Şimdi Ara

Ortalama Bir Üniversite Kazanmak İçin Kaç net Gerekiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletme ,İktisat Gibi Konya Manisa edirne tekirdag falan.
    Ygs Ve Lys Netleri en az ne kadar olmalı yazanlara şimdiden teşekkür ederim

• Yokmu bilen bir arkadaş
  • Önce bu fikri başından atman gerekiyor arkadaşım. Ortalama yerine iyi bir üniversiteye girmeyi hedef edinirsen netlerinde o derece yükselecektir.
    Soruna gelince bu sınav bireysel bir sınav değil. Sınava giren ögrencilere bağlı senin kazanıp/kazanamaman. O yüzden kesin birşey söylemek zor. Lakin dediğim gibi elinden gelenin en iyisini yapmaya calıs gerisi gelir zaten.
  • Ortalama netleri ögrenmek istedim sadece tabiki elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcagım
    Mesela
    YGS ( Trk 32// Sosyal 32 /Mat 12
    Lys ( Edebyat 40 Cografya 18 // Matematik 11 /Geometri 4
    Böyle bir netlerle heralde 4 yıllık işletme iktisat kamu yönetimi gelir diye düşünüyorum ama genede burdaki arkadaslara danışmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 20 Ağustos 2011; 18:37:27 >
  • Gelirde, lise mezunundan daha kötü bir durumda olursun mezun olunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

Gelirde, lise mezunundan daha kötü bir durumda olursun mezun olunca.

Nedenki söyledigim netler çokmu düşük sizce
  • Matematik 2 net mi yuh be kardeşim 10 de bari...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

Matematik 2 net mi yuh be kardeşim 10 de bari...

pardon 12 dicektim tuşta sorun var heralde hemen düzeltiyorum
  • Up
  • Bir Aydın-Konya İktisat gelir yani yazdığın netlere göre..
  • tsk ederm yorum yapan arkadaslara
  • türkçe 35
    matematik 15(anladığım kadarıyla zayıf dersin)
    sosyal 30 yap
    YGS5: 345 YGS6: 300 civarı puan yapıyor

LYS için ise
    Edb:40 değil 45 yaparsan (matematikten fazla net çıkaramayacağını varsayarsak)(sene başından itibaren günde en aşağı 1 saatini sırf edebiyat okumaya ayır fazlası bile gelir.)
    Coğrafya:19
    Matematik:20(çalışırsan çok rahat yaparsın)(kafan basmasa bile birkaç formülle yapabilirsin.)
    Geometri:10(matematikle aynı şekil)(sana önerim bilgin yoksa güvender kolay geometri al faydasını görürsün ardından bol soru çöz zaten sınavda üçgenler filan 10 tane çıkıyor onlar cepte olur.)

TM1: 320
    TM2: 330
    TM3: 350

civarı puan ediyor ve üstüne okuldan gelcek puanın var tm1den aldığı için dediğin bölümler balıkesir bolu filan rahat gelir diye düşünmekteyim.
    Hayatında başarılar dilerim , herşey gönlünce olsun.

• O bölümler çok düşük her türlü girersin ama girmen neyi değiştirir, hayatından sadece 4 yıl boşa eksilir. Alt yapın her ne kadar kötüde olsa, eğer dersaneye gidiyorsan bunu aşabilirsin, kendine güven. Şimdiden bu hesapları yapman çok yanlış. Sen kafandaa bütün soruları cevaplamayı hedefle, bunun için uğraş dediğimi yaparsan en kötü ihtimalle en iyi işletme iktisatlara gidersin.
  • dersaneye gitmeden de daha iyisini yapabilirsin. dersaneye gitmiyorsan bunu bi handikap olarak görme.
  • Genelde dersanede falan sey derler. Ogretmenlik icin hepsinden 22'ser net yapsan yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.