Şimdi Ara

¤OsmânLı¤ Clani (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ara vermeden önce nerdeyse Deniz ile aynı gibi oynuyordum ama ben ara verdim şu anda pek oynamadığım için iyi değilim bence... Ayrıca egoyla ne alakası var kidmen ego ne öğrende gel ben hava atmak gibi bir amacım yok dedim ve o zamanki oyuncularla bizi görseydin aradaki farkı sende görürdün 5-6 tane en fazla iyi Türk vardı daha düne kadar şu anda 15´i geçtiğini pek sanmıyorum ayrıca duel dediğin tam yapılır 100 ping pro aim değil pro lead oluyor onuda öğren bence...
  • ego ego ego...

    deniz olmasın o clanda bakalım bişey yapıcakmısınız?
    2aydır oynamıyorum deniz olmazsa erşah bnm clana gelsin yeter sizi alırız S duel plx
  • İyi yazın kapışırız bakarız kim daha iyi he bu arada Denizle denk gelirsek sorarız bakalım benim iyi olduğum zamanlar öylemiymiş. Ayrıca bu lafları söylediğin için ego sensin... Neyse tamam zaten normal duelden korkup ben sword severim kıl tüy diyen adamın cwde neler yapabileceğini biliyorum 4-0 alır anında di mi ?
  • pro aim pro lead evt o dedigim lead shoot bu konuda haklısın ama orda altını cizdigim yerde bol bi ego var egonun ne oldugunuda senden ögrenicek halim yok...ayrıca aim dememin sebebi oyunda kime lead desem o ne die soruo bari aim diyim dedim o kadar yanlışımı düzeltmeye mrklı olmanın nedenini de anlamadım cocuksu bi icgüdü fln mı hani karşıdakini ezmek ?....
  • Sence hangisi daha iyi ? Senin bir arkadaşına lead´ı adıyla öğretmessin adam söyle aim diye lead´a dalga geçerler bu mu daha iyi ben yalnızca söylemek istedim senlede öyle birşey olmasın diye Ayrıca altı çizili yerde ego gibi olduğunu anladım ama o yüzden zaten ben en sonuna hava attığımı sanmayın dedim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mince49

    İyi yazın kapışırız bakarız kim daha iyi he bu arada Denizle denk gelirsek sorarız bakalım benim iyi olduğum zamanlar öylemiymiş. Ayrıca bu lafları söylediğin için ego sensin... Neyse tamam zaten normal duelden korkup ben sword severim kıl tüy diyen adamın cwde neler yapabileceğini biliyorum 4-0 alır anında di mi ?

    Mesajlarından herşey ortada.2 sene önce benim mesajlarımda seninkiler gibiydi.Çünkü küçükdüm.Duel farklıdır CW farklıdır bunu örendikden sonra oyun hakkıdna yorum yap.
    Duelloda kazanan kişi diğer gelen adama birşey sorar bilirmisin? ''Sword-Both-İnsta?'' diye.Çünkü önceki duelloyu kazanmıştır.Kazanmasını nedeninin tür olmadığını anlatmak ister.
    CW bilmem etmem hayatımda girmemişimdir.Benim için birşeyde ifade etmez.Çünkü ben oyunu clanımı iyi sıralara getirmek için değil,zevk almak için oynarım.
    +
    Sen merak etme oynamasamda kimin ne kadar iyi olduğunu ben bilirim.
    Duyarım yada haberin olmadan seni izlemişimdir.

    Hadi canım kal sağlıcakla...

    +
    bu konu hakkında daha post atmıyıcam sonra polemikle post kastın oluyor
    Sen cevabını yaz ben pm den sana iletirim...




  • nerde o 30 pingli guntr
  • şafak kaç abi? xD
  • Ben sana birşey demedim benim iyi zamanımı izlemiş olamazsın çünkü o zaman sırf cw yapıyordum... Zevk için olabilir oyun ama ben cw yapmaktan zevk alıyorum... Deniz kadar iyi değilim onu biliyorum ama hatırlatırım ilk başlarda Denizlede aynı polemiği yapmıştın sonra Deniz iyi diyorsun neyse birgün tanışırız bence haklısın görmediğin bir adamı yenceğini düşünmek normal kendine güveniyorsan ki sen güveniyorsun... Ama tahmin ettiğin gibi değilim iyi olduğum zaman gerçekten iyi olduğumu düşünüyorum ama bencede Deniz kadar iyi değilim o beni alır...
  • Ben Deniz'e kötü demedimki.
    Vs atarız dedim üstelik vs de o istedi.
    Ben herkezin haberini alırım.Öyle veya böyle.Benim en çok nelerden hoşlandığımı veya nelerden nefret ettiğimi oynayanlar(benimle oynayanlar bilir).
    İyi olduğu zaman herkez iyidir.Yenilince 3-5 aydır oynamıyorum komplexine giricekler hiç oynamasın bence.Bende oynamıyorum yakşalık 3-4 aydır ama bi vs atsak onu bahane etmem.
    +
    başkasının yumruğunu yemedikçe insan kendisinin yumruğunu balyoz sanarmış...
    Ben balyoz sanma işini uzun zaman önce geçdim=).Sen geçememişsin anlaşılan
  • Bnce boşa uzatıyonuz, Mami = Teknik le oynuyo ki unutulmaz,
    Mehmet = Aim oynuyo ki ilk unutulan sey.

    Basit bi örnek: Oyuna geldin mi 2 dk da hatırlarsın dbf ıvır zıvır ama oyun uzun bi süre sana hızlı gelir ve değişen yeni gelen moves sayesinde adamlar hiç tahmin etmediğin seyler yapmaya baslar.
    Boş yere tartısıyonuz ne demişler savasma ..xP
  • Aim oynasamda teknik oynayıncada iyiyim ama zaten aimide en geç 2 günde hatırlıyorum... Neyse ben yumruğumu balyoz sanmıyorum 4-5 ay oynamadığım için yenilirim demedim farkındaysan kötülemişimdir dedim ki bunda da bahane havası pek yok... Ayrıca senin dediğin balyoz hikayesi için hiç yenilmemiş olmak lazım ki ben eminim Deniz benden iyidir kimi yenceğimide bilirim kime yenilceğimide...
  • Aferim sana.Çok düşünmüş olmalısın?
    En geç 2gün diyorsun eskisi kadar iyi olamazsın.Selo'nunda dediği gibi teknik unutlmaz.İnsta ilk denemelerde miss lerim sonra eskisi gibi olur.Aim kolay yerine gelirmi?Açıkcası bilmiyorum çünkü aim iyi değildir.
    Bizim bi iddamız yok kardeşim.Senin var diye bizde sana rakip olduk =).

    quote:

    sen ben deniz aynı clanda nerde çekişme

    Bu lafa karşılık ben muhalefet olurum.Tanımadığın belki 100tane gunz playerı var.
    GunzTR açılınca bu lafını unutma CW atarız bi ara...
  • Ok unutmam ama sonra Deniz´e yaptığın gibi banada önce laf atıp sonra arkadan övgü yağdırmaları yapmassın inşallah... Ayrıca aim oynuyorumda dbf insta yapmıyor muyum yapıyorum... Neyse sen takıl şunu söyleyim sen Deniz´i pserverda gördüğün zaman oda benim gibi az az oynuyordu ama aim hatırlıyordu hatırlamayan adam bence zaten önceden de çok iyi değildir neyse ben o lafı nerdeyse 1 sene önceki cwleri hatırlayıp söylemiştim ama rekabettende kaçmam pısırık pısırık
  • vs yapıcak war mı? [OsMaNLı clanından]
  • Ben Deniz'i övmüyorumki.
    Ben ps'de oynamadım bi ara bi char verdi ark. girdim bakdım ijji'e.Kimseye arkadan atıp sonra övücek kadar halsiyetsiz değilim.Adamı övmedim doğruları söylüyorum.Eğer kötüleseydimde ''adam senden iyi oynuyor kötülüyorsun kısakançlığından'' diyiceksin.Yada en azından buna benzer bir laf ediceksin.
    Hadi sen bak dalgana tamammı koç.
  • istanbul/cerrahpaşada oturan benle prem almaya gelebilecek war mı? (credi cardı olan)
  • kardeşim neden boş mesaj atıyorsun?
  • sen selo selo die isim wererek başkalarına pm atmak yerine herkeze yazıon ya kendine bak ilk önce
  • sanane?
    mesajımı yazıyorum sonra selo yazıyorum.Sen zaten zeka seviyeni belli etmişsin.
    O yüzden sus ve işine bak...
    Selo yazıyorsam konuda selonun yorumuna yazmışımdır.Seni alakadar etmez.
    Burada 1000+ kişi var gunz bölümünde ama şuana kadar kimse bana böyle birşey demedi.Senden başka.
    Afedersin ama buradaki 1000+ kişi aptal sen mi akıllısın?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.