Şimdi Ara

OrtakApp (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
124
Favori
213.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş

Günlüğü yok mu maksat kart ödemesine kadar dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ortak hisse diye yeni bir uygulama yapmışlar ,eskisi iptal onu indirip şifrenizle giriş yapın

www.blupaymenkuldegerler.com
    Ücret ve Komisyonlar
    https://www.blupaymenkuldegerler.com/ucret-ve-komisyonlar

OrtakApp

Steam: kimbukim

• Unutmuşum bu uygulamayı. Zamanında güzel ekmek yedik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hesap işletim ücreti yasal olarak kalkmasına rağmen bunlar nasıl böyle bir şeye girişmişler ki:

Bilgi için teşekkürler. Şu ZJI ve ZJB fonları bir yükselse faiz kadar hemen çıkacağım. Midas'a geçtim bu fonlar haricinde. Lanet fon 5 senede %1300 küsur getiri var ama ben girdikten sonra yerinde saydı. Tüketici hakem heyetini bir kez daha rahatsız edeceğiz demek ki.

evet ama hesap işletim ücreti adı altında alamaz. yatırım saklama ücreti gibi isimlerle diğer bankalarda olduğu gibi alabilir ama kanunen hesap işletim ücreti adıyla kaldırılan bir şeyi almak ne kadar hukuki olur tartışılır.

bu arada bu ücret konusunda bilgilendirme sms'i alan var mı? bana gelmedi herhangi bir şey. burda arkadaş bilgilendirince direkt hesabı kapattım zaten boş boş duruyordu ancak yine kapatmaya dair de herhangi bir sms gelmedi. zaten sistemleri hep aksak işliyordu bunların.

İlgili yönetmelik "Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usûl ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" sadece bankaları kapsıyor gibi duruyor. Bu kuruluşlar aracı kurum olarak geçtiğinden sanırım onları etkilemediğinden alabiliyorlar. Şu anda bile aracı kurum hesap işletim ücreti diye aratınca aylık 150 tl'ye kadar hesap işletim ücreti alan kurumlar var.

MKK e-yatırımcı sitesi var, orada hesap bilgilerim kısmında bütün aracı kurumlarda açtığınız hesapları görüntüleyebiliyorsunuz. Sanırım hesabı kapattıktan bir süre sonra burada işlemde değil olarak gözüküyor. Kapattıktan birkaç gün sonra hala işlemde gözüküyorsa ortak'a hesabın hala işlemde göründüğünü, işlemde değil olarak gözükecek şekilde kapatılmasını isteyebilirsiniz.

bilgi için teşekkürler, şimdi baktım 2 adet hesap BLUPAY MENKUL DEĞERLER A.Ş. adıyla hala işlemde olarak gözüküyor. niye 2 tane hesap var onu anlamadım. birkaç gün sonra tekrar bakar kapanmazsa bildiririm OrtakApp 

o hesapların birisi hisse birisi de fon için.

anladım hocam teşekkürler. hesabı kapattım ama hala e-yatırımcıda işlemde aktif olarak gözüküyor. umarım kapatma işlemi önümüzdeki günlerde ikisi için de uygulanır yoksa ayrı ayrı uğraşmak zorunda kalırız.

edit: az once destek hattiyla konustum hesabim kapanmis, herhangi bir uyeliginiz bulunmamaktadir dedi temsilci ve mkk e-yatirimci veri tabanina yansimasi da 3 is gununu buluyor diye de bilgi verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 7 Kasım 2025; 14:34:0 >
  • 6 kasimda kapattigim hesap hala mkk e-yatirimci’da islemde seklinde gozukuyor.
    bugun ortak temsilcisiyle yine yazistim 3 is gunu sonra mkk’ya yansir diye bilgi almistim ama aradan bayagi bi zaman gecmesine ragmen hala hesap aktif gozukuyor dedim o da soyle yanit verdi:

OrtakApp

ayrica mkk e-yatirimci gibi devlet kurumlari sistemlerini gec guncelleyebiliyor, bizlik bir durum degil sizin gibi baska kullancilar da hesaplarini acik goren var kurumla iletisime gecebilirsiniz dedi.

dedim siz bildirdiginizi soyluyorsunuz ama cekincem var talep alin dedim almadi. valla yarin oburgun basimiza bir sey gelmesin diye ugrastigimiz seye bak.

ortak’ta hesabini kapatip bu sekilde sorun yasayan var mi arkadaslar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• burası bitti helvasını bile kavurduk. 2 3 ay güzel ekmeğini yedik sağol aydın

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Aracı kurumlar kapatsa bile mkk da güncellenmesi zaman alıyor.

• curky C kullanıcısına yanıt

Aralık 2024'te Türkiye’nin ilk ‘neobank’ yapılanması olarak, global standartlardaki saklama bankacılığı çözümlerimizi sunmak üzere Türkiye’nin önde gelen portföy yönetim şirketlerinden Neo Portföy ile anlaştığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. diye haber geçmişti Misyonbank. Misyonbank ile Ortakapp arasında bir şeyler olacak mı yakında görürüz.

Neo portföy sağlamdır. Güzel fonları var. Neler yapacaklar göreceğiz. Neoportföy ortak üzerinden tefasa kapalı fonları alım-satıma açabilir, yurt dışı hisse senedi getirebilir.

Öncelikle hesap işletim ve saklama ücretlerine el atıp sıfırlamaları gerekiyor.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.