Şimdi Ara

Ortalığı Karıştıran Kişileri Bloklayın Gitsin.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: codered1983

quote:

Orijinalden alıntı: F4

Evet arkadaşlar, her konuda tartışma ortamı oluşturanları bloklayın. Muhteşem yüzyıl konusunda hashus isimli üye vardı sürekli Osmanlı'ya laf atan tiplerden eminim ki atası Osmanlı'ya dayanmıyor Bloklayın gitsin.

Fikirlere düşüncelere saygı göstermek lazım. Örneğin ben Atatürkçü değilim fakat ülkemizde ki bazı kardeşlerimiz sevdiği için ne ben kötü söz söylerim nede başkasına söyletirim. Birbirimizin kutsalına dil uzatmaz ve saygı duyup sahip çıkarsak kardeşliğimiz bozulmaz.

Güzel kardeşim sen bu ülkeyi yanlış anlamışsın. atatürk bu ülkeyi sömürücülerin elinden kurtarırken ve savaş bittiğinde bir çok medeni düzeni ortaya koymuştur. mesela ananın babanın kim olduğunu bir kağıt parçası ile biliyorsun artık. yoksa herkese anne baba derdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

Ortalığı Karıştıran Kişileri Bloklayın Gitsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: fremaan02

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

başladım 1. Sen hayırlısı be gülüm

FORUMDA BLOKLAMANIZ GEREKEN ÖNCELİKLİ KİŞİ BUDUR !

Ney bakıma dostum ne yapmıştım ben size hayırdır yarası olan gocunur?

Sen kendin daha iyi biliyorsun nasıl bir troll olduğunu

Önce Yahudi şimdi Bulgar oldun

Nerede ne diyorsun sen önce Yahudi mi iyimisin la sen geçmişe bak bakalım öyle konuş hiç aklınız yok varya yazık

yav he he
    Geçmişteki mesajlarının hepsini silmişsin ya da çok yakın bir isimle yeni üyelik açmışsın
    Daha dün gibi hatırlıyorum
    Adın aynı ya da çok çok yakındı (en fazla bir harf)
    Oturduğun şehir-ilçe aynı
    Yine saçma sapan yabancı bir isim uydurmışsun
    Yine avatarında imzanda yabancı bayrak
    Maşallah Türkçeyi yine ana dilin gibi konuşuyorsun

Forumda sık takılanlar varsa hatırlayacaklardır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: codered1983

quote:

Evet arkadaşlar, her konuda tartışma ortamı oluşturanları bloklayın. Muhteşem yüzyıl konusunda hashus isimli üye vardı sürekli Osmanlı'ya laf atan tiplerden eminim ki atası Osmanlı'ya dayanmıyor Bloklayın gitsin.

Fikirlere düşüncelere saygı göstermek lazım. Örneğin ben Atatürkçü değilim fakat ülkemizde ki bazı kardeşlerimiz sevdiği için ne ben kötü söz söylerim nede başkasına söyletirim. Birbirimizin kutsalına dil uzatmaz ve saygı duyup sahip çıkarsak kardeşliğimiz bozulmaz.

Güzel kardeşim sen bu ülkeyi yanlış anlamışsın. atatürk bu ülkeyi sömürücülerin elinden kurtarırken ve savaş bittiğinde bir çok medeni düzeni ortaya koymuştur. mesela ananın babanın kim olduğunu bir kağıt parçası ile biliyorsun artık. yoksa herkese anne baba derdik.

Sana gül kokulu cevaplar hazırladım ama...

• quote:

sanamı sorcam ?
  • Hashus forumda tanıdığım en düzgün adamlardan biri bence yanlış adama çattın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Hashus forumda tanıdığım en düzgün adamlardan biri bence yanlış adama çattın.

Bende seni düzgün bir şahsiyet olarak biliyorum kardeşim. Yalnız o dediğin şahıs üyelerle lan'lı ve ulanlı konuşmakta vede sanki haddiymiş gibi "boş konuşma" demektedir. Bu sözler bana edilmedi fakat yine de zoruma gitti. Şimdi bu türden konuşmalar yapan bir üye nasıl düzgün bir şahsiyet olabilir? Foruma nasıl katkısı olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

hashus boş boş konuşuyor işte

yürü lem sen de fırsattan istifade meireles hiç kırmızı yememişti değil mi, adam bir açıldı pir açıldı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.