolsuzluk yaptı bu kadar da olmaz yani. Haa etik mi değil mi tartışılık korona zamanı doğru yanlış tartışılabilir.
Ama hayali ihracatlar ile veya belediyelerin paralarına çölmek ile pahalı konserler vermek ile veya bu tarz sözde bardak alım. Sonuçta burada bir mal alımı ve karşılığında ödeme var mal gelmeze almış gibi yapsa haklısınız diyecem.
-
Depremde çadır satışını savunan, Bolu otel yangını konusunda belediye %100 suçlu diyen ama öyle olmayınca konuya bir daha uğramayan.
Hastanelerde öldürülen bebekler için tek kelime etmeyen
X2yk ozkan polatk yine uzun uzun yazarak algıya başlamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekrem tamam şimdi sırada mansur var.
bu çok açık. dava aç, uğraştır. nasıl olsa bir şey yakalarız hesabı. her şey de senin kontrolün de zaten ama vatandaş değil! vatandaşın oyu kendi kontrolünde. ben fi zaman öncesinden süleymancılar cemaatine operasyon yapılacak dendiğini biliyorum (7 sene öncesinden) hatta bunun ardından da sıra başka bir cemaate gelecek denildiğini biliyorum. çok enteresan şeyler oluyor.
-
Mansur Yavaş ın, m.gökçek hakkında bir çok suç duyurusu var bir tane soruşturma yok.
Suçlu bağırmış suçsuzun ödünü koparmış, bunlarınki de o hesap.
Adalet er geç işler bir gün.
-
Adamlar teflon tava yav. Hiç bir şey yapışmıyor.
Ama "ömömöğlö röşvöt ölmöş"... Vay be...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 21 Mayıs 2025; 11:47:50 > -
Konser yap fahiş fiyata, bardak al fahiş fiyata, tabut al fahiş fiyata ... Daha niceleri ... Yersen ne güzel memleket.
Ankara sayesinde karar dı ...
-
Soyu tükenen dinazorların hesabı elebet bir gün sorulacak.
-
Tamda adami sucluyor. Utanmaza utanmaz oldugunu unutturursan size ahlak dersi verir. Bunlara nasilsa hukuk islemiyor, babasinin oglu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sn Mansur Yavaş ,Osman Gökçeğe büyük gelir ,
İmamoğluna benzemez ,baba Gökçek ,seneler önce denemişti ,yapamadı .
-
adam elindeki malın kalitesini biliyor.
Bunlar baba oğul nasıl bir kafa yapısı var. Cidden alamıyorum. |
Mansur Yavaş ın, m.gökçek hakkında bir çok suç duyurusu var bir tane soruşturma yok. Suçlu bağırmış suçsuzun ödünü koparmış, bunlarınki de o hesap. Adalet er geç işler bir gün. |
Depremde çadır satışını savunan, Bolu otel yangını konusunda belediye %100 suçlu diyen ama öyle olmayınca konuya bir daha uğramayan.
Hastanelerde öldürülen bebekler için tek kelime etmeyen X2yk ozkan polatk yine uzun uzun yazarak algıya başlamış. |
Tamda adami sucluyor. Utanmaza utanmaz oldugunu unutturursan size ahlak dersi verir. Bunlara nasilsa hukuk islemiyor, babasinin oglu.
|
Soyu tükenen dinazorların hesabı elebet bir gün sorulacak. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X