Şimdi Ara

Osis+ Mess Up'ın tahtını sarsan Wax: Osmo Clay Wax (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
5
Favori
9.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Renal Tebüler Nekroz kullanıcısına yanıt
    malesef sectör'ü de kaybettik.bugün 1 kutu daha alayım dedim ve wax'ı satın almadan önce kutuyu bir açar mutlaka parmak daldırmışlar mı diye bakarım herneyse bi de baktım ki sector de diğer marka ürünler gibi beyaz krem şeklinde yapmaya başlamış wax'larını.böyle beyaz olunca saçta kalıntı bırakıyor beyaz beyaz çok sinir bozucu bir durum.aslında üçün beşin derdinde değilim ama cidden 10 lira ortamasındaki çoğu markayı denedim ve hiçbirini beğenemedim. mesela axe demişsiniz,denedim. o da krem gibi yani beyaz. benim dediğim egos gibi şeffaf olucak ki beyaz kalıntı bırakmasın. herhalde egos almaya başlıycam yine bilemiyorum. sizin var mı öneriniz şeffaf içerikli wax olarak,şekil verdikten sonra kalıntı bırakmayan?
  • Bi deneyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu markalar ve ürünleri bence tırt
  • Konu kaldığı yerden devam etsin.
    Havalar ısınıyor.
    Saçları ile hava atmak isteyenler öneri isteyebilir
  • 3 ünü de kullandım. Bana göre kalite sıralaması olarak:

Osis Flexwax > Osmo Clay wax > Osis Mess up

Fiyat performans a bakacak olursak Osmo Clay Wax artık internet üzerinden satılmakta yani TR distribütörü var, arayın bulursunuz. Fiyat olarak Flexwax ın yarısı, Mess up tan da ucuz. Açıkçası Mess up kullanırsanız saçınız biraz uzadığında sprey takviyesi şart ama Osmo Clay wax tek başına saçınız uzun dahi olsa yeterli , hem mat hem canlı görüntü elde edebilirken Mess up ta ölü mat bir görüntü elde edersiniz ki bu da benim hoşuma gitmiyor. Benim tercihim uzak ara Osmo Clay Wax. Tabiki hepsi saç döker fakat Osmo nun kesinlikle yukarıdaki marketlerde satılan ürünlere göre daha az döktüğünü 4-5 yıllık kullanıcısı olarak söyleyebilirim. Sonuçta kalitenin bir bedeli var

• Osmo clay wax'ı tek geçerim kil bazlı mat bir wax. Saçım hafif dalgalı fön çektikten sonra osmo clay waxla çok güzel şekil verilebiliyor tutuculuğu güzel. Şimdi yeni bir wax denemek istiyorum osmo clay wax gibi tutuculuk ve şekil versin ve saçı parlak göstersin mat göstermesin neden mi ? 1.5 sene oldu kullanalı artık insan değişiklik istiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qokhan733x

Osmo clay wax'ı tek geçerim kil bazlı mat bir wax. Saçım hafif dalgalı fön çektikten sonra osmo clay waxla çok güzel şekil verilebiliyor tutuculuğu güzel. Şimdi yeni bir wax denemek istiyorum osmo clay wax gibi tutuculuk ve şekil versin ve saçı parlak göstersin mat göstermesin neden mi ? 1.5 sene oldu kullanalı artık insan değişiklik istiyor :)

Hocam uzun süre sonra gelen bi alıntı yapıyorum, osmo clay wax kalitesinde parlak gösteren wax bulabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gozelle

quote:

Orijinalden alıntı: qokhan733x

Osmo clay wax'ı tek geçerim kil bazlı mat bir wax. Saçım hafif dalgalı fön çektikten sonra osmo clay waxla çok güzel şekil verilebiliyor tutuculuğu güzel. Şimdi yeni bir wax denemek istiyorum osmo clay wax gibi tutuculuk ve şekil versin ve saçı parlak göstersin mat göstermesin neden mi ? 1.5 sene oldu kullanalı artık insan değişiklik istiyor :)

Hocam uzun süre sonra gelen bi alıntı yapıyorum, osmo clay wax kalitesinde parlak gösteren wax bulabildiniz mi?

Hocam saçınız hafif düzse osis flexwax önerebilirim ama ben pek beğenmedim.

Saçınız kısa ise Vp matt wax ( siyah kutu ) var 6-7 liralık biraz daha canlı gösteriyor tutuş gücüde iyi eğer tutuş gücü yeterli görmezseniz sprey falan sıkabilirsiniz.Osis flexwax ile karşılaştırıldığında bana göre vp daha iyi gibi.

Sector matte look var yeşil kutu oda saçı çok mat gösteriyor canlı göstermiyor tutuş gücü çok yüksek ama sinir edici bir yapışkanlığı var..

İlk önce waxla şekil verip spreyle sabitleyebilirsin hocam yada fön çekince iyi oluyorsa saçın hiç waxı karıstırma direk sprey sık daha iyi olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

forumdan bi arkadaşın tavsiyesiyle şu ürünü aldım

Osis+ Mess Up'ın tahtını sarsan Wax: Osmo Clay Wax

fena değil saçım banyodan çıktıktan sonra elektrikleniyordu kabarıyordu falan bunu kullandım güzel ama saçım çok sık olduğu için sanırım tam istediğim şekli veremiyorum. herkes de farklı bi marka önermiş arkadaş hangisini alıp kullanıcaz ? ben birde sprey alıp deniycem çünkü istediğim şekli veriyorum wax'ı sürünce tekrar bozuluyor hiç elimi değmeden verdiğim şekli koruycak birşey istiyorum sanırım sprey yardımcı olur birde sprey deniycem.

bunun için girmiştim şimdi çıkıyorum. Daha iyisi yok hemde 5-6 tl

• Sector güzel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.