Şimdi Ara

OrtakApp Günlük %50 Faiz [İlk Mesajı Okuyun] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
149
Favori
125.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gün içerisinde dm den yazmıştım çekim yapamıyorum diye. Az önce dm den sorunun düzeltildiğine dair mesaj atmışlar.

• WhiteJAWS kullanıcısına yanıt

mevduatta bileşik getiri alamazsın, zaten kemiksiz 55 veren yer de yok. sadece anadolu bank mı ne vardı. tek avantaj ppflerde olurdu, onlar da %48 getiriyor en iyi getireni genelde, hesaplamadan %48 oran 7.5 vergi vs 55 oran %10 vergi farkını. önemli olan bunların 55i hemen düşürmemesi

OrtakApp Günlük %50 Faiz    [İlk Mesajı Okuyun]

düz mevduatta alınan oran her 15 günde 1 puan düşüyor. 1. gün 55 olan oran 16. gün 54, 30. gün 53 olmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 1 Kasım 2024; 19:40:25 >
  • bunlar muhtemelen faiz oranları yüzünden fazla gelen kullanıcı sayısı veya stopaj düzenlemesi sebebiyle acemiliklerinden dolayı para yatırma çekme işini bozdular gün içerisinde. yeni platformlarda olur böyle şeyler. limiti doldurduğum için nemalanamayan 10b tl kalmıştı, onu da önce kripto kısmına gönderip oradan enparaya gönderdim. paralar geç de olsa yattı ve nemalanıyor

• Bana da mesaj attılar sorun düzelmiştir diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan herşey sıfır gözüküyor iyice maf ettiler ellerine yüzlerine bulaştırdılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Uygulamada sağ altta hisse yazmalı, kripto yazıyor ise tıklayın hisseye döner.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomax01

Uygulamada sağ altta hisse yazmalı, kripto yazıyor ise tıklayın hisseye döner.
    Teşekkürler oldu hocam paronoyak olduk artık

Estağfurullah hocam. Mahvettiler bizi.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Hesaplama kısmında bu şekilde doğru çıkıyor ama saat 15 de hesap kesilince değerler farklı oluyor. Takip ediyorum.

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Evet öncesi öyle idi şimdi düzeltmişler.

• 31 Ekim ile 1 Kasım tarihinde işlem yapıp (para çekme veya yatırma) hesap hareketlerinde görünen var mı?

• Arkadaşlar şimdi ben bugün getiriye para yatırdım ve 3 günlük kazanç hesaba yansıdı. Peki 4.gün ilk başta yatırdığım para üzerinden mi hesaplanacak kazanç yoksa 3 günlük kazanç eklenmiş halinden mi hesaplanacak?

Yani atıyorum 10 bin yatırdık ve günlük kazanç 50 tl diyor 2.gün 10 bin üzerinden mi getiri alıyoruz yoksa 10050 tl üzerinden mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3 günlük kazanç eklenmiş olarak hesaplanacak. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok.

Bileşik faiz olacak. Eklenen paraya da faiz işleyecek.

• Ortak app in gelir kaynağı tam olarak nedir? Nasıl yüzde 55 verebiliyor faizi? Mantıklı açıklaması olan var mı?

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

Bu mevduat hesaplarını güvence altına almıyor bildiğim kadarıyla, hisse senetleri için geçerli. Bankalardaki mevduatlar için tmsf garantisi 650 bin tl dir.

• Uzak durun arkadaşlar şuan için 24 saat oldu para halen ortada yok macera aramayın

Uygulamada sağ altta kripto/hisse butonu var. Onun ile hesabı değiştirip tekrar kontrol eder misiniz? Dünkü foruma yazılan hataların hepsi düzeldi diye biliyorum.
    AMA 31 Ekim ve 1 Kasım hesap hareketleri yine görünmüyor.

Para gönderdiniz ve görünmüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

Para gönderdiniz ve görünmüyor mu?
    Evet ortaktan burgan banka para gönderdim para dünden beri ortada yok ve meblağ 100 bin tl whatsappdan bütün gün yazdım sorun halen devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.