Şimdi Ara

Ortopedik Ayakkabı mı Ortopedik Taban mı Koşu Ayakkabısı mı Almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucuza bir ayakkabı almıştım.Ayağıma ağrı girdi 10 gündür sürüyor ve kötü bir ayakkabı tüm iskelet sistemine zararlıymış.Yürüyüş ve koşuda kullanmak üzere ayakkabı düşünüyorum 3 seçeneğim var:

1-Ortopedia ortopedik taban 90tl:

Özel cihazla ayağı inceleyip ayağa göre tabanlık yapıyorlar.Bunu normal (spor olmayan) ayakkabıma koyup yürüyüş-koşu yapmayı düşünüyorum.Ucuz ve ortopedik

2-Ortopedia ortopedik ayakkabı 170 tl:

Ortopedik olarak spor ayakkabı yokmuş normal ayakkabı görünümünde ama koşu yapılabilir dedi.Ortopedik tabana göre daha avantajlı dedi ama ayağa özel kalıp vb yok.Şöyle bir özelliği var ayakkabınınhttp://www.ortopediarocco.com/index.php/sps-nedir

3-Nike,solomon vb ayakkabı 300-400tl:

Bunlardanda alabilirim ama eğer ilk2 seçeneğe göre çok avantajlıysa paraya kıyıp alabilirim.Ayrıca ortopedik değilmiş bu tür ayakkabılar.

Edit:ilk 2 seçeneği birleştirip yani ortopedik ayakkabı+ortopedik tabanlıkta olabilir.Ama dediğim gibi spor ayakkabı değil normal gündelik ayakkabı olacak bununla koşu ve yürüyüş yapılırmı bilmiyorum.Aşağıya resmi koyuyorum.

Ortopedik Ayakkabı mı Ortopedik Taban mı Koşu Ayakkabısı mı Almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalVoyage -- 7 Aralık 2014; 14:33:56 >

• up
  • Kundura en iyisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayak tipine göre al koşu ayakkabısını büyük mahazalarda görevliler yardım eder.ayrıca koşu ayakkabıları pek günlük kullanıma uygun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

Ayak tipine göre al koşu ayakkabısını büyük mahazalarda görevliler yardım eder.ayrıca koşu ayakkabıları pek günlük kullanıma uygun değil.

Günlük kullanıma neden uygun değil?Ayağı yoruyor yada ağrıtıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalVoyage -- 6 Aralık 2014; 17:33:01 >
  • Koşu ayakkabıları yumuşak tabanlı blek destekli yüksek ve kaba dır genelde.yürüyüş ayakkabıları ise sert tabanlidir.google yazarsan daha ayrıntılı bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DERİ CEKET DARALTILIR MI ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum tüm arkadaşlarım beni tanır , takım giymediğim günler hariç hep basketbol ayakkabısı (siyah beyaz sade , yada runner ayakkabısı kullanıyorum) çok rahatlar çünkü
  • Air taban bir nike ayakkabı alırsanız oldukça rahat edersiniz, özellikle airmaxler oldukça rahat bende 2 tane mevcut spor yaparken giyiyordum sadece, şimdi rahatlığına alıştım günlük hayatta da giyiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.