Orta okulu ben erenköyde okudum.İnanılmaz anılarım oldu.Anlatacağım ilk Part Orta sonu içermektedir.Bazılarınızı sallama derse size kişilerin face profilini bile verebilirim.Kendi adım dışında bazı kişilerin adını (tırnak işareti içindekiler) değiştirdim.Sonuçta Özel hayat. Özet geçiyorum hikayeleriki çok ama öz yazayım. O rly yazan veya baykuş koyan lütfen bsg.
Başlıyorum
İlk dönemdeydik. Başkanlık seçimleri bitmişti ve "Bora" adlı arkadaşım okul başkanı bende yardımcısı olmuştum.İkimizde Ergen abazayız o zamanlarda. "Nisan" diye bir kız var. Kız erken ergenliğe girmiş biri.Böyle o yaşta görseniz incinin deyimiyle Sarsılarak boşa...... yani.Ben ve "bora" konferans salonundaydık aklımızdan binbir türlü hayvanlıklar geçiyor.Ben "bora"ya dedim gel abi çağıralım şu "Nisan"ı .Çağırdık işte kız geldi bizde anahtar var biz kitledik salonu konuşuyoruz.Konuşmalara bir yerden sonra sapık olmaya başladı. Baktık kız bir garip Bizi S**ecek gibi bakıyor.Ben "bora"ya baktım o anladı benim ne demek istediğimi.Yavşıyoruz felan ama kız tepki vermiyo. "Bora" sıkıldığı için çıktı anahtarlarıda bana bıraktı . "bora" çıkar çıkmaz "Nisan" bana doğruldu .Bir an durduk. O an ne olduysa kızı öptüm. Kız Geri çekti kendini. Bende düşündüm "aga vermez bu şimdi kalkıyım o zaman." kalktım işte kapıya yöneliyodumki "Nisan" adımı Söyledi. Dündüğüm gibi yapıştı bana .Ne olduysa oldu lan işte anlatmıcam daha. İlk deneyim oydu işte .
nisanın profili ver bakem
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost&Roach
angutyus reyisemi özendin lan ama o hikaye gerçek ccc bilen bilir ccc
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost&Roach
millet oruçlu canilik yapma
cCc EkmekArasıBalık cCc
quote:
Orijinalden alıntı: incubus77
Alıntıları Göster
Tamam da ne yapalım
quote:
Orijinalden alıntı: incubus77
Ben Orta okul o Hayatını anlatıyor. Aradaki 7 farkı bulunuz.