Şimdi Ara

Ortaöğretim KPSS Sınav Sorularını Paylaşalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

Su grafige gore cevaplanan 3 sorudan bi tanesi yanlisti bence matematikte cavdar sorusu yanlis hatirlamiyorsam.Yaptiniz mi siz?

aynen 420 buldum yarısı olan 210'u işaretledim beynim durdu resmen o soruda en son şıklardan bulmaya çalıştım.İnce bi soruydu

Bir tanesi 180 diğeri 270'ti. Ama kaç ekmek satılmıştırlıyı yapamadım

Ek: Ben ithalat'ı Çin yaptım anasını satayım herşey Çin'den geliyor diye.

Asfaltitli soru vardı vardı o soruya kendim şık yazacaktım oraya "TCK Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü" diye, kontrol ediyorlarmış ya kitapçıkları belki görürler diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PS3!BF3! -- 23 Eylül 2012; 15:33:49 >

• Bı tane ip geriliyor uzunluk soruyordu her birini ikiyle çarpıp topluyorduk.Ha bide tarihte yabancılara ayrıcalık verilemez denilen yerler ben sadece Erzurum kongresi yaptım.İlk devlet teşkilatı Bos bıraktım.Hukukun üstünlüğü vardı.Mvekili olmamasına rağmen meclis dışındaki bakan dokunulmazlığa sahiptir.Bir de Iğdır ovasında pamuk varsa Bolu'da fındık olabilir dedim ama cevap Rize turuncgil de olabilir.Nisasta un sorusunu 400 yaptım ama hic emin değilim.Hem muzik hem resim alanları soruyordu bir de.Cevabi hatırlamıyorum ama kümeyecek cok rahat çıkıyordu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Bı tane ip geriliyor uzunluk soruyordu her birini ikiyle çarpıp topluyorduk.Ha bide tarihte yabancılara ayrıcalık verilemez denilen yerler ben sadece Erzurum kongresi yaptım.İlk devlet teşkilatı Bos bıraktım.Hukukun üstünlüğü vardı.Mvekili olmamasına rağmen meclis dışındaki bakan dokunulmazlığa sahiptir.Bir de Iğdır ovasında pamuk varsa Bolu'da fındık olabilir dedim ama cevap Rize turuncgil de olabilir.Nisasta un sorusunu 400 yaptım ama hic emin değilim.Hem muzik hem resim alanları soruyordu bir de.Cevabi hatırlamıyorum ama kümeyecek cok rahat çıkıyordu...

Bende Erzurum ve Amasya yaptım galiba.

İlk devlet teşkilatı MS 200 lerde mi 300 lerde mi ne Hunlar'da oluyordu hatta Doğu Avrupa'ya kadar gelmiş Attila, lakabı da vardı tanrının kılıcı mı tokmağı mı tokadı mı ne birşey diyormuş Avrupalılar onlara.

Dokunulmazlık sorusunda aklım Hakan Fidan'a gitti MİT Müsteşarı yaptım o galiba yanlış benim.

Bende Rize turunçgil yaptım ama attım tamamen haritadaki yerine Iğdır'a yakın diye.

Nişasta sorusu evet %40'a düşmesi için 400 un ekleyince hesap tutuyordu bende 400 yaptım.

Müzik sorusu zordur diye hiç uğraşmamıştım neyse üzüldüm o soruya.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmWaTs

DİKKAT

"Sınavdan çıkan bazı adayların sınav süresi devam ederken ve sınav bittikten sonra sınava ait bazı soruları internet ortamında

paylaştıkları görülmüştür. ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda sorular telif hakkı ile yasal koruma altındadır.

ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hangi amaçla olursa

olsun, soruların tamamının veya bir kısmının kopya edilmesi, fotoğraflarının çekilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması, elektronik

ya da başka bir yolla

dağıtılması yasaktır. Sınav sorularını hangi şekilde olursa olsun yayınlayanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır. "

Dünkü duyuru değil mı bu.Bizi ilgilendiren bir durum yok iki Sinav da tamamlandı Cunku

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 19 Mart 2021; 19:26:59 >
  • Sonuçlar ne zaman açıklanır?Çok yabancıyım bu sınava birde puanlar neye göre veriliyor,her sorunun katsayısı aynı mı?
  • Arkadaslar kibrit sorusu 1/30 a emin misiniz ? 6nin 2li kombinasyonlarindan biridir diye dusundum ben 1/15 seklinde ama gitti galiba?

• matı fulleriz,türkçede 1-2 dilbigisi yanlış çıkar.

genel kültür ise bilmeyene zor geldiği için banada zor geldi diyebilirim. ygs sosun tarihini fullediğim halde bunun tarihinde çok sağlam sorular vardı.

daha önce giren varsa netlerimi söyleyim tahmini puanımı söyleyebilir mi?

türkçe 25 civarı mat 30 tarih 20 civarı coğrafya 20 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waxt

Arkadaslar kibrit sorusu 1/30 a emin misiniz ? 6nin 2li kombinasyonlarindan biridir diye dusundum ben 1/15 seklinde ama gitti galiba?

1/15 cevap dogru yapmissin

• quote:

Orijinalden alıntı: oOFroZeNOo

quote:

Arkadaslar kibrit sorusu 1/30 a emin misiniz ? 6nin 2li kombinasyonlarindan biridir diye dusundum ben 1/15 seklinde ama gitti galiba?

Cevabın 1/30 olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Bı tane ip geriliyor uzunluk soruyordu her birini ikiyle çarpıp topluyorduk.Ha bide tarihte yabancılara ayrıcalık verilemez denilen yerler ben sadece Erzurum kongresi yaptım.İlk devlet teşkilatı Bos bıraktım.Hukukun üstünlüğü vardı.Mvekili olmamasına rağmen meclis dışındaki bakan dokunulmazlığa sahiptir.Bir de Iğdır ovasında pamuk varsa Bolu'da fındık olabilir dedim ama cevap Rize turuncgil de olabilir.Nisasta un sorusunu 400 yaptım ama hic emin değilim.Hem muzik hem resim alanları soruyordu bir de.Cevabi hatırlamıyorum ama kümeyecek cok rahat çıkıyordu...

Bende Erzurum ve Amasya yaptım galiba.

İlk devlet teşkilatı MS 200 lerde mi 300 lerde mi ne Hunlar'da oluyordu hatta Doğu Avrupa'ya kadar gelmiş Attila, lakabı da vardı tanrının kılıcı mı tokmağı mı tokadı mı ne birşey diyormuş Avrupalılar onlara.

Dokunulmazlık sorusunda aklım Hakan Fidan'a gitti MİT Müsteşarı yaptım o galiba yanlış benim.

Bende Rize turunçgil yaptım ama attım tamamen haritadaki yerine Iğdır'a yakın diye.

Nişasta sorusu evet %40'a düşmesi için 400 un ekleyince hesap tutuyordu bende 400 yaptım.

Müzik sorusu zordur diye hiç uğraşmamıştım neyse üzüldüm o soruya.

hocam hukuka yeni girdiysen neyse de yani ayıp etmişsin eğer hukukktaysan ve akan sorusunu yapamadıysan çünkü ben de hukuk 2ye geçtim:)

• http://forum.memurlar.net/konu/1663588/?page=1
    ayrıca neden hala cevaplar paylaşılmadı ne ilginç bişeymiş bu kpss

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• FOX Habere çıktınız beyler , tebrik ederim sizi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykts

tl sorusunu oraya koyanın kafasına takam.

• Güzel geçti gibi ama hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: aykts

tl sorusunu oraya koyanın kafasına takam.

Kazık bir soruydu TL ödülünün haberini okumuş olmama rağmen doğru yapamadım
  • koca sınava sadece dün akşam 1.5 saat çalıştım girdim,keşke adam gibi çalışsaymışım,valla pişman oldum.

Türkçe max bir iki yanlış gelir,mattan zaten umudum yoktu bir kaçtane yaptım,genel kültür bölümünde çok saçma ve kazık sorular vardı ama genel olarak iyiydi..YÖnetmelik sorusu vardı gidip barolar birliği yaptım ve abimden kalayı yedim

Çok kötü değildi ama çokta iyi değildi.. 70+ alırım herhal
  • Dokunulmaz sorusu milletvekili olmayan bakan olacak örneğin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu milletvekili olmadan Bakan olmasına rağmen dokunulmazdır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.