Şimdi Ara

Oruç Seks Yaparak Açılabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocamız haklı lakin onun bir kuralı var

Eğer pipinle oruç tutuyorsan bu yöntemlede orucunu açarsın

Allah ıslah eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orucunu hanımıyla da açabilir.

Ben yanlış okumadım demi???Lan adam bitkin halde zaten tek derdi yemek yemek, orucunu açmak.O işi düşünecek hal mi kalır adamda?

Resmen fantezilerini dile getiriyorlar.Şu dini bir salın artık amonyum kobalt ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

orucunu hanımıyla da açabilir.

Ben yanlış okumadım demi???Lan adam bitkin halde zaten tek derdi yemek yemek, orucunu açmak.O işi düşünecek hal mi kalır adamda?

Resmen fantezilerini dile getiriyorlar.Şu dini bir salın artık amonyum kobalt ya
    Mısır'da ne diyordu nekrofili muhtemelen pedofilidirde hanımlarınız ölse bile soğumadan 6 saat cima edebilirsiniz diye zihniyet bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: curiolus

İftarı açmak diye birşey yoktur. Akşam ezanı okunduğunda oruç biter, sen yemesende artık oruçlu değilsindir.
    Akşam vakit girdikten sonra ister seks yap, ister hurma ye , ister sahura kadar bekle onun oruçla bir ilgisi kalmaz.
    Aç karnına zaten yapmazlar diye düşünüyorum :)
    Eskiden 1 ayda olsa her türlü şeyden insanlar uzaklaşırdı artık oda kalmadı.Devir böyle sanırım olaya bak.Artık 1 ay değil günü geçiremiyorlar ha.

Din etkeni azalıyor.Halk gösteriş için yapıyor çoğu şey açlıkla imtina olan tıka basa yiyip yasa cima içki ile açmaz herhalde zaten ülkede yapılan pek çok şey iğreti.

Açlık dediğin uzun şeydir sen aklama yiyeceğini bilirsin sabahta öküz gibi yiyende mevcut ha bu kafa ile zaten bir anlamı yok o işin.

Açlıktan imtina eden olsa ülke zaten fakir binlerce aç var böyle tutacağına git yardım et birilerine daha anlamlı olur.İnsani birşey olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Oha oha çüşş yuh oha

• Bu heriflerin sapıklıkları zaten arşa varmış onda bir sıkıntı yok. Ama bu açıklamada sıkıntı da yok. Aynı şey kadın bir Müslüman için de geçerlidir. Oruç, iftar vakti geldiğinde '' orucu bozan bir şey ile '' bitirilen bir ibadettir ve bu mantıkla cinsellik de orucu bozduğuna göre iftar vakti gelince cinsel ilişki ile oruç açılabilir. Sonuçta oruç sadece aç ve susuz kalmaktan ibaret değildir, cinsellikten de küfürden de kötü alışkanlıklardan da uzak durulması şattır. Burada yapılabilecek tartışma cinsel ilişki ile oruç açmanın etik olup olmadığı ve güzel ahlaka uygun olup olmadığıdır bence.
  • Oruç tutana saygın olsun be adam. o nasıl sözdür öyle yuh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

Millet korona derdinde bunlar ne derdinde arkadaş
    Dincinin 2 derdi vardir
    Biri para digeri bacak arasi

Bunlari ver anasina sov..

• Herkes adama kızmış ama düz mantık konuşmuş, yani yasaklar bittiği anda ne istersen yapabilirsin demiş. Oruç süresi dolduğu zaman önce su içilir önce şu meyve yenir diye bir kural yok ki.
    Kendimden örnek vereyim 16-17 yaşından 40 lı yaşlara kadar çok istisnai durumlar dışında hiç oruç kaçırmışlığım yoktur, ancak bir toplantıdan dönerken araba kullanırken mesela o an arabada ne varsa onunla açardım orucumu. Genelde sigara veya küçük şekerler olurdu %90 da sigara,şimdi mekruh olan bir şeyle oruç açılır mı diyen olabilir de aksi bir kural yoksa açılır neden açılmasın.

Konuyla direk bağlantılı değil ama son 5-6 yıldır gözlemlediğim bir şey var bu hangi inanç olursa olsun insanlar o inancı kendi düşüncelerine değer yargılarına göre dizayn etme çabasındalar. Tengriciyim bizden bir örnek vereyim mesela bizde uçmağa varmış atalar mutlaka iyi anılırlar. Yani adam ne kadar 3 kağıtçı fırıldak olsa bile hakkında kötü konuşulmaz ,bu bana mantıklı gelmiyor ancak inanç böyle yani böyle kabul etme durumundayız.

• Böyle bir açıklama fox ta yapılsaydı bu kadar tepki vermezdiniz.

• Gayet normal bir çıkarım bu. Adamın eşiyle ilişkiye girmesi normal değil mi? Ayıp değil günah değil yahu!

Buradaki asıl olay bence şu: insanın neredeyse eşiyle ilişkisini bile kötü birşey gibi gösteren de aynı arap kültürü/dini. Diğer yandan 4 karı cariye mariye diye olayı başka boyutlara taşıyan da aynı zihniyet olunca bi yerde çakışıyor haliyle.

Kıssadan hisse: işini bilene din engel olmaz, hatta önünü açar. Bakınız: şıhlar, ışidliler, has akpliler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.