Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %58 Faiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gimmeluck , nike35 , Gevan35 , Can851 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
734
Cevap
78
Favori
43.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, mesai günleri saat 15'ten sonra yatırılan paraya faiz işlemiyor.
  • cesarepavese C kullanıcısına yanıt

Nemalandırma(faiz) her gün 15:00’e kadar yatan paralar için geçerlidir. Cuma 15.00 ten sonra nemaya yatan paralar pazartesi değerlenir. Nemadaki paralar hafta sonu bozulamaz.

• sak0575 kullanıcısına yanıt

haftasonu faiz getirisi var mı?

• Ryo41 kullanıcısına yanıt

evet

• Yarım seans günlerinde 28 ekim gibi ... nema kapanış saati 10:45'tir. İlgili günlerde 09:00-10:45 saatleri arasında düzenleme sağlayabilirsin.

• 100bin üstü hesaplarda hesabınız birsonraki gün nemalandırmaya tabi oluyor.. Tuhaf!

• happycouple2021 H kullanıcısına yanıt
    Saat 15:00 dan önce mi atmıştınız bakiyeyi?

Niye mantıklı olmasın? En iyi veren PPF bile %50 civarında veriyor.

• Ben de bu şark kurnazlarinin tuhaf kuralına av oldum. Cuma 15 ten sonra sakin para atmayın. Faizi salı günü 1 günlük olarak alırsınız. Yok mu parayı kurtaracak bir çözüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 25 Ekim 2024; 23:37:7 >
  • enflasyon sıfır, faiz eksi 10 olsa, yatırdığın 100 bin tl, yıl sonunda 90 bin tl olarak geri ödense kabul eder misiniz? enflasyon 65, faiz 55 yani -10, paran artıyor görünüyor ama aslında azalıyor.

• ehiamico kullanıcısına yanıt

%55 lik günlük hesabin faizi yıllikta %70 lere denk gelir.Ha yine yetersiz olur ama bilgi amaçlı yazayim dedim

• Dikkat! Cuma günü öğlen 15:00 dan sonra para atarsanız salı günü 1 günlük faiz yatar hesabınıza bilginize
    Böyle bir hata yapanlar ve akşam fark edenler için kendim şöyle bir yol buldum. Parayı kripto bölümüne çekip 100bin yüz bin olarak Enparaya attım. En azından haftasonu az da olsa faiz kazanabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 26 Ekim 2024; 15:43:40 >
  • Ptesi yarim gün galiba,o gün parayı 12 ye kadar yollasak bile kabul etmeyebilir
  • ehiamico kullanıcısına yanıt

çözüm öneriniz nedir

• Herkesin bakiyesi 0 görünüyor değil mi? 

• sak0575 kullanıcısına yanıt

Uygulamada 2 adet bakiye kısmı var, kripto kısmı açık kalmış olabilir mi ?

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl hesaplıyoruz onu?

Hesaplama araçları var uygulama marketlerinden indirin
  • Pazartesi günü hesap açıp, 350 K para atacağım. Yarım gün mesai olduğundan dolayı, saat 9:00 - 10:45 arası atılan paralar işleme alınacak diye biliyorum. İlk hesap açılış ve 100 K üstü olduğundan dolayı %55 getiri Çarşamba gününe hesapta olacak mı? Yoksa faiz işlemeye çarşamba mı başlayacak?

Bir de parayı cüzdan'a atınca başka bişey yapmak gerekiyor mu?

• Müşteri hizmetleri ne sorabilirsiniz ORTAK ın Whatsap destek hattı var
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.