Şimdi Ara

Oscar'a Doğru: Muhtemel Adaylar [Sohbet]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene çok zevk almıştım Oscar'a doğru olan film muhabbetlerinden. Black Swan, True Grit, King's Speech, The Social Network filmlerini izleyip sürekli yorumlar yapıyorduk. Çok güzel muhabbetler dönmüştü. Bu sene de aynısı olsun diye böyle bir konu açtım. Aday olma ihtimali olan filmleri izleyenler yorum yapa dursun bu konu hakkında.

The Artist

Forumda konusu var mı bilmiyorum ama trailerını izledim ve hayran kaldım. Bağımsız film festivallerinde baya bir ödül topladı. Akademi ödüllerine aday olması muhtemel.

The Descendants

Eleştirmenlere göre oldukça kuvvetli adaylardan biri. Trailerı izlerken başta sıradan gelmişti ama ortada koptu ve ben de ikna olmuş gibi oldum. En kısa zamanda izlerim umarım. Ayrıca The Artist kadar olmasa da bağımsız film festivallerine aday olan filmlerden.

War Horse

Steven Spielberg demek yeterli olur sanırım. Uzaylı filmi çekebildiği kadar kesinlikle ağlatmasını da biliyor. Bu filminde biraz öyle olduğunu düşünüyorum. Savaş da olduğu için Amerikan milliyetçilerin gözdesi olabilir. En iyi film seçilirse bile şaşırmam.

Midnight in Paris

Bu filmi izledim. Woody Allen filmi. Bu yıl keyifle izlediğim filmlerden biri. Ancak ödül alacak kadar güzel de diyemem şahsen. Film de bir şey eksik ama ne diye sorarsanız söyleyemem. En iyisi izleyin ve yorumlayın. Yorumları bekliyorum.

The Help

Şu an izlemenin mümkün olduğu film. İndiriyorum. Yarına kesin izlemiş olurum. Yine güçlü adaylardan biri. Emma Stone oynuyor. Konusu oldukça güzele benziyor. Ayrıca filmde sıcak bir hava var. Bakalım ne olacak.

Extremely Loud and Incredibly Close

Konusu 11 eylül ile ilgili. O nedenle yine Amerikan halkını etkileme açısından bir adım önde. Oscarlı filmlerde bol bol oynamış Tom Hanks ve Sandra Bullock var ayrıca. Güçlü adaylardan biri. Elbette esas oğlanın bir yolcuğa, yeniden keşfetme çıkması eleştirmenleri etkiliyor.

Moneyball

Oscar açısından yüzü bir türlü gülmeyen Brad Pitt var bu filmde. Film trailerına bakınca başarı öyküsü gibi duruyor. Sıfırdan bir şeye olma konulu filmleri herkes sever çünkü galiba insanları motive edip, umut veriyor. Bu da o türden filmlerden biri.

J. Edgar

Clint Eastwood ve Leonardo Dicaprio filmi. Dicaprio son yıllarda hiç kötü filmlerde oynamıyor. Maşallahı var. Shutter Island forumda bile olay olmuştu ama hakkı yeniliyor sanırım çoğu kez. Bu filmde de güzel iş çıkaracağına eminim. Heyecanla bekliyoruz.

Tinker, Tailor, Soldier, Spy

İşte heyecanla beklediğim film. Bazı filmlerin rrailerı izleyince içinizi tarifsiz bir heyecana kapılırsınız. Sanki muhteşem bir filmmiş gibi gelir size. İşte bu yıl bana bu duyguyu yaşatan filmlerden sadece teki. Nedense hem oyunca kadrosu açısından hem de konusu açısından hemen bağladım. Cahilce fanlığını yapmak istemiyorum ama bu yılın en iyi filmi bile olabilir. Geçen Black Swan için böyle hissetmiştim. King's Speech'i ise küçümsemiştim daha izlemeden ama ikisini de izleyince King's Speech daha güzel gelmişti. Umarım bu filmde böyle olmaz. Ayrıca trailer müziğine dikkat.

The Tree of Life

İndirip de izlemediğim filmlerden biri. Yönetmen 10 sene çalışmış bu film üzerinde. İzleme fırsatı olmadı ama herkesin heyecanla bu filmi bekliyordu. Bakalım beklenen başarıyı gösterecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 1 Aralık 2011; 2:30:22 >

• The Help filmini izledim: Kesinlikle mükemmel olmuş. Oscar alma ihtimali yüksek.
  • Midnight in Paris i izledim Bence harika olmuş ama alabileceğini düşünmüyorum Bunların dışında 50/50 filminin adaylık alabileceği kanısındayım(en azından hakettiğini düşünüyorum) Diğerlerinide izledikçe fikirlerimi belirtirim
  • mesaj bulunsun filmleri izlemeye çalışıcam
  • Böyle bir konu açmıştım ama çok zeki editör arkadaşlarımız tartışma dolayısıyla kapatmışlar. Unutmuşlardır bile, o yüzden kapatıyorum.

Bu yıl çok harika filmler çıktı ama herkes kafasını belirli klişelerle doldurduğu için The Tree of Life gibi başyapıtları anlayamadı. Bu yüzden de saçmalık diyip geçtiler.

Midnight in Paris, A Seperation, Drive, Bir Zamanlar Anadolu'da, The Tree of Life bu yılın en iyi filmlerinden. Diğerlerini izlemedim. İzleyen arkadaş olursa buraya yorum atarsa sevinirim.
  • Bana da açıkçası War Horse bazı ödüller alır gibime geliyor. Akademi, böyle filmi ödül vermeden es geçmez.
  • harbi ya oscarlar yavaştan geliyor. ben yeni film izlemedim ne zamandır, başlamalı Tree of Life'ı izlemiştim müthiş bir film.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.