Bildirim
ortalama yükseltme sınavı ile ilgili
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sınavda 45i geçersin tamam geçmiş olursun. -
konu yukarı -
quote:
Orijinalden alıntı: rebelranger
sınavda 45i geçersin tamam geçmiş olursun.
emin misin kardes. ikinci dönem 0 geldi. çoğu kişi yükseltme sınavında 55 ve üzeri almam gerektiğini söylüyor. -
bende girmiştim 50 aldım geçtim. -
quote:
Orijinalden alıntı: rebelranger
bende girmiştim 50 aldım geçtim.
notlarımız aynımıydı :( ? eğer bu dersten kalmışsam sınıf tekrarı olucam. -
ben geodan girmiştim 2 dönemde 1 gelmişti -
konu yukarı -
Konuyu uplatmana gerek yok geçtin. 45 alman yeterli 2. Dönemle 1. Donem ortalaması 0 düşmediği sürece ortalamana felan bakmıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Paşa -- 9 Eylül 2011; 1:22:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hasoxxx
Konuyu uplatmana gerek yok geçtin. 45 alman yeterli 2. Dönemle 1. Donem ortalaması 0 düşmediği sürece ortalamana felan bakmıyorlar
çoğu yerde ikinci dönem 0 olursa yükseltmede 55 almam gerektiği söyleniyor. tecrübeyle sabittir diyebilirmisin? :( -
quote:
Orijinalden alıntı: tw1sted
quote:
çoğu yerde ikinci dönem 0 olursa yükseltmede 55 almam gerektiği söyleniyor. tecrübeyle sabittir diyebilirmisin? :(
Dostum en az 6-7 defa girdim o sınavlara 2. Donem notlarımda 0 olanlarda vardı ortalaman en az bir olursa geciyorsun rahat ol güven geçemezsen ılerde hortlatirsin konuyu bn burdayim söylediklerimin arkasındayim ;) -
quote:
quote:
quote:
çoğu yerde ikinci dönem 0 olursa yükseltmede 55 almam gerektiği söyleniyor. tecrübeyle sabittir diyebilirmisin? :(
Dostum en az 6-7 defa girdim o sınavlara 2. Donem notlarımda 0 olanlarda vardı ortalaman en az bir olursa geciyorsun rahat ol güven geçemezsen ılerde hortlatirsin konuyu bn burdayim söylediklerimin arkasındayim ;)
peki sağolasın :D sabah ilk işim okula ugramak olacak
edit: sayende rahat bi uyku cekerim artik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tw1sted -- 9 Eylül 2011; 1:30:00 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Dostum en az 6-7 defa girdim o sınavlara 2. Donem notlarımda 0 olanlarda vardı ortalaman en az bir olursa geciyorsun rahat ol güven geçemezsen ılerde hortlatirsin konuyu bn burdayim söylediklerimin arkasındayim ;)
Tamam yarın sonucu öğrenince konuyu hortlatirsin ben kaçıyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Tamam yarın sonucu öğrenince konuyu hortlatirsin ben kaçıyorum :)
olur tekrar sağolasın :)
-
konu yıkarı son defa -
45 ustu alirsan gecersin iste kac kisi diyicek daha uplayip durma sikayet ettim zaten ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inşallah öyledir kardeş. -
yokmu başka fikri olan -
K.bakmada bu kafasizlikla zaten sınıf felan geçemen sen . Anlama kıtlığı var sende uplayip durma artık su konuyu !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Paşa -- 9 Eylül 2011; 3:24:51 > -
bide ben up layım belki anlamamıştır biri daha söylesin
Benzer içerikler
- playweez nedir
- winston slender blue ağır mı
- benzer şarkı bulma
- aynı banka şube değişikliği nasıl yapılır
- nasıl duygusuz olunur
- bim para sayma makinesi markası
- ince belli çay bardağı emojisi
- samsung projeksiyonlu telefon
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X