Şimdi Ara

Ortalama Tiple Nasıl Güzel Kız Tavlanır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yirmi yaşındayım ve şimdiye dek hiç kız arkadaşım olmadı. Şimdi internette herkesin ortasında fotoğraf paylaşmayı pek uygun bulmadığım için SS veremem. Ancak ortalama bir tipim olduğunu söyleyebilirim genel olarak. Hatta biraz ortalamanın üstü de denebilir. Ancak sorun şu ki ben bu kız olayına biraz takmış durumdayım bu aralar. Üstelik benim istediğim şey safi cinsellik değil, ancak ben hem benimle tam olarak arkadaş olabilecek olan, tüm hayatımı geçirebileceğim, hemde oldukça güzel biriyle beraber olmak istiyorum. Huyu güzel olsun abicilerden değilim. Ya da gecelik ilişki vs isteyenlerden. Ancak tipim öyle çpk güzel kızların dengi değil. Üstelik içide çok önemli olduğu için böyle bir kız bulması çpk daha zor.

Şimdi gelelim asıl soruya, aslında başlık asıl soruyu karşılamıyor. O kadar şey okudum, kızlar tip dışında nerelerden etkilenirler falan. Yok paran olacak yok kasın olacak özgüvenli olacaksın vs. Ancak bunlar haricinde bana biraz daha yaşanmış olay lazım:/. Yani ben/arkadaşım şöyleydi ama şöyle işler yaptı vs gibisinden. Yani teoride böyle ama pratikte ne kadar işe yarar falan

Birde daha fazla kız nerede bulabilirim? Üniversitede istediğim nitelikte birini bulamıyprım evet. Başka mekanlara ortamlara falan bakmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızların ilk baktığı şey tip.
    Ha paraya bakan yok mu ? Sürüyle ama zaten o kızlardan hayır gelmez sana ele onu gitsin.

Ortalama bir tipin varsa , ağzında laf yapıyorsa kızı tavlarsın.Kızla iletişim ya da konuşmaya başladıktan sonra güven verirsen sevgili aşamasına geçersiniz.

Nerden bulabiliriz? İnternetten Facebook,İnstagram Vb.Üniversitede böyle uğraşarak buldum birşeyler olmuştu.

Ortak arkadaş yoluyla da olur.O yöntemle bir sevgilim oldu.

Ama mesela bakışıyorsun,kızda seni kesiyorsa git konuş bundan hiçbirşey kaybetmez insan bence en güzel tavlama,tanışma bu.Kızlarda erkeklerin gelip konuşmasını ister,mal mal bakmasını değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirrup P kullanıcısına yanıt
    yani kızı keseceksin kızda seni kesiyorsa yolun var adım atacaksın, gidip konuşacaksın aga. orası senin yaratıcılığına kalmış. konuşmanın sadece başını planla girişini. konuşmayı komple planlamaya çalışırsan muhtemelen malak gibi kalırsın. özgüvenli olacaksın, kasıntı değil. basit olum nası yapamıyonuz ya
  • Hic sevgilim olmadi diyorsun. Biraz tecrube edin once.

Guzel sevgiliyi her insan ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.